Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הנה השרשור שאני פרסמתי בזמנו. אולי נשאר שם איזה טיפ שיעזור לך להתקדם עם המעקב.

אין כמו ההתרגשות שבהמתנה לרכב חדש. תתחדש.

ניסיתי להתבסס על הדרך והטיפים שלך, עדיין לא הצלחתי להגיע לתוצאה

אבל עדיין לא התייאשתי :)

פורסם

איציק, יכול להיות שבגלל שהאוניה תגיע לכאן בפברואר, היא עדיין לא ברשימה. אני לא יודע איך העסק מתנהל, אני רק משער. ואני, כמוך, מחכה בקוצר רוח כבר לרכב! אני כבר גוסס חודשיים+ בלי רכב :-( (למרות שיש אחת במשפחה).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מכוניות יונדאי שמוצאן מקוריאה פורקות בנמל אילת (ולוסטר, IX35, I25, I35), ה-I10 מיוצרת בהודו ומגיעה לנמל אשדוד !!! (גם אני שואל למה...), ה-I30 מיוצרת בצ'כיה וה-I20 והאקסנט הקודמת מטורקיה וגם הן מגיעות לנמל אשדוד.

יתכן ואתה לא מתליח לאתר את האוניה משום שההובלה לרוב איננה ישירה מנמל המוצא לנמל ישראלי, ישנן תחנות לוגיסטיות במזרח הרחוק (סינגפור היא הנפוצה ביותר) משם אוספות ספינות הגלנוע (הידועות גם בכינוי "RO RO") את המכוניות לישראל וחלקן אף עוברות בנמלים נוספים בדרך (מדינות בדרום אסיה, מזרח אפריקה) לפני שעוגנות ופורקות בישראל. חלקן מאלה הפורקות באשדוד ממשיכות לאירופה.

כפי שפורסם לאחרונה בתקשורת, בקרוב תונח על שולחן הממשלה הצעת החלטה לפיה כל רכב שמוצאו "במזרח הרחוק" (עדיין לא סגורה רשימת המדינות או קו אורך ספציפי ממנו מזרחה) יהיה חייב בפריקה בנמל אילת כאשר כיום ישנם מכוניות שמוצאן בסין שפורקות בנמל עקבה !!! ומועברות לישראל יבשתית ומכוניות מהודו המגיעות לנמל אשדוד (סוזוקי אלטו וחלק מהניסן מיקרה). החלטת הממשלה אמורה להסדיר את הנושא כחובה למשך 3 שנים מרגע הפרטת הנמל.

• תוכן חדש...