Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ה"עליה" במחירים החל מ-2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן הביאו לי עצבים. הרי נניח דגם הסופרים נכנס לפני כחודש והמחיר היה 135 אלף שח, למרות שידוע שהמלאי הראשון שלו יגיע רק במרץ אפריל. אז למה להשלות את הלקוחות (אני ביניהם) שזה המחיר טם גם ככה המחיר יעלה ב3 אלף שקל עד שנקבל את הרכב?! הרי גם אם הייתי משלם את מלוא הסכום היו דורשים ממני עוד 3 אלף שקל. מעצבן. מקווה שמבצע חבר יקזז משמעותית את המחיר אחרת 140 אלף שקל לא נראה ריאלי לרכב הזה עם כל הכבוד.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תגידו אתם אמיתיים? מי קונה יונדאי במחיר מחירון?

בסוף החודש יש מבצע יונדאי ב"חבר" בו נמכרים הרכבים באלפי שקלים מתחת למחירון הרשמי + תוספות. גם ככה זה מחיר מופקע ליונדאי, אבל אין מה לעשות, עמישראל קונה רק ב"מבצע".

פורסם

אם אין לך "חב"ר, אז בטוח יש לך מישהו במשפחה הקרובה או המרוחקת שמחזיק כרטיס כזה, ואם לא אז לאחד החברים. במעמד ההזמנה רושמים אותו כשותף ראשי ואותך כשותף משני, ואח"כ מסירים אותו במשרד הרישוי וזה לא נחשב להוספת "יד".

בנוסף ישנן עדויות בפורום שביונדאי מוכנים לתת מחיר של מבצע "חבר" גם ללקוח רגיל: (תשאל את שומאכר)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=407319&highlight=%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%99+2012+%D7%97%D7%91%D7%A8

פורסם

shlomub

לא נכנסתי ללינק,אבל בוודאות מה שאתה אומר זה לא רלוונטי כלפי הוולוסטר. אין שום הנחה משמעותית.

המקסימום שניתן לקבל זה את חבילת המיגון ,מצלמה וחישני רוורס ללא תוספת תשלום וזה בתנאי שאני משלם במזומן(137K).

לאחר עליית המחירים, המחיר קופץ ל 140K.עם זמן המתנה של 3-4 חודש ולצבעים מסוימים עד חצי שנה.

פורסם

shlomub

יונדאי הפכו למאזדה - אין הנחות יותר. לא רוצה לקנות? לא נורא, תפנה את המקום להבא אחריך שמחכה. אני לא דוגל במדיניות החזירה משהו הזאת, אבל זה מה יש. בקשר למבצע "חבר", אני התכוונתי שמי שיכול לרכוש דרך "חבר", ולא משנה איך מה מי ומו, שיעשה זאת. הנחות משמעותיות צפויות להיות החודש, וזה לפי שמועות שרצות בכל אולמות המכירה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

כמו שאמרתי לכם, מחיר המחירון הוא רק כדי שמחיר ה"מבצע" יהיה בהנחה גדולה יותר :-)

במבצע של חבר יש הנחה של 7K לסופרים (131 במקום 138!)

ו8K לעלית (145 במקום 153).

לכל רמות הגימור קודן + מרימי שמשות + חיישני רוורס.

זה המון כסף. אם הייתי משלם פול פרייס הייתי מרגיש מקופח ברמות.

פורסם

נו, אתה רואה? הרווחתי 8 וחצי אלף :-D . אני אנסה להוריד את החיישני רוורס ולקבל חינם את אגרת הרישוי.

מה שאבסורד, שעל ה-I20 הכי מאובזרת וחזקה (1.6 אוטומט סופרים) הם מביאים 13K הנחה ו-5 תוספות ! (אגרת רישוי, קודן, מרים שמשות, חיישני רוורס ועוד מערכת למניעת תאונות שקר כלשהו). זה נניח מעצבן.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...