Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח לנהג חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה

בקרוב נגמר לי המלווה, ואני מעוניין לעשות ביטוח ברכב של סבא שלי.

סבא שלי מבוטח זה שנים רבות (מאוד) אצל אותו סוכן, אך סוכן זה ניצל את אי ידיעתו וגילו ונתן לו במשך שנים הצעות מחיר יקרות יחסית, (ביטוח חובה - כמה מאות שקלים יותר מאשר חברות אחרות, מקיף - מחיר גבוה יותר, תנאים לא מדהימים) ולכן הוא מעוניין לעבור - ועל הדרך לבדוק אופציה של הוספת ביטוח בשבילי.

אני מחפש המלצה על סוכן \ חברת ביטוח שתוכל לתת הצעה סבירה ככל הניתן לרכב ישן (פיאט מריאה 2001).

בגלל שהרכב ישן, הבנתי שלא מומלץ לעשות ביטוח מקיף - לפחות לא לעצמי. מה דעתכם בנושא?

-עריכה: האם הפורום המשפטי הוא הבמה המתאימה לנושא? לא כל כך הצלחתי להבין אם שם מדובר על הפעלת ביטוח או גם על המלצות לחברות ביטוח.

פורסם

תלוי מה ערך הרככב...

בכסף כמובן או רגשי אצל סבא שלך.

אני מבוטח ברוזן..מקום זול מאוד ואמין מאוד.

אם חלילה קורא משהו הוא מספק את הכסף הנדרש תוך שבועיים עד 45 יום.

JDM its my life,Subaru b3 Sport

פורסם

הרכב במצב מכני טוב, אך אין לו איזשהו ערך מיוחד - בסך הכל אוטו שסבא שלי גם לא משתמש בו יותר מדי.

ככה שמה שיקבע אם ניקח מקיף או חובה וצד ג' זה המחיר.

בנוגע לרוזן - האם אתה מתכוון לחברה בקישור הבא rozen-ins.co.il ?

פורסם

תבדוק מחירים בביטוח ישיר, יש להם מחירים טובים. אני מבוטח שם.

(השנה אפילו נציג של ביטוח ישיר הגיע לעזור לאמא שלי בהחלפת גלגל ללא תוספת מחיר!!)

Peugeot 206XS

• תוכן חדש...