רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,569 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לנו פיאט פנדה שעלתה לכביש ב07/09 יש לנו קילוף צבע מתחת למכסה מנוע שהוא פגם בצבע ולא ממכה או שריטה. האם מקרה כזה נכלל באחריות היצרן לצבע הרכב?.מה דעתכם? תודה ניצן
הודעה אחרונה מאת רועי.א, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
השאלה שלי : האם אוטו דיזל יותר יקר מבנזין לגבי טסט לרכב , וגם ביטוח ?
הודעה אחרונה מאת howitzer, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום. אני ינסה לקצר..בשישי הזה נסענו 5 חברה לחרמון. אני ישבתי מאחורה עם עוד 2 חברים וחגרתי חגורה כרגיל וכולנו נרדמנו .. (נסיעה ארוכה ויצאו מוקדם..) תוך כדי הנסיעה / שינה כנראה היה לא נוח אז אכשהו העפתי את החגורה מהצורה הרגילה שלה שהיא כמו 7 הפוך לחגורה שהיא רק במותניים .הדבר הבא שאני זוכר זה שהשוטר פותח את הדלת ואומר לי לצאת החוצה ונתן לי דוח וכתב בדוח שבכלל לא הייתי חגור. (250 שקל ו - 2 נקודות ) השאלה היא האם לנסות לשלוח מכתב עם בקשה לביטול הקנס או שהשוטר צודק ? ד"א לא היו לא שום עברות תנועה בשנתיים וחצי האחרונות.
הודעה אחרונה מאת adarbaratz, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן חברים ושבוע טוב,יש לי שאלה שמעניינת אותי והיא מטרידה אותי בזמן האחרון. הבנתי שבקרוב מאוד הולכים לשים מצלמות רמזור חדשות,במידה ויש אור ירוק ואני עובר את הרמזור מעל 70 קמ"ש אני מקבל על זה קנס,האם דבר כזה נשמע הגיוני? איפה המצלמות החדשות האלה הולכות לעבוד? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת נהג מתחיל, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
לפני שבועיים קניתי סקודה יטי 1.2 TSI גיר ידני. ראיתי בחוברת שיש ברכב אופצייה של עזר זינוק בעלייה. בדקתי את האופצייה אבל ראיתי שזה לא עובד והאוטו מדרדר אחורה ולא עומד 2 שניות במקום כמו שרשום בחוברת לפי עזר זינוק בעלייה. שאלה לבעלי רכב דומה האם צריך איך שהוא להפעיל את האופצייה הזאת או שכנראה בדגם הזה האפשרות פשוט לא קיימת?
הודעה אחרונה מאת Black Joker, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 794 צפיות
לפני כ-5 היה בבעלותי שהחלטתי להוריד מהכביש (עלות תיקון לטסט עלתה יותר מהרכב עצמו). הרכב נמכר לחלקים בכמה גרושים ופורק למיטב ידיעתי. מאז לא שולם רישוי ולא עבר טסט כמובן. רק לאחרונה הסתבר לי שהרכב לא עבר תהליך מסודר של ביטול רישוי (נקרא לזה 'אי הבנה משפחתית'...). הטפסים המקוונים של משרד הרישוי מאפשרים לבטל רישוי רכב רק לרכב שרשיונו בתוקף. אני עוד אנסה לתפוס אותם טלפונית ולשאול אבל כרגע אין שם תגובה. החשש העיקרי שלי הוא שמישהו בכל זאת יעשה שימוש ברכב או לכל הפחות במספר שלו, ואני אקבל דו"ח חניה/מהירות/נסיעה ללא טסט וכיוצ"ב - כי וואללה, רשמית אני הבעלים... אני בספק אם הרכב קיים בצורה נוסעת ועוד עם אותו המספר - עברו 5 שנים מאז ולא שמעתי ציוץ, ומלכתחילה הרכב בכלל לא היה…
הודעה אחרונה מאת ישה, -
-
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני רוצה להזמין מאיביי ניילון כזה בצבע כחול ולהדביק לפנסים מקדימה, ואדום מאחורה, זה נקרא נראה לי Headlight Film.. האם זה חוקי? יכולים לעצור אותי בגלל זה או משהו?
הודעה אחרונה מאת kobi_g, -
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום! איפה עושים השחרת חלונות באיזור הכי קרוב לפ"ת במחיר זול ובתמורה הוגנת.. תודה, רועי.
הודעה אחרונה מאת eran_zaki, -
- 3 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם , יש לי שאלה שרציתי לשאול ואשמח לקבל עליה תשובה . אם אני יוצא ממנהרות הכרמל לכיוון הקריות , אני פונה בפניה (דיי ארוכה ) שמאלה .על הרמזור של הפנייה אני רואה מצלמה בנוסף לאחר שאני משלים את הפניה יש ישר רמזור (בנסיעה ישר לכיוון הקריות) שגם עליו מצלמה . האם אלה מצלמות רמזור אדום ? או שאלה מצלמות לפיקוח תנועה של עיריית חיפה ? למישהו יש מושג ? תודה רבה לכולם .
הודעה אחרונה מאת MisterG, -
אהלן חברה אני דין חדש פה אז ככה אני דיי נעול על הVW ג'טה החדשה 2012 ב138 על הכביש מהחברה. ידוע שהיא יקרה אבל בוא נודה בזה הכל יקר היום.. יש משהו שמאוד מאוד מדאיג אותי.. אני נוסע על מזאדה 626 2002 ואפילו תקלה אחת לא הייתה אוטו מדהים! מה שאני רוצה לדעת שזה ששמעתי שתיבת הDSG7 מאוד נוטה להתקלקל מהר מידי ומתחילות רעידות בגיר והוא רואה מוסך מהר ואני מתכוון להשאר עם האוטו הזה 6-10 שנים לפחות במאזדה לא הייתה תקלה אחת (אני נהג מאוד זהיר יודע לשמור על הרכב) אז אני רוצה לדעת אם כל השמועות שאני שומע על הDSG נכונות (לרעה כמובן) .. תודה
הודעה אחרונה מאת ג'וני בוי, -
-
- אחראי פורום
- 32 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
הוצגה הi40 החדשה... http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/335/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/%D7%A0%D7%97%D7%A9%D7%A4%D7%94-%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%99-i40-%D7%A1%D7%93%D7%90%D7%9F
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
החל מיום שלישי - 17 בינואר יחל מבצע חבר לרכישת מכוניות יונדאי.
הודעה אחרונה מאת שומאכר, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אם כבר בטיחות אז קורולה
הודעה אחרונה מאת יוסריאן, -
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
האם ניתן לפנות אליהם טרם שינוי על מנת לבדוק חוקיות? האם חייבים לבוא אם שאלות ספציפיות? האם לבוא לאחר השינוי ע"מ לבדוק תקינות ובמקרה שאינו להסירו?
הודעה אחרונה מאת urban.racer, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום אני מחפש אתר מחו"ל שיש בא כתבות רכב מצולמות בוידאו אבל שכחתי את שמו ורציתי את עזרתכם תודה
הודעה אחרונה מאת aviad10, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 9.4 אלף צפיות
אני רוצה קצת לחקור ולבצע מעקב אחרי האוניה שמביאה את המלאי הקרוב של יונדאי, ידוע למישהו לאיזה נמל בארץ מגיעות אוניות עם רכבי יונדאי ומאיזה מדינות / נמלים בעולם האוניות יוצאות? הזמנתי יונדאי ולוסטר והאוניה בדרך, אני חתול סקרן אני אפרסם את תוצאות ממצאי העיקוב שאני אמצא למען חתולים סקרנים בעתיד... (אני יודע שמישהו עשה משהו דומה עם VW בפורום בעבר)
הודעה אחרונה מאת Liran xsi, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
המחיר עכשיו הגיע ל $106,320 שהמכונית יצאה הם עשו מה שהיפנים והקוראנים תמיד עושים מוכרים בזול $69,850 עם ביצועים יותר טובים מכול פרארי. לאט לאט הם העלו את המחיר והגיעו למחירים של פרארי 2013MY Nissan GT-R Black Edition עולה $106,320, עליה של 11200 $ יחסית לשנה קודמת מחיר כזה אחרי מיסוי ישראלי ויבואן שמוכר מכונית אחת בשנה זה יגיע למליון ש"ח carscoop.blogspot
הודעה אחרונה מאת $DRAGSTER$, -
-
- 0 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
עלה רכב מסוים בשנה מסוימת? נניח בשנת 2003 רכב מסוג x מדגם z
הודעה אחרונה מאת sh182, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
קיבלתי את המכשיר של כביש 6 (פסקל), הוא ממש גדול ומכוער על החלון ....אין מכשיר יותר קומפקטי המנוי וידאו שלהם זה רק 20 אחוז הנחה .....לעומת הפסקל שזה 40 אחוז הנחה אני שוקל לעבור למנוי וידאו מאשר שיצורים מוזרים כמו פסקל יגורו לי באוטו
הודעה אחרונה מאת Cerebral Cortex, -
-
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לחיפאים/קירייתים שביננו. שמתי לב שיש תנועה על הגשר החדש מעל מרכזית המפרץ. מדובר על הגשר שמגיע מאיזור הטכני/כביש 22, ויוצא לכיוון צומת יגור. יש למישהו מושג איך מגיעים אליו (מצומת חירם אין גישה). למגיבים תודה.
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
יונדאי-קיה עובדות על תיבת הילוכים אוטומטית חדשה בת 10 הילוכים, בינתיים לג'נסיס ואיקוס, הדגמים האמריקאים שלא משווקים בארץ הכתבה ממוטור טרנד: http://wot.motortrend.com/we-hear-hyundai-and-kia-to-release-10-speed-transmission-by-2014-121537.html#ixzz1ZHlOKvu1
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
-
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
הi30 החדשה... http://www.netcarshow.com/hyundai/2013-i30/
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הרבה נרשם בפורום על קנסות- על מצלמות - על מהירות, אבל בסופו של יום כולנו יודעים שמהירות איננה הגורם המכריע לתאונות, תנאי דרך הם לא תמיד גורם לתאונות אבל המרכיב העיקרי שגורם לתאונות שעדיין לא טופל- הנהג!. כשם שאקדח לא הורג אלא האדם שלוחץ בהדק, ככה נסיעה ברכב, באופנוע גם - כלי שמשמש להסעה מנקודה A לנקודה B הופך להיות כלי מוות בידי אחרים. ולמה אני חותר, לפני כמה שנים אמר לי מישהו " גופים גדולים הם חסרי אחריות ופועלים רק שצריך, כשם שאדם לא לוקח וויטמין C ברציפות ובסוף מקבל שפעת ומשתמש בתרופות כאלו ואחרות, ככה גופים גדולים לא מכינים ולא לוקחים שום פתרון אלא עם צריך". לצערי הדבר העיקרי של תאונות הדרכים מורכבים כמעט לרוב מגורם האנושי, הוא המפתח לבעיות, והגוף הממונה ע…
הודעה אחרונה מאת prince_77, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי לכולם. אני מעוניין לקנות מוצאי טיפול של חברת MUGUIARS, והדרך הכי טובה היא דרך EBAY. אני מעוניין לקנות פוליש ווקס מסדרת ULTIMATE. השאלה שלי היא לגבי המכס - אם החבילה כולל משלוח תעלה מעבר ל-50$, האם אצטרך לשלם מכס על המוצר? האם מחיר המשלוח נכלל בהחלטה על הצורך בתשלום מכס? תודה!
הודעה אחרונה מאת vo364, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי אני מתכוון לרכוש בקרוב רכב מיניוואן או קרוסאובר בינוני אבל בתקציב שלי אין רכבים עם פתיחה וסגירה חשמלית של תא המטען. מישהו יודע כמה צריכה לעלות מערכת כזו ובאילו מקומות אפשר להתקין דבר כזה? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת הבוס, -
האם כל ווקס מתאים לאוטו ולפנסים או שלפנסים צריך חומר מיוחד? וכמה זמן זה יכול להחזיק?
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- 4 תגובות
- 809 צפיות
היי,ששאלה בשביל חבר. האם המצלמת רמזור לפני צומת שילת(מכיוון ת"א) פעילה או שהיא דמה? במידה וכן צולם, תוך כמה זמן הדו"ח יבוא? תודה.
הודעה אחרונה מאת neon turtle, -
-
- אחראי פורום
- 30 תגובות
- 10.8 אלף צפיות
מישהו יודע פרטים נוספים על המבצע שהתחיל היום באוטודיפו? המדובר בצמיג ראשון - ב-10% הנחה, וצמיג שני ב-50% הנחה. האם מישהו יודע כמה יעלו לי שני צמיגים למאזדה לנטיס וכמובן, איזה דגמים משתתפים במבצע זה? בעבר הרחוק כבר קניתי גוד ייר במבצעי אוטודיפו - החיסכון היה סביר, לא משמעותי. מישהו מכיר? יודע? יכול להאיר עיניי?
הודעה אחרונה מאת BMW_525_89, -
-
הי, לפני כמה חודשים בת זוגתי קנתה קיה פיקנטו אוטומטית. היא התלוננה על רעש מהמנוע צריכת דלק גבוה ווסחיבה לקויה. לאחר מספר פעמים שלקחנו את הרכב למוסך, הודו במוסך שהמנוע מזייף והחליפו פלגים, דבר שלא פתר את הבעיה. הגיע אלינו נציג של היבואן, כלו שחצנות וביקורת, והוא טוען שהכל בסדר ומנוע נשמע תקין, בנוסף צריכת הדלק לפי המחשב 12.5 לליטרבנסיעה משולבת. בכל בוקר הרכב מתניע ונשמע כמו דיזל. בעליות שומעים את המנוע צורח כדי לעלות. רכב חדש אמור עבוד שקט וחלק. מנוע עם 86 כ"ס אמור לנסוע כמעט ללא מאמץ על מרכב כזה קטן. בכל זאת בקיה מתעלמים מהטענות שלי. איך יכול להיות שהודו שהמנוע מזייף המצב נשאר אותו דבר ופתאום הוא בסדר? למה צריך להחליף פלגים ברכב שעבר 3000 ק"מ ואפילו עשה הרצה ב-10…
הודעה אחרונה מאת iDaNm, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
ההורים שלי רוצים לקנות רכב ועברתי טסט לפני שבוע .. ההורים שלי לא רוצים לעשות את הבעלות עליהם , הם רוצים לעשות עליי .. השאלה שלי איך ? לאיפה ללכת אם זה וצריך ליווי מבוגר איתי?
הודעה אחרונה מאת רוכב בודד,
-
מי מחובר 66 משתמשים רשומים, 13 אנונימיים, 383 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- מיץ פטל
- quzzaa
- פאר האורה
- Haim_gds
- Shay Shd Dave
- TomerP
- ArikB
- טויוטה סופרה
- VromVrom
- Froyne
- אתרוג
- לירון .ה.