Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

פניתי לצ'מפיון בשעות הצהריים המוקדמות והבטיחו לחזור עם תשובה.

חזרה אלי נציגה עם מנהל סוכנות סקודה בירושלים. ביררו הכל, הבינו שטעו גם בזה שלא קיבלתי פירוט (כמו שהבחור מעלי קיבל) וגם שאכן ישנה כנראה טעות בעלון אשר מחולק ללקוחות.

בכל מקרה חזרו אלי לאחר שעתיים שוב והבטיחו שתהיה תשובה מחר בבוקר (יכול להיות שיבצעו לך התקנה מקומית של הנקודה. אמרתי לגברת בשום אופן התקנה מקומית ועוד של רדיו מילאנו, אשמח לשוחח עם המנהל וזה אכן מה שיקרה. אני אנסה לדחוך לטיפולים ראשונים חינם).

עדכון מחר בצהריים/ערב

לילה טוב

Golf 2008 MK5

פורסם

זה מזכיר לי שרשור אחר גם על צמפיון שם כולם בפורום רשמו שלבחור לא מגיע שמשה חדשה מהאחריות בגלל שהמגב נפל. ואני דירבנתי אותו ללחוץ עליהם ובסוף החליפו לו מהאחריות.

אותך לא צריך לעניין מה הם אומרים בטלפון וכמה דוחפים אותך בפורום לעזוב את זה כי לא יצא מזה כלום.

החוק הוא ברור. וצמפיון לא מעל לחוק. ברור מאוד שהמפרט קובע. ברור מאוד שאתה מחוייב לקבל אותו חתום בכתב. במקרה שידוע לי ממקור ראשון הוא קיבל קצת יותר מטיפול בחינם, על סמך כך שהתמונה במפרט הייתה שונה מהתמונה של הרכב עצמו ברכיב אחד. ממש כך.

בית המשפט נורא אוהב חוזים סטנדרטים של יבואני רכב, מכיוון שמטרתם לדפוק את הלקוח. ולפי בית המשפט, הוא צריך לפסוק לטובת האדם הקטן במקרים כאלו. הוא לא רוצה ערעורים שם אפשר לחפש אותו בנרות ולראות למה לא פעל נכון.

טלח וכל המסביב אינם בעלי משמעות משפטית בכלל. ואם קנית רכב על סמך זה שאתה צריך מקרר בבגאז כי יש שם שקע, דרוש אותו. יתקינו מקומית? סבבה. יום עבודה הלך, תדרוש פיצוי על כך. ואתה תקבל. אם לא שם, אז במשפט, כולל הוצאות משפט קלות, ואפילו 100 שקל עוגמת נפש. זה פותח דלת חדשה לאחרים, צמפיון לא יתנו לזה יד.

פורסם
זה מזכיר לי שרשור אחר גם על צמפיון שם כולם בפורום רשמו שלבחור לא מגיע שמשה חדשה מהאחריות בגלל שהמגב נפל. ואני דירבנתי אותו ללחוץ עליהם ובסוף החליפו לו מהאחריות.

אותך לא צריך לעניין מה הם אומרים בטלפון וכמה דוחפים אותך בפורום לעזוב את זה כי לא יצא מזה כלום.

החוק הוא ברור. וצמפיון לא מעל לחוק. ברור מאוד שהמפרט קובע. ברור מאוד שאתה מחוייב לקבל אותו חתום בכתב. במקרה שידוע לי ממקור ראשון הוא קיבל קצת יותר מטיפול בחינם, על סמך כך שהתמונה במפרט הייתה שונה מהתמונה של הרכב עצמו ברכיב אחד. ממש כך.

בית המשפט נורא אוהב חוזים סטנדרטים של יבואני רכב, מכיוון שמטרתם לדפוק את הלקוח. ולפי בית המשפט, הוא צריך לפסוק לטובת האדם הקטן במקרים כאלו. הוא לא רוצה ערעורים שם אפשר לחפש אותו בנרות ולראות למה לא פעל נכון.

טלח וכל המסביב אינם בעלי משמעות משפטית בכלל. ואם קנית רכב על סמך זה שאתה צריך מקרר בבגאז כי יש שם שקע, דרוש אותו. יתקינו מקומית? סבבה. יום עבודה הלך, תדרוש פיצוי על כך. ואתה תקבל. אם לא שם, אז במשפט, כולל הוצאות משפט קלות, ואפילו 100 שקל עוגמת נפש. זה פותח דלת חדשה לאחרים, צמפיון לא יתנו לזה יד.

אכן כן ותודה על התשובה המפורטת. אני אוהב לרדת לפרטים ושיהיו הקטנים ביותר. כמו שאומרים: כתוב במפרט אז שיהיה ברכב.

התקנה מקומית לא באה כלל בחשבון (ואתם יודעים למי הכוונה שלי - חברת ההתקנות המקומיות של צ').

אני ממתין למנהל הסוכנות שיחזור אלי עם פיצוי הולם יותר ומשכנע - דרך אגב, אני בטוח שגם הוא לא היה מבצע כל התקנה מקומית/פיראטית ברכב החדש שלו.

יום נעים לכולם

Golf 2008 MK5

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
לי רשום גם שצריך להיות לי שקע 12V בתא מטען ואין.

גם לי היה כתוב שקע 12V ואין לי וזה גם פולו TSI

Volkswagen Polo 1.2 TSI 2011

פורסם

גם אני קיבלתי את הפאביה לא לפי המפרט:

אין שקע בתא מטען ואין ערכת רשתות.

פניתי לסוכנות. לגבי השקע היא אמרה שזה טעות במפרט ולגבי הרשתות היא נתנה לי רשת אחת, למרות שהערכה לפי דעתי זה 4 רשתות, אחת לכל דופן ול"רצפת" תא המטען.

מה אפשר לעשות הלאה? אני לא מתכוון לוותר, אם המוכרת נתנה מפרט במעמד הרכישה, לפי דעתי זה מחייב גם אם כמו שהיא טוענת זה טעות.

פורסם

באיזה מפרט של פאביה רשום כי מקבלים רשתות?

רק גרסת הקומבי ("ספייס") מקבלת רשתות. בהאצב'ק זו אופציה בתשלום, בפעם הא-ל-ף :roll:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
באיזה מפרט של פאביה רשום כי מקבלים רשתות?

רק גרסת הקומבי ("ספייס") מקבלת רשתות. בהאצב'ק זו אופציה בתשלום, בפעם הא-ל-ף :roll:

אני לא יודע על מה אתה מסתמך. זה כתוב במפורש במפרט של הפאביה ברמת אבזור אמביטאנטה.

צירפתי צילום של המפרט.

אז מה אתם מציעים לעשות עכשיו שבסוכנות אומרים שזה טעות?

מפרט.jpg

פורסם

ערכת רשתות זה הפלסטיק הנצמד לדופן הבאגז' וסוגר מעגל (לא חשמלי :-)) כדי למנוע

משקיות שוק לא להתגלגל בבאגז' במהלך נסיעה?

אם זה כן אז אני מצאתי אותו על הגלגל הרזרבי מתחת לכיסוי הבאגז'. אם לא זה אשמח לדעת במה המדובר.

הייתי רוצה לדעת גם באמת לגבי השקע בבאגז'. גם לי כמובן אין את זה למרות שמופיע במפרט.

למי עליי לפנות, לסוכן? לצ'מפיונס ?

פורסם

ilanafri,

יש תמונות של הרשתות בדיון אחר. תחפש לפי "ערכת רשתות תא מטען".

אני לא יכול לשים לינק כי אני חדש מידי בפורום :-)

אני ביקשתי מהסוכנות וקיבלתי רשת אחת, אם תחפש בפורום בדיון ההוא רואים כמה רשתות.

לדעתי הערכה צריכה להכיל כמה רשתות שמחברים בתא מטען בדפנות שונות.

עדיין לא ראיתי תגובה מה לעשות עכשיו. נראה לי לפנות לשרות לקוחות של היבואן (לא הסוכנות).

פורסם

התמונות שיש בקטלוג לא מעניינות אף אחד, מדובר לרוב בתמונות רשמיות של היצרן ולא חייב להיות קשר בינן לבין מה שמגיע במפרט הישראלי. לכן גם אין קשר בין המפרט הגרמני למה שמגיע לישראל.

אם כתוב במפרט של הדגם שאמור להיות שקע 16V ואין, אז אתה יכול לדרוש פיצוי.

אם לא מקובל עליך גובה הפיצוי כדאי שתזכור שבשורה התחתונה מדובר סה"כ בשקע 12V אחורי ברכב ועם כל הכבוד לירידה שלך לפרטים ולצורך שלך בשקע הזה, זה עדיין פריט אבזור די מינורי כאשר מדובר ברכב. אם היבואן מציע לך התקנה של כזה שקע בארץ אז בכלל אין לך קייס כי בשום מקום לא כתוב שזה אמור להיות מקורי.

ערכת רשתות יתנו לך בלי בעיה לדעתי.

כל מותג בוחר להציג במסמכי ההזמנה פרטים אחרים של הרכב. יש יבואנים שבאמת במסמך ההזמנה מופיע תקציר של מערכות האבזור (בטיחות ונוחות) העיקריות של הרכב ויש כאלו שרק מופיע בהזמנה שם הדגם, צבע והאביזרים הנוספים שיותקנו בארץ לבחירת הלקוח.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

גם אני קיבלתי את הפאביה שלי בלי שקע אחורי,

אף על פי שרשום שאמור להיות.

הנציב במסירה אמר שזו טעות ואין מה לעשות.

את הרכב לקחתי כי הרי כבר שילמתי ולא רציתי להשאר ללא כסף וללא רכב.

נציג צ'מפיון, מה אפשר לעשות?

טל.

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

• תוכן חדש...