רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,569 נושאים בפורום הזה
-
רכב מהוצאה לפועל 1 2
מאת liorgall-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 6.9 אלף צפיות
שלום לכם! מישהו יכול לעזור לי איפה יש רכבים של הוצאה לפועל ושל משטרה??? מכרזים כאלה. תודה מראש לעוזרים!!
הודעה אחרונה מאת ChemGuy85, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
לפני כחצי שנה הייתי אמורה לחדש את רשיון הרכב. שילמתי את האגרה בזמן, אבל לא ביצעתי טסט (סיפור ארוך), והרכב שהה בחניה כחצי שנה. לא הזזתי אותו מילימטר. אפילו לא בחניה. מכיוון שאני מעוניינת לנהוג ברכב, התלבטתי בין לגשת למשרד הרישוי ולשלם על רשיון זמני - כדי שאוכל לגשת לטסט, לבין גרירת הרכב עד למכון הטסטים. הנטיה שלי היתה לגרור את הרכב - כי סיוט ההמתנה בתור של משרד הרישוי היה קשה מדי עבורי. בגלל שרציתי לברר משהו במשרד הרישוי, חיפשתי את הטלפון שלהם, וגיליתי באתר של בזק כל מיני טפסים של משרד התחבורה, ביניהם - טופס ביטול רשיון רכב. פתאום ירד לי האסימון וחשבתי ללכת על האופציה הזו. חשבתי שאבטל את הרשיון ששילמתי (מכיוון שלמעשה לא ניצלתי אותו אפילו דק…
הודעה אחרונה מאת ישה, -
- 2 תגובות
- 627 צפיות
בוקר טוב יש לי רובר 620 , ואני כבר כמה זמן מחפש פירוקיה נורמאלית באיזור תל אביב . יהיה נחמד אם מישהו יוכל להמליץ לי על אחת טובה אני צריך בעיקרון : סמל אחרי ועוד כמה שטויות קטנות
הודעה אחרונה מאת eran_zaki, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
ואם נגיד קורה מצב כזה,איך התמודדתם ומה עשיתם מיד אחר כך? שפוגעים במישהו,מה הדרך הכי טובה להתנהל אחר כך?מה עושים קודם בלי להילחץ,האם לנסות לעזור או לחכות שיבואו לקחת את הפצוע,ברור שעדיף לא להגיע לזה ולהימנע,אבל אם נגיד קורה מצב,איך מתמודדים עם זה הכי נכון?
הודעה אחרונה מאת eran_zaki, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם, לפי נהג מונית שלקח אותי אתמול מנתב"ג המצלמות שוב מושבתות בגלל בעיה כלשהי בהסכם מול הספק. בד"כ נהגי המוניות מעודכנים... מישהו יכול לאמת?
הודעה אחרונה מאת tomerR, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 844 צפיות
אני מעוניין במכשיר שאפשר להרכיב ברכב ושיתן לי התראה שאני עובר את המהירות שקבעתי בכיול מראש. כמו-כן שאפשר לשנות את הכיול בקלות ופשטות. היתרון במערכת כזאת, שאני יכול לכייל מתחת למהירות המותרת ולקבל התראה נניח ב-88 קמ"ש או 48 קמ"ש. או לחילופין מערכת יותר משוכללת, שגם יודעת באמצעות GPS, לזהות כל כביש והמהירות המותרת בו ולהודיע לי בכל פעם שאני חורג מהמהירות. הבעיה במערכת כזאת, שכשהיא תתן התראה אני כבר חרגתי מהמהירות המותרת.
הודעה אחרונה מאת Fluffy, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 27 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
מעניין אם אלו הקורבנות הראשונים של מצלמות המהירות עקב בלימה פתאומית ואינסטינקטיבית של הנהג. נצטרך לחכות עד שהנהג יהיה מסוגל לדבר ולהסביר מה קרה (או לנהג המשאית). http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4177553,00.html
הודעה אחרונה מאת ORrrr, -
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
אהלן חבר'ה בקרוב נגמר לי המלווה, ואני מעוניין לעשות ביטוח ברכב של סבא שלי. סבא שלי מבוטח זה שנים רבות (מאוד) אצל אותו סוכן, אך סוכן זה ניצל את אי ידיעתו וגילו ונתן לו במשך שנים הצעות מחיר יקרות יחסית, (ביטוח חובה - כמה מאות שקלים יותר מאשר חברות אחרות, מקיף - מחיר גבוה יותר, תנאים לא מדהימים) ולכן הוא מעוניין לעבור - ועל הדרך לבדוק אופציה של הוספת ביטוח בשבילי. אני מחפש המלצה על סוכן \ חברת ביטוח שתוכל לתת הצעה סבירה ככל הניתן לרכב ישן (פיאט מריאה 2001). בגלל שהרכב ישן, הבנתי שלא מומלץ לעשות ביטוח מקיף - לפחות לא לעצמי. מה דעתכם בנושא? -עריכה: האם הפורום המשפטי הוא הבמה המתאימה לנושא? לא כל כך הצלחתי להבין אם שם מדובר על הפעלת ביטוח או גם על המלצ…
הודעה אחרונה מאת T-Corolla, -
- 1 תגובות
- 998 צפיות
שלום לכולם פעם שעברה פתחתי נושא בקשר לגג החשמלי שלי בBMW 318 עכשיו עד שאני יתקן אותו אמרו לי שיש אפשרות לפתוח אותו ידניתי משהו יודע איך ?! {אני חייב לציין שהגג אצלי זה הדגם החשמלי עם הלוקרים החשמליים !!לא הידניים} אמרו לי שיש מין כמו אלן מיוחד כזה שמכניסים ללוקרים החשמלים וזה פותח את הגג?! תודה רבה
הודעה אחרונה מאת dunes, -
- 0 תגובות
- 708 צפיות
חברים, חג חמישי שמח! בימים אלה אנחנו עובדים על עמוד הפייסבוק החדש של קארספורום, שם תוכלו להנות בעתיד מהטבות ייחודיות רק לחברי קארספורום, אירועים מיוחדים, השקות של כלי רכב חדשים ועוד... לא ברור לנו למה אתם עדיין כאן ואיך לא הצטרפתם עוד, אז כנסו מהר! שאלת הסופ"ש שלנו לחברי הפייסבוק היא: איזה רכב הייתם לוקחים לסיבוב במזג האוויר החורפי הזה? בואו להגיב בעמוד שלנו! אם יש לכם תכנים מיוחדים או הטבות שתרצו שנעלה נשמח לשמוע מכם, הגיבו לנו כאן, סופ"ש מעולה מצוות קארספורום
הודעה אחרונה מאת פבל, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 833 צפיות
האם מותר להוסיף? חוקי? מסוכן? מה יגיד הביטוח?
הודעה אחרונה מאת thebaron, -
-
- 1 תגובות
- 804 צפיות
צהריים טובים אני עובד כרגע על פרוייקט מסויים ואני צריך להשיג מאיפשהו שרטוטים טכניים של פורד מודל טי מהסדרה הראשונה . גוגל לא עזר . אשמח לעזרתכם , תודה
הודעה אחרונה מאת Dittohead, -
- 1 תגובות
- 621 צפיות
שלום, יש נושא אחד שהוא לא כל כך ברור לי לגבי קבלת רכב ממקום העבודה. נניח שאני עובד כרגע בחברה שנותנת פתרונות מחשוב מסויימים, ולצורך העבודה אני מוגדר כטכנאי שטח. כלומר יוצא לתקלות אצל לקוחות. נניח שהמשכורת היא 7000 ברוטו. **אני יודע שרכב עד 114 אלף משלמים משהו כמו 3500, ניקח מאזדה 3 לדוגמא. מן הסתם שההגעה ללקוחות תתבצע ברכב של החברה, מה יהיה התשלום מס על הרכב במקרה כזה(בלי להיכנס לקבוצת רישוי וכו')? 3500? כלומר אני ישתכר פחות ממשכורת מינימום? הרי הרכב נועד לביצוע העבודה, אני לא יכול להגיע אל הלקוחות ברגל/אוטובוס,נכון? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת landy, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 446 צפיות
אופס, פורסם בפורום הלא נכון נא למחוק
הודעה אחרונה מאת alex889, -
שינוי רישיון רכב.
מאת RBI- 0 תגובות
- 491 צפיות
האם זה אפשרי לשנות רשיון של תומקר t3 לרשיון t1 בדרך כלשהי ? תודה מראש לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת RBI, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 32 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
אבארט 500 בארץ מתחיל ב 160,000 ש"ח auto מיני קופר S 260,000 ש"ח auto http://www.autoblog.com/2012/01/11/2012-fiat-500-abarth-priced-from-22-000/ בארה"ב Price* HP/Torque Weight W/P Ratio 2012 Fiat 500 Abarth $22,000 160/170 2,533 15.8 2012 Volkswagen GTI $23,995 200/207 3,034 15.2 2012 Mini Cooper S $23,100 181/177 2,668 14.7
הודעה אחרונה מאת kobi_g, -
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 10.2 אלף צפיות
שלום, בעוד שבועיים אני אמור לקבל את הרכב הנ"ל, ברמת גימור הכי נמוכה (טרנד) שבין היתר לא כוללת משענת יד אמצעית. המשענת כלולה ברמת גימור ספורט וטיטניום ונראה שהיא חלק נפרד מהקונסולה האמצעית (לא כמו בדור הקודם). אני מעוניין במשענת היד המקורית שקיימת ברמות הגימור הגבוהות. לפי גוגל אין זכר לרכישת חלק זה, גם ב EBAY לא ממש מצאתי. אשמח לעזרה/עצות/קישורים וכו' תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת eransh1, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חוויתי אומנם באיחור שבזמן שהרכב היה במוסך שמישהו החליט לעשות השלמת ציוד ולקח כמה פריטים מהרכב. אחרי החוויה הזו הבנתי מחברים שיש להם CHECK LIST שחייבים לבצע לפני הכנסת הרכב , כדי למנוע העלמות מסתורית של פריטים. מה אתם יכולים לספר על נוהל מסירת רכב ואולי סיפורים על הנושא.
הודעה אחרונה מאת saar5555, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 704 צפיות
חברים שלום, למכר שלי בירושלים יש דייהו רייסר מושבתת מכנית. הוא מעוניין להוציא ממנה את מה שיש, קרי למסור אותה לפירוק. איך עושים את זה? פשוט מרימים טלפון לפירוקיה, מזמינים את הפירוקיסט ומסכמים מחיר ליד הרכב? יש כללים מסויימים שצריך לנקוט? תודה רבה לעונים וכן לממליצים על פירוקיה הגונה בירושלים.
הודעה אחרונה מאת Charge, -
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
לא ידעתי כל כך איך לנסח את הכותרת,לכן אם יש איתה בעיה ,נסחו אותה מחדש(מנהלים). בכל מקרה השאלה שלי היא : מכוניות משופרות ממש ,הכוונה שלי ל1000+ כ"ס עם גירים רובוטיים ,לדוגמה הגייארדו של UNDERGROUND RACING והניסאן GTR שלהם ,עם 1500 כ"ס ,האם הגירים שלהם עוברים חיזוק כלשהו? וא םכן איזה סוג? ואם לא ,אז איך הם מצליחים להחזיק פי 2 כוח בלי להתפרק? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת חגי107, -
- 6 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם, לפני כשלושה חודשים ביקרתי באיטליה עם חברתי, היה כייף מאוד ונהננו מכל רגע. לפני מספר ימים קיבלתי מכתב מחברת ההשכרה בנושא; העברת פרטי למשטרת רומא על עבירת תנועה, ורק על ההסבה הם "גנבו" לי מהחשבון 36.3 יורו. ממש לא זכור לי שעברתי עבירה כלשהי, ומוזר שהם נזכרים עם ההסבה של הדוח אחרי 3 חודשים. את הדוח עצמו לא קיבלתי (עדיין). אשמח לקבל ייעוץ והכוונה ממי שיש לו ניסיון לגבי דרכי פעולה בשאלות הבאות. אך ניתן לבדוק על מה קיבלתי את הדוח? הבנתי שיש סיכוי שישלחו לי אותו רק אחרי שנה. למי ניתן לפנות בבקשה לביטול או עזרה בהתמודדות עם הבירוקרטיה האיטלקית? (שגרירות איטליה? משרד לעניני חוץ?) האם הסכום של 36.3 יורו ש"גנבו" ממני לא מוגזם עבור בדיקה שלוקח…
הודעה אחרונה מאת Gregos, -
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000715990 טוענים שבעולם זה הוריד את התאונות ב 35 אחוז! מעניין באיזה נתונים הם משתמשים שם? האמת, כבר שום הודעה של העמותה ההזויה הזו לא מפתיעה.
הודעה אחרונה מאת dkny2, -
- 4 תגובות
- 889 צפיות
חברים התנהל פה שרשור בן 3 עמודים על תיבות DSG . הנה משיהו שיעמיד את מבקרי VAG קצת בפרופורציה. ריקול המוני של 235,000 מכוניות מיני בגלל חשש להתלקחות תא מנוע בגלל חימום יתר של משאבת מים. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4176814,00.html מקור הכתבה- YNET
הודעה אחרונה מאת kobi_g, -
- 1 תגובות
- 681 צפיות
הקטע על הליסינג הרג אותי כתבה משעשעת
הודעה אחרונה מאת amir74, -
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום לכולם, לרבים ידוע כי הרבה סוכנויות ויבואנים האיצו בקונים לקנות ב-2011 לפני שהמחיר יעלה ב-2012. רבים מהרוכשים הפרטיים גם כן המתינו בדריכות, כי חשבו שמחירון ינואר יהיה נמוך בהרבה מזה של דצמבר/נובמבר/אוקטובר. הפלא ופלא, לפחות בכל הנוגע לפונטו שלי, המחיר נשאר זהה. אני ידעתי שהיבואנים והסוכניות לא יעלו מחירים, כי אין סיבה לכך. זה קורה כל שנה המבצעים של "מהר לפני שיתייקר". אך לאן פניו של השוק מבחינת הפרטיים? (עוד לא קרה שרכבים שעלו הרבה, נמכרים היום בזול - ועדיין לוקח הרבה זמן למכורם וגם כאן בפורום לא חסר דוגמאות). האם מישהו מכיר מחיר של רכב שנפל?
הודעה אחרונה מאת שומאכר, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
היי אנשים. אני צריך להרים מנוע. לצורך זה, טוב שאשיג מנוף קרן. יודעים איפה אני יכול להשכיר כזה באזור פ"ת או חיפה? מצאתי רק מקום אחד, אבל הוא בבאר שבע. תודה ! אודי
הודעה אחרונה מאת udical, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ממשיכים את היום בסימן ריקול. הפעם ניסן ג'וק. מה קרה, דווקא היום 3 כתבות ריקול מקור הכתבה YNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4171092,00.html
הודעה אחרונה מאת Keyser, -
הי, קניתי את האוטו לפני מספר ימים. אני מעוניין לשדרג אותו. דגש על השורש "שדרוג". לא איכפת לי מה. מערכת בקרת שיוט אקטיבית, מגברים, אודיו, וידאו, ה-כ-ל. למישהו יש המלצה על מיכשור? מקום? ספק? מוסך? תודה.
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
בוקר טוב, אני מקווה שנציג צ'מפיון יטרח להציץ על פוסט זה. במפרט הרכב שקיבלתי אתמול (סקודה פאביה) כתוב שקיים שקע 12V בתא המטען. בפועל השקע לא קיים ודי קריטי עבורנו. מה עושים אדון צ'מפיון?
הודעה אחרונה מאת talknopf@netvisi, -
-
שלום לכולם ... אז ככה, בפעם הראשונה בחיי גם אני צריך להעביר את הבובה טסט, פורד פוקוס 04' ששמורה מכל משמר ץ הגיע אליי לדואר לפני כמה ימים אגרת רישוי (טסט?), על סך: 1113 ( מישהו אמר שעושקים את האזרח הקטן ? ) בכל מקרה, בגלל שזו הפעם הראשונה שאני צריך לעבור את התהליך אשמח להסבר מפורט איך אני מקבל את המדבקה הקטנה בצד החלון . אשמח לפירוט מההתחלה עד הסוף . • את האגרה האם אפשר לשלם טלפונית דרך כ.א ? במידה וכן איך אני אקבל את החותמת של "שולם" ? • אני מקרית ים, איפה ניתן להעביר את האוטו טסט ? • במידה ונמצא ליקוי כלשהו מה אני עושה ? • האם יש עוד הוצאות נלוות מלבד האגרה ? ובכללי האם יש עוד משהו שאני צריך לדעת ?
הודעה אחרונה מאת `Infinity,
-
מי מחובר 66 משתמשים רשומים, 13 אנונימיים, 383 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- מיץ פטל
- quzzaa
- פאר האורה
- Haim_gds
- Shay Shd Dave
- TomerP
- ArikB
- טויוטה סופרה
- VromVrom
- Froyne
- אתרוג
- לירון .ה.