Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני ינסה לקצר..בשישי הזה נסענו 5 חברה לחרמון.

אני ישבתי מאחורה עם עוד 2 חברים וחגרתי חגורה כרגיל וכולנו נרדמנו .. (נסיעה ארוכה ויצאו מוקדם..)

תוך כדי הנסיעה / שינה כנראה היה לא נוח אז אכשהו העפתי את החגורה מהצורה הרגילה שלה שהיא כמו 7 הפוך לחגורה שהיא רק במותניים .הדבר הבא שאני זוכר זה שהשוטר פותח את הדלת ואומר לי לצאת החוצה ונתן לי דוח וכתב בדוח שבכלל לא הייתי חגור. (250 שקל ו - 2 נקודות )

השאלה היא האם לנסות לשלוח מכתב עם בקשה לביטול הקנס או שהשוטר צודק ?

ד"א לא היו לא שום עברות תנועה בשנתיים וחצי האחרונות.

פורסם

מבחינת החוק אני לא יודע, אבל מבחינה בטיחותית חגורת בטיחות רק למותניים לא שווה הרבה וזה כאילו לא שמת חגורה בכלל.

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

חגורה אלכסונית יש לחגור כמו בן אדם ולא להפוך אותה לחגורת מותניים.

לכן זכית לקבל את הקנס.

הנהג לא קיבל?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מותר לשוטר לתת דו"ח לנהג, על כך שהיה נוסע לא חגור כהלכה ובנוסף דו"ח לנוסע על כך שלא היה חגור כהלכה.

יש שוטרים שמסתפקים בדו"ח אחד.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

גם הנהג וגם הנוסע צפויים לקבל דוח.

הנוסע:

נוסע במושב האחורי לא חגור

נסעת ברכב הנ"ל שהיו מותקנות בו חגורות בטיחות, במושב האחורי, מבלי שהיית

חגור בחגורת בטיחות, בניגוד לתקנה 83ב(א) לתקנות התעבורה.

נקודות 2 250 ש"ח סעיף 6706

הנהג:

נהג המסיע נוסע במושב האחורי לא חגור

נהגת ברכב הנ"ל שהיו מותקנות בו חגורות בטיחות,והנחת לנוסע/ים לשבת במושב

האחורי של הרכב,מבלי שהיה/היו חגור/ים בחגורת בטיחות, בניגוד לתקנה 83ב(א)

לתקנות התעבורה.

נקודות 2 250 ש"ח סעיף 6705

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...