Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואם נגיד קורה מצב כזה,איך התמודדתם ומה עשיתם מיד אחר כך?

שפוגעים במישהו,מה הדרך הכי טובה להתנהל אחר כך?מה עושים קודם בלי להילחץ,האם לנסות לעזור או לחכות

שיבואו לקחת את הפצוע,ברור שעדיף לא להגיע לזה ולהימנע,אבל אם נגיד קורה מצב,איך מתמודדים עם זה הכי נכון?

פורסם

פגעת ביצור חי? (הולך רגל או אפילו חיה) צא מייד ותגיש עזרה כמיטב יכולתיך.

פגעת ברכב חונה? השאר את פרטיך על פתק בשמשה של הרכב הפגוע.

פגעת בשמאלני פנאטי שבעד לתת לפלסטינאים לכבוש אותנו? עשית מצווה (סתם סתם סתם בצחוק לא לתקוף אותי!!!)

פורסם

במידה ופגעת בהולך רגל אתה נותן לו עזרה ראשונה עד כמה שאתה יודע, לא לעשות משהו שלא יודעים, ומזמינים אמבולנס ומשטרה למקום ולא מזיזים את הרכב או את הפצוע במידה והוא לא יכול לזוז בכוחות עצמו ומחכים לרשויות שיגיעו .

בתאונה ללא נפגעים מחליפים פרטים, עם זו תאונה רצינית אז מחכים לבוחן ולא מזיזים את הרכב ( עם ניתן אז מזיזים את הרכב כדי שלא יפריע לתנועה)

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

פגעתי ביונה עצרתי מיד בצד לבדוק שלא קרה כלום לטמבון, ויצא לי גם לדרוס כניראה עכבר מעבדה (היה מאוד קטן) לא יודע איך הוא הגיע לגלגלים שלי או מה הוא עשה בכביש מהיר ו6 בבוקר.

מה שבאמת אני מצטער זה שגור חתול רץ לי לגלגלים גם כן בכביש מהיר ואפילו לא ראיתו אותו מגיע כי הוא הגיע מהנתיב השני כשהצליח לברוח מהרכב שהסתיר לי אותו. ברמזור נעצר ליידי נער בין 17-20 ואמר לי אם היית בולם הייתי ניכנס בך, כניראה אותו נער השתולל על הכביש כי לא ראיתי אותו בכלל במראה האחורית מגיע.

מקס.

פורסם
במידה ופגעת בהולך רגל אתה נותן לו עזרה ראשונה עד כמה שאתה יודע, לא לעשות משהו שלא יודעים, ומזמינים אמבולנס ומשטרה למקום ולא מזיזים את הרכב או את הפצוע במידה והוא לא יכול לזוז בכוחות עצמו ומחכים לרשויות שיגיעו .

בתאונה ללא נפגעים מחליפים פרטים, עם זו תאונה רצינית אז מחכים לבוחן ולא מזיזים את הרכב ( עם ניתן אז מזיזים את הרכב כדי שלא יפריע לתנועה)

אז הכי חשוב זה קודם לקרוא לכוחות ההצלה,ואז להישאר במקום ולהמתין?ולחכות שהמשטרה תחקור אותך על המקרה?ואסור להזיז את הרכב נכון?

כמבן שהלואי וזה לא יקרה ושחשוב להתרכז בלמנוע את זה,אבל רק כדי להיות מוכן,עדיף לדעת בדיוק מה הדבר הנכון לעשות אם נקלעים למצב הזה.

פורסם
פגעתי ביונה עצרתי מיד בצד לבדוק שלא קרה כלום לטמבון, ויצא לי גם לדרוס כניראה עכבר מעבדה (היה מאוד קטן) לא יודע איך הוא הגיע לגלגלים שלי או מה הוא עשה בכביש מהיר ו6 בבוקר.

מה שבאמת אני מצטער זה שגור חתול רץ לי לגלגלים גם כן בכביש מהיר ואפילו לא ראיתו אותו מגיע כי הוא הגיע מהנתיב השני כשהצליח לברוח מהרכב שהסתיר לי אותו. ברמזור נעצר ליידי נער בין 17-20 ואמר לי אם היית בולם הייתי ניכנס בך, כניראה אותו נער השתולל על הכביש כי לא ראיתי אותו בכלל במראה האחורית מגיע.

מקס.

המקרה האחרון נשמע מלחיץ,טוב שהספקת לבלום.

פורסם

תלוי בעוצמת הפגיעה ובמי פגעת,אם זה מכה קטנה,מין נגיעה, אז היו מיקרים שאפילו לא יצאתי מהרכב.

אם זה פגיעה ממשית ברכב או אדם,חייבים לצאת ולראות מה קרה ואם יש צורך לדווח למשטרה/מד"א וכו...

פורסם
תלוי בעוצמת הפגיעה ובמי פגעת,אם זה מכה קטנה,מין נגיעה, אז היו מיקרים שאפילו לא יצאתי מהרכב.

אם זה פגיעה ממשית ברכב או אדם,חייבים לצאת ולראות מה קרה ואם יש צורך לדווח למשטרה/מד"א וכו...

במקרה שיש נפגע,הדבר הראשון שאתה עושה זה לצאת מהרכב ואז להתקשר למד"א,ואז מחכה במקום עד שהמשטרה מבקשת ממך להתלוות אליהם?

פורסם

אני מבין שראית "עובדה" אתמול...

בכל מקרה וגם אם לא-חשוב קודם כל לחייג לכוחות הצלה ובמקביל(אם מתאפשר) לתת מענה ראשוני.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

בכל מקרה וגם אם לא-חשוב קודם כל לחייג לכוחות הצלה ובמקביל(אם מתאפשר) לתת מענה ראשוני.

תומר

אבל כמובן אם אתה לא מוסמך,עדיף שלא תיגש לפצוע ותמתין למד"א.

פורסם

לא.

שוב פעם דרסת נזירה..

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

לפי הידוע לי:

בכל מקרה של סכנת חיים: קודם כל להתקשר למד"א, על מנת שהעזרה תגיע מוקדם ככל שניתן. המוקד גם נותן הנחיות בטלפון.

אם המקום מסכן חיים (אופנוען החליק באמצע כביש חשוך למשל) - להפעיל הגיון! לפנות ממקום הסכנה!

פורסם

תומר

דווקא במקרה של עובדה הנהג היה 100% אשם זה היה ממש רצח,הוא גם התפרע על הכביש וגם ברח.

דיברתי על מקרים בהם הנהג נוסע לפי החוק אבל מופתע מכל מינידברים,וכשקורה משהו הוא נלחץ ולא יודע מה בדיוק צריך לעשות(אני לא מדבר על פוגעים ובורחים,אותם יש להעניש)אני דיברתי על נהגים שנקלעים למצב בעיתי כמו תאונה ולא תמיד יודעים איך לפעול בצורה הכי טובה

• תוכן חדש...