Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

אני מקווה שנציג צ'מפיון יטרח להציץ על פוסט זה.

במפרט הרכב שקיבלתי אתמול (סקודה פאביה) כתוב שקיים שקע 12V בתא המטען.

בפועל השקע לא קיים ודי קריטי עבורנו. מה עושים אדון צ'מפיון?

Golf 2008 MK5

פורסם

ממה שהבנתי מהפוסטים השונים, אל תבנה על הנציג, הוא לא כל כך פעיל. תפנה ישירות אל שירות הלקוחות שלהם.

בכל מקרה, לא נראה לי שמישהו יקדח לך שקע מצית בתא המטען. טיפול ראשון חינם יכול להיות תחליף?

פורסם
ממה שהבנתי מהפוסטים השונים, אל תבנה על הנציג, הוא לא כל כך פעיל. תפנה ישירות אל שירות הלקוחות שלהם.

בכל מקרה, לא נראה לי שמישהו יקדח לך שקע מצית בתא המטען. טיפול ראשון חינם יכול להיות תחליף?

אני האמת מעדיף צמד טיפולים ראשונים חינם.

גם הגברת מהסוכנות אמרה לי במילים האלה:"שב להם על הצוואר עד שתקבל משהו ...אל תוותר להם"

דווקא הנציג כבר חזר אלי בה"פ.. קבל ח"ח

Golf 2008 MK5

פורסם

בפרוספקט עצמו רשום;

* התמונות להמחשה בלבד וכוללות תוספות שאינן חלק מהמפרט. החברה רשאית לשנות את המפרט בכל עת. המפרט במחייב הינו כפי שמופיע ע”ג ההזמנה באולם התצוגה . ט.ל.ח."

תחשוב על זה ככה - לקחו לך את השקע V12 אבל קיבלת צמיגים נורמאליים (185-60-14) במקום הקקה שהיה אמור להגיע איתה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

תתחדש, תהנה וסע בדרכים טובות ומהנות :-)

לגבי השקע, למיטב ידיעתי הוא קיים אך ורק בקומבי - בתא המטען, כך שמדובר בהטעייה.

אני אנסה לבדוק זאת שוב מול קטלוג גרמני שסחבתי עימי מגרמניה :-D

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
במפרט למטה רשום "ט.ל.ח"

ט.ל.ח איננו בעל משמעות משפטית ולא שווה את הדיו שממנו מודפס.

אני יכול לומר לך מנסיון אישי שלי, שגם לי היה מקרה דומה, ואני יכול לומר לך שהתוצאה הייתה הרבה יותר מטיפול אחד לרכב.

זה אולי לא היה שתקע, אבל גם לשתקע יש משמעות.

אם קנית את האוטו , וקיבלת בלי מפרט, שהם ידאגו לשתקע, או שידאגו לפיצוי.

תבדוק האם בחוזה, בסעיף התוספות שמגיעות עם הרכב, גם רשום שתקע בבגאז.

פורסם
ט.ל.ח איננו בעל משמעות משפטית ולא שווה את הדיו שממנו מודפס.

אני יכול לומר לך מנסיון אישי שלי, שגם לי היה מקרה דומה, ואני יכול לומר לך שהתוצאה הייתה הרבה יותר מטיפול אחד לרכב.

זה אולי לא היה שתקע, אבל גם לשתקע יש משמעות.

אם קנית את האוטו , וקיבלת בלי מפרט, שהם ידאגו לשתקע, או שידאגו לפיצוי.

תבדוק האם בחוזה, בסעיף התוספות שמגיעות עם הרכב, גם רשום שתקע בבגאז.

אין כלום בחוזה המעיד על מפרט. עברתי על זה עם מוסר הרכב.

Golf 2008 MK5

פורסם
אין כלום בחוזה המעיד על מפרט. עברתי על זה עם מוסר הרכב.

כאשר שילמת על המקדמה, קיבלת טופס.

בטופס ישנה קוביה, בקוביה ישנה מפרט הרכב. יהיה רשום כריות האויר, תוספות למיניהן, צבע, הגה חשמלי, גלגלים במידה מסויימת וכדומה. לרוב מגיע בקוביה.

תראה לדוגמא את החוזה שלי

cupp.jpg

פורסם

האמת גם אני פניתי לסוכן שמכר לי לגבי ההטעיה הזאת של השקע בתא מטען ( שד״א מופיע בספר רכב) בתחילת השנה והוא פשוט אמר לי שהדגם לא מגיע עם שקע נקודה ודי ביאס אותי שלא נתנו פיצוי וכו׳

אבל בעת ההזמנה לא היה פירוט כזה נרחב לגבי כל התוספות כמו שהבחור למעלה עם הסיטו ציין

פורסם

שמע, אין.

גם אצלי בטופס ההזמנה לא כתוב המון דברים. לדוגמא הופתעתי שהרכב שלי הגיע ללא רמקולים מאחורה - חישפתי בהזמנה לראות כמה רמקולים כתוב ו... לא כתוב. אז כאילו הרווחתי שיש לי רמקולים מקדימה :roll::lol:

• תוכן חדש...