Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני כשלושה חודשים ביקרתי באיטליה עם חברתי, היה כייף מאוד ונהננו מכל רגע.

לפני מספר ימים קיבלתי מכתב מחברת ההשכרה בנושא; העברת פרטי למשטרת רומא על עבירת תנועה, ורק על ההסבה הם "גנבו" לי מהחשבון 36.3 יורו.

ממש לא זכור לי שעברתי עבירה כלשהי, ומוזר שהם נזכרים עם ההסבה של הדוח אחרי 3 חודשים.

את הדוח עצמו לא קיבלתי (עדיין).

אשמח לקבל ייעוץ והכוונה ממי שיש לו ניסיון לגבי דרכי פעולה בשאלות הבאות.

אך ניתן לבדוק על מה קיבלתי את הדוח? הבנתי שיש סיכוי שישלחו לי אותו רק אחרי שנה.

למי ניתן לפנות בבקשה לביטול או עזרה בהתמודדות עם הבירוקרטיה האיטלקית? (שגרירות איטליה? משרד לעניני חוץ?)

האם הסכום של 36.3 יורו ש"גנבו" ממני לא מוגזם עבור בדיקה שלוקחת שתי דקות?

תודה מראש לעוזרים!

פורסם

זה דיי פשוט - וגם אני - תושב רומא לשעבר - בביקור חוזר שם אכלתי אותה

על מה העניין?

ברומא ובערים נוספות הוצבו אין ספור הגבלים על תנועת רכבים . כמו למשל:

איסור על כניסה לרחובות מסויימים בשעות מסויימות, איסור כניסה למרכז העיר למעט תושב/סוחר וכיו"ב.

ולעניינו - בדוח שקיבלת יש כנראה לינק שמוביל אותך לצילום הרכב +מקום העבירה.

ההצעה שלי: שלם --ב--ה--ק-ד--ם ! אחרת הקנס יעלה. אל תשכח שעכשיו אתה מתעסק עם האיחוד האירופאי כך שאם לא תשלם - בפעם הבאה שתגיע לאנשהוא באירופה השם שלך עלול לקפוץ.

צ'או.

פורסם

רשויות האכיפה האירופיות יעילות מאוד - קנסות תנועה וחניה הן מקור הכנסה חשוב שלהן ואפשר לקבל אותם גם לאחר שנה ויותר. לתיירים יש בעיה של אי הכרת החוקים והשפה המקומית, כך שקל מאוד להכנס לאזור אסור או בשעה של הגבלות תנועה וכל מיני עבירות דומות, שלא לדבר על אכיפת מהירות קפדנית ברמה של 2 קמ"ש.

לגבי העמלה של חברת ההשכרה - בדוק מה העמלות המקבילות בארץ - למשל על שימוש בכביש 6, שזו אפילו לא עבירה אלא רק "תיוון" התשלום.

בקיצור - מי ששוכר רכב באירופה, ובמיוחד אם הוא נוהג בערים גדולות, צריך להביא בחשבון שאחת ההוצאות שלו תהיה תשלום קנסות. אל תופתע אם יגיעו עוד כמה מזכרות מטיול הקודם. בטיול הבא אל תכנס לעיר גדולה ברכב, או סע רק עד לחניון הקרוב ואז המשך ברגל או בתח"צ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
זה דיי פשוט - וגם אני - תושב רומא לשעבר - בביקור חוזר שם אכלתי אותה

על מה העניין?

ברומא ובערים נוספות הוצבו אין ספור הגבלים על תנועת רכבים . כמו למשל:

איסור על כניסה לרחובות מסויימים בשעות מסויימות, איסור כניסה למרכז העיר למעט תושב/סוחר וכיו"ב.

ולעניינו - בדוח שקיבלת יש כנראה לינק שמוביל אותך לצילום הרכב +מקום העבירה.

ההצעה שלי: שלם --ב--ה--ק-ד--ם ! אחרת הקנס יעלה. אל תשכח שעכשיו אתה מתעסק עם האיחוד האירופאי כך שאם לא תשלם - בפעם הבאה שתגיע לאנשהוא באירופה השם שלך עלול לקפוץ.

צ'או.

הבעיה שעדיין לא קיבלתי שום דוח, רק מכתב מחברת השכרה שפרטים שלי הועברו למשטרה מקומית

השאלה, אם עבירה בוצעה בניגוד לתמרור שרשום באיטליקית, זה לא עילה לביטול הדוח?? הרי לא מצפים ממני שאלמד את השפה במיוחד

פורסם

שלום

אני סוכן נסיעות ואני נתקל בתופעה זו אצל לקוחותיי על בסיס שבועי/חודשי.

כפי שנכתב, כנראה שבצעת עבירה מינורית ללא כוונה , עבירה שקשה עד בלתי אפשרי להימנע ממנה.

(שלטים באיטלקית המאפשרים כניסה רק לתושבי המקום וכו').

לי אישית קרה מקרה דומה בשנה שעברה.

ערכתי מספר ברורים, והדבר החשוב שהגעתי אליו הוא:

אסור לחברת כרטיסי האשראי לכבד חיוב מעבר ל 3 חודשים מיום שבו מסרת את פרטי הכרטיס, לצרכי בטחון בלבד.

במקרה שלי הוחזר סכום "דמי המודיעין" - 35 יורו וסכום הקנס 75 יורו ע"י חברת כרטיס האשראי בישראל.

איך הם הסתדרו עם חו"ל אינני יודע וזה גם לא אכפת לי.

בברכה

סלע

פורסם

קיבלתי גם דו"ח מפיזה , שנה אחרי הביקור שם .

הבעיה עם הדוחות שם שהכל מצולם . על הדוח עצמו הופיע לינק לתמונה , שם ראו אותי בבירור מסתכל:shock: למצלמה בזמן הצילום.

אי תשלום הדוח גורר אחיו הכפלה , ובעתיד יכול לגרור גם איסור כניסה לאיחוד האירופי .

תשלם בהקדם ותמשיך הלאה בחייך .

There's no bike too sacred, too slow, too heavy, too ugly, too small or too big that can't be turned into something amazing

• תוכן חדש...