Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים אני חייב לכם התנצלות, הכתבה לא פורסמה היום אלה ברביעי לינואר (הכתבה בת שבועיים). :oops:

משום מה המחשב שלי אוהב להקפיץ לי כתבות אספנות.

בכל זאת נראה מעניין הדבר . :wink:

זמין 8)

פורסם
חברים אני חייב לכם התנצלות, הכתבה לא פורסמה היום אלה ברביעי לינואר. :oops:

משום מה המחשב שלי אוהב להקפיץ לי כתבות אספנות.

בכל זאת נראה מעניין הדבר . :wink:

כמו כל דבר ב-YNET, צריך לקרוא טוב טוב כי זה כמעט ולא רלוונטי לישראל. מדובר רק בדגם הטורבו שנמכרו ממנו יחידות בודדות בלבד.

פורסם
כמו כל דבר ב-YNET, צריך לקרוא טוב טוב כי זה כמעט ולא רלוונטי לישראל. מדובר רק בדגם הטורבו שנמכרו ממנו יחידות בודדות בלבד.

לדעתי העובדה שלא נמכרו יחידות מסוג זה בישראל היא שולית, הרי בסופו של דבר אמינותו של היצרן נמדדת לא על פי שוק היעד אלא על פי היחידות שעוזבות את שערי מפעלו.

משעשע שהבוקר התחיל בשרשור לוהט עם אצבע מאשימה כלפי הווגיסטים והסתיים בכתבות ריקול על ניסן ו ב.מ.וו.

זמין 8)

פורסם

חה. זה כל מה שיש לי לומר.

תקלה אצל ייצרן X? שתיקה של הפאנבויז.

תקלה אצל VW? הכינו את המוקד והשחיזו את הגליוטינה!!!!11111אחדאחדאחד

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תוכן חדש...