Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טסט לרכב

shaulek2
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ...

אז ככה, בפעם הראשונה בחיי גם אני צריך להעביר את הבובה טסט, פורד פוקוס 04' ששמורה מכל משמר ץ

הגיע אליי לדואר לפני כמה ימים אגרת רישוי (טסט?), על סך: 1113 ( מישהו אמר שעושקים את האזרח הקטן ? )

בכל מקרה, בגלל שזו הפעם הראשונה שאני צריך לעבור את התהליך אשמח להסבר מפורט איך אני מקבל את המדבקה הקטנה בצד החלון .

אשמח לפירוט מההתחלה עד הסוף .

• את האגרה האם אפשר לשלם טלפונית דרך כ.א ? במידה וכן איך אני אקבל את החותמת של "שולם" ?

• אני מקרית ים, איפה ניתן להעביר את האוטו טסט ?

• במידה ונמצא ליקוי כלשהו מה אני עושה ?

• האם יש עוד הוצאות נלוות מלבד האגרה ?

ובכללי האם יש עוד משהו שאני צריך לדעת ?

פורסם

שאול ערב טוב.

1. ניתן לשלם בכ.א. לאחר מס' ימים נשלח לך בדואר רשיון מעודכן.ניתן גם לגשת ללשכת משרד הרישוי ולהדפיס רשיון מעודכן ששולם. ניתן לשלם באתר www.mot.gov.il או במענה טלפוני 5678*.

2. באזור המיידי שלך לא מכיר.אני התרשמתי לטובה וכך גם כמה אנשים שאני מכיר מהמכון ברמת ישי.

3.מקבל ארכה של שבוע עד כמה שזכור לי ומתקן את הליקוי וחוזר עם חשבונית/קבלה על התיקון ממוסך מורשה משרד התחבורה.לפעמים המכון מציע בעצמו לבצע את התיקון או מפנה למוסכים סמוכים.זו בד"כ "עקיצה".אם מדובר בסכום קטן וזמן קצר שווה "לבלוע" את זה ולא לבזבז יום נוסף למבחן החוזר.במידה ומדובר בסכום גבוה שווה לתקן במקום אחר ובמחיר נמוך יותר.כשחוזרים לאחר תיקון הליקויים בד"כ תספיק הצגת החשבונית של התיקון ולא תדרש לעבור את המסלול שוב.כמובן שתדרש לשלם תוספת עבור טסט נוסף,כ- 18 ש"ח עד כמה שזכור לי.

4.תשלום למכון הטסטים,בערך 80 ש"ח ובמידה ונכשלת תשלום עבור טסט חוזר בנוסף לתיקון הליקויים.

5. תעביר את הרכב שטיפה וניקוי לפני הטסט.זה בהחלט יכול לשפר את היחס.תבדוק יום לפני שכל הנורות והאיתותים תקינים,אין חלקים שבורים - בעיקר מראות צד ואת מצב הצמיגים.

מקווה שעזרתי,

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

את האגרה אתה משלם בכל סניף דואר

מגיע עם רשיון רכב המשולם , תעודת זהות בעל הרכב וביטוח חובה בתוקף למכון טסטים ופועל לפי ההוראות.

אם אני זוכר נכון האגרה במכון היא כ 100 שח קח איתך 200-300 שח שאם תזדקק למנורה או לפעמים מספרים חדשים שלא תתקע.

את הטסט אתה יכול לעשות באפק (עובדים גם בשבת)

או באיזור משרד הרישוי יש מספר מכונים - "מכון בחן" הוא המועדף עליי.

פורסם

העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך. לך למוסך שאתה סומך עליו, בקש שיבדקו לך את הגומיות של הציריות. אם הן בסדר ולא קרועות, סע לטסט. יעבור? סבבה. לא עברת? לך עם אותו דף ורשימת הליקויים למוסך ותקן את הדברים. קח בחשבון שבסך הכל זה למען הביטחות שלך ושל יקיריך. כל עוד הוא לא אומר לך להחליף לוחית מספר רכב אז טוב מאוד שעלו על הליקוי. אני ניגשתי לטסט והכשילו אותי על כך שהפרונט לא היה מכוון. עשיתי כיוון פרונט ואין לך מושג איזה תענוג היה לנהוג ברכב אחרי זה. אז לא הכל לרעתנו. לפעמים עולים על תקלות בטסט שלנו אפילו לא היה מושג שהם קיימות.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אתמול העברתי את הגולף טסט בנשר (טסט-קאר) ואת האגרה שילמתי גם בסניף הדואר בעיר שם.

ממליץ על המקום, סה"כ לא עשו בעיות ועברתי תוך 5 דקות, היה חסר לי רק אפוד זוהר שהעלות שלו שם היא 20 ש"ח.

VW Golf GTI 2006 Manual

• תוכן חדש...