Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה קצת לחקור ולבצע מעקב אחרי האוניה שמביאה את המלאי הקרוב של יונדאי,

ידוע למישהו לאיזה נמל בארץ מגיעות אוניות עם רכבי יונדאי ומאיזה מדינות / נמלים בעולם האוניות יוצאות?

הזמנתי יונדאי ולוסטר והאוניה בדרך, אני חתול סקרן :)

אני אפרסם את תוצאות ממצאי העיקוב שאני אמצא למען חתולים סקרנים בעתיד...

(אני יודע שמישהו עשה משהו דומה עם VW בפורום בעבר)

פורסם

מכוניות יונדאי שמגיעות מדרום קוריאה והודו מגיעות לנמל אילת.

אלו שמיובאות מטורקיה לנמל אשדוד.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

תודה.

לפי אתר חברת נמלי ישראל יש אוניה בשם OCEAN DROVER שעוגנת מחר בנמל אילת, סוג המשלוח GENERAL CARGO, סוכן אוניה ORIAN-AGISH LTD.

האוניה סינגפורית, זה הכי הגיוני שמצאתי שיכול להיות מביא את המשולח הקרוב של יונדאי.

כל שאר האוניות הן אוניות אשר מובילות קונטיינרים, לא מצאתי שום אוניה שסוג המשלוח שלה רכבים.

למישהו יש קצת נסיון או ידע בזה ויכול לעזור?

פורסם

קיימות 2 אוניות עם מטען RO-RO, לפי המיקום הנוכחי שלהם במסע שתיהן נמצאות בטורקיה כרגע.

אחת מגיעה ב 24/01 והשניה מגיעה ב 02/02.

לפי הסוכנות של יונדאי נאמר לי שהאוניה עם הרכב שלי בדרך לארץ והמשלוח יגיע בעוד 10 ימים מקסימום.

ז"א עם טווח טעיה 2 האוניות בטווח שנאמר לי, בנוסף לזאת יש ליונדאי מפעל בטוריקה.

למישהו ידוע אם יונדאי ולוסטר מיוצרת בטוריקה? מה שהצלחתי למצוא זה שהיא מיוצרת בדרום קוריאה, אבל אולי אני מפספס משהו..

פורסם

לפי הסוכנות של יונדאי נאמר לי שהאוניה עם הרכב שלי בדרך לארץ והמשלוח יגיע בעוד 10 ימים מקסימום.

ז"א עם טווח טעיה 2 האוניות בטווח שנאמר לי, בנוסף לזאת יש ליונדאי מפעל בטוריקה.

למישהו ידוע אם יונדאי ולוסטר מיוצרת בטוריקה? מה שהצלחתי למצוא זה שהיא מיוצרת בדרום קוריאה, אבל אולי אני מפספס משהו..

אין לי מושג איפה מיוצרת הולוסטר (מקווה שלפחות בקוריאה, סתם כי לא בא לי על טורקיה), אבל אמרו לך בוודאות שיש משלוח של ולוסטר בדרך לארץ או של יונדאי בכלל? התקשרו אליך או שאתה התעניינת ושאלת אותם מתי היא מגיעה?

ואגב, מתי הזמנת את שלך והאם שילמת את מלוא הסכום כבר?

אני סקרן משום שגם אני הזמנתי אחת, בתחילת דצמבר, דגם שהחל להיות משווק ממש בסוף נובמבר (לכן אני אמור לקבל את שלי במשלוח הקרוב).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אין לי מושג איפה מיוצרת הולוסטר (מקווה שלפחות בקוריאה, סתם כי לא בא לי על טורקיה), אבל אמרו לך בוודאות שיש משלוח של ולוסטר בדרך לארץ או של יונדאי בכלל? התקשרו אליך או שאתה התעניינת ושאלת אותם מתי היא מגיעה?

ואגב, מתי הזמנת את שלך והאם שילמת את מלוא הסכום כבר?

אני סקרן משום שגם אני הזמנתי אחת, בתחילת דצמבר, דגם שהחל להיות משווק ממש בסוף נובמבר (לכן אני אמור לקבל את שלי במשלוח הקרוב).

הזמנתי באוקטובר את ה elite, והצפי לדגם הזה הוא פברואר-מרץ.

ביום שלישי האחרון נודע לי דרך מישהו שגם הזמן את ה elite שהמשלוח כנראה בדרך לארץ ויגיע עד סוף החודש.

ברביעי הלכתי פיזית לסוכנות שלי על מנת לברר אם השמועה נכונה והסוכן היה שמח לראות אותי ולבשר לי שנודע להם יום קודם כי המשלוח יצא לארץ, בנוסף הם גם הראה לי במחשב שהסטטוס במשלוח השתנה ל'במשלוח', ניסה לברר אם יש תאריך מדוייק לעגינה של האוניה, גם דרך המחשב אך לא היה עדיין. הוא גם הוסיף להגיד שהרכבים יגיעו תוך 10 עד 14 יום ואז יקראו לנו לבוא לשלם את מלוא הסכום על הרכב, ואז הוא יסופק תוך 14 ימי עבודה.

אתה בטח הזמנת את הסופרים, שהצפי שלה הוא מרץ-אפריל, וכנראה זה המשלוח הבא אחרי המשלוח הנוכחי של ה elite ויש סיכוי שהמשלוח גם יקדים להגיע ויתחיל לסופק ללקוחות שהזמינו בתחילת חודש מרץ (בדקתי גם את זה עם הסוכן, אחותי הזמינה סופרים)

פורסם

תודה על המידע :-P ואכן הזמנתי את הסופרים.

אגב, לא נראה לי שהמשלוח הנוכחי יכיל רק את דגם ה-ELIT, אבל נחכה ונראה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שכחו פה לציין, חוץ מהודו, קוריאה וטורקיה,

יונדאי מייצרת גם בצ'כיה,

ואת התוצרת הצ'כית כמובן מביאים לנמל אשדוד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לאחר בדיקה מעמיקה, הרכב מיוצר בדרום קוריאה.

מבדיקה של אוניות אשר מובילות רכבים באתר נמלי ישראל, אין שום משלוח רכב שמגיע מאיזור קוריאה.

יכול להיות שלא כל האוניות שמגיעות בחודש הקרוב מופיעות ברשימות של נמלי ישראל?

או יכול להיות שהאוניה עדיין לא דיווחה על כך שהיא מגיעה לנמל בישראל?

• תוכן חדש...