Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחיר עכשיו הגיע ל $106,320

שהמכונית יצאה הם עשו מה שהיפנים והקוראנים תמיד עושים מוכרים בזול $69,850 עם ביצועים יותר טובים מכול פרארי.

לאט לאט הם העלו את המחיר והגיעו למחירים של פרארי

2013MY Nissan GT-R Black Edition עולה $106,320, עליה של 11200 $ יחסית לשנה קודמת

מחיר כזה אחרי מיסוי ישראלי ויבואן שמוכר מכונית אחת בשנה זה יגיע למליון ש"ח

carscoop.blogspot

gt-r-02-1280.jpg

אייל

פורסם

טוב נו, אז אני אקנה מזראטי במקום :lol:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

הפרארי הכי זולה מתחילה ב220 אלף דולר (הקליפורניה), אז הם עוד לא שם. בהתחשב בזה שבניסאן אין אופציות, 110 אלף דולר זה בערך כמו מחיר של 911 קאררה S עם קצת אופציות. זה עדיין לא רע.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

גם הנתונים שלה השתפרו משמעותית, לא רק המחיר עלה, כך שזה לא כזה נורא.

מקווה לראות כמה שיותר כאלו על הכבישים בארץ ואני לא חושב שעליית המחיר הזו פוגעת בשיקולים

של לקוח פוטנציאלי לרכישת הרכב הספציפי הזה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

בוא אני אספר לך למה הם העלו את המחיר...

כשהרכב יצא אנשים קנו אותו ומכרו אותו ישר בכמעט 100K.

מה שגרם לסוחרים פרטיים לעשות כסף רב, הייתה רשימת המתנה לא קטנה, אני רכשתי אחת חודש וחצי אחרי ההשקה ואני הייתי בין הראשונים שהביא את הרכב לניו יורק, רכשתי אותה עם קצת פחות מ2000 מייל על השעון ותאמים לי היא עלתה יותר מהמחיר של חדשה אבל עדיין אטרקטיבית, משהו באיזור ה80K, היא נמכרה ביותר לאחר מספר ימים.

ניסאן הבינו שמי שרוצה את הרכב מוכן לשלם, ואין בזה שום פסול, הרכב שווה את הסכום המבוקש.

15536_1231744586001_1000733012_30703159_6525396_n.jpg

הפורשה הפתוחה (טורבו) שמחיר המחירון שלה היה יותר מכפול נרכשה במעט יותר מהניסאן.

haters will hate

• תוכן חדש...