Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע פרטים נוספים על המבצע שהתחיל היום באוטודיפו?

המדובר בצמיג ראשון - ב-10% הנחה, וצמיג שני ב-50% הנחה.

האם מישהו יודע כמה יעלו לי שני צמיגים למאזדה לנטיס וכמובן, איזה דגמים משתתפים במבצע זה?

בעבר הרחוק כבר קניתי גוד ייר במבצעי אוטודיפו - החיסכון היה סביר, לא משמעותי.

מישהו מכיר? יודע? יכול להאיר עיניי?

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הקריאה בין השאר, היא לספונסר של גוד ייר שפעיל באתר זה. הלו? אתה בהאזנה?

פורסם

כמו שאני מכיר את המבצעים של אוטודיפו, מדובר על מבצע ממחיר מחירון.

מחירון שגבוה בדר"כ בכ-60% ממחיר השוק.

כך שאחרי כל ההנחות והטריקים, מגיעים למחיר דומה עד זהה למחיר בפנצ'ריה זולה (ישיר, אנטון, רוני וכד').

משכנתא זה קל

פורסם

מצטרף לקודמי - אוטו דיפו זה לא מקום לרכוש צמיגים. צריך למצוא פנצ'ריה על רמה. לא משתלם, לא כלכלית ולא אחרת. אגב, אני לא מחבב את גודייר באופן כללי ובאופן אישי. נסה את מישלין ולא תתאכזב.

פורסם

מחירי הצמיגים באוטודיפו לא מהזולים, אבל המבצעים שלהם לפעמים הופכים את העסק למשתלם. רשמתי בעבר סיפור על ידידה שלי ופונטו ספייס שלאחר שעברנו את כל פנצ'ריות יפו לבסוף החלפנו רביעיית צמיגים באוטו דיפו כי הם נתנו הצעה טובה לצמיגי גודייר טריים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
מצטרף לקודמי - אוטו דיפו זה לא מקום לרכוש צמיגים. צריך למצוא פנצ'ריה על רמה. לא משתלם, לא כלכלית ולא אחרת. אגב, אני לא מחבב את גודייר באופן כללי ובאופן אישי. נסה את מישלין ולא תתאכזב.

1. קודם כל אוטו-דיפו זה אחלה מקום לרכוש בו צמיגים. פעם אחרונה גם אני חיפשתי בכל פנצ'ריה זולה שמוזכרת כאן בפורום וכל פנ'צרמעכאר באיזור מגוריי ובסוף אוטו-דיפו נתנו את ההצעה הכי טובה לסט טרי.

ולחלק מהאנשים עדיף לשלם עוד כמה גורשים ולסגור עניין בנוחות, במקום שקרוב לבית, שפתוח בשבת וכו' מאשר ללכת לחפש ואולי להוציא באותו מחיר או ממש מעט זול יותר.

גם הפעם רציתי לקנות שמה רק שהצמיגים היו בני שנה (וגם בפנ'צריות אותו דבר וגם אותו מחיר) וההבדל בין הפנצריה הכי זולה לאוטו-דיפו עמד של 60 שקל לכל הרביעייה - 15 שקל לצמיג. ממש לא מחיר שהיה שווה את ההתרוצצות בגשם ואת הדלק והזמן שביזבזתי.

2. בקשר לחברת הצמיגים - GOODYEAR היא חברה טובה עם מוצרים טובים יותר ופחות, כנ"ל מישלין. רוב המישלין שאני מכיר שאנשים מרכיבים היא מסדרת ה-אנרג'י הגרועה - שלא רק שאינה טובה באופן אבסולוטי - שאתה משווה אותה למתחרות ומוסיף את המחיר הגבוה מדי לצמיגי מישלין בארץ זה ממש לא משתלם. וד"א המישלין האחרונים שהיו לנו ממש התפרקו אחרי 70 אלף ק"מ. ככה שאני לא מתרגש מהם...

פורסם

אם מישהו מאנשי אוטודיפו קורא פורום זה:

הגיע הזמן שתפרסמו מחירון של הצמיגים שבמבצע באתר שלכם או לפחות תתנו הצעות מחיר לפונים בטלפון.

אם כוונתכם למשוך את הקונים אל החנות, אתם מחטיאים את המטרה.

פורסם

למה לא מקום לרכוש צמיגים? עדיף רשת שתתן גב למוצרים ולשירות שלה מאשר על איזה פאנצ'ר מעכר שרק ינסה לדחוף לך צמיגים. לא הייתי פוסל אותם על הסף בכל אופן.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

גם אני קניתי רביעיה של goodyear ברכב הקודם במבצע שהיה להם וזה היה זול יותר מכל פנצרייה באיזור (חדרה)..

וגם לאחר המחיר שהוצע לי, קיבלתי הנחה נוספת על החבר מועדון של הסטודנטים :roll:

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם
למה לא מקום לרכוש צמיגים? עדיף רשת שתתן גב למוצרים ולשירות שלה מאשר על איזה פאנצ'ר מעכר שרק ינסה לדחוף לך צמיגים. לא הייתי פוסל אותם על הסף בכל אופן.

דבר ראשון, לידיעתך, מרגע הרכישה מי שאחראי ואמור לטפל בכל בעיה הוא היבואן, כך גם לגבי צמיגים שנרכשו מפנצ'ריה. דבר שני, זו אחריות שלך לבחור צמיגים טריים מספיק ושל חברה טובה ובמצב טוב. אם מישהו מצליח "לדחוף" לך צמיגים כנראה שלא עשית מראש מספיק שיעורי בית.

באוטו דיפו לא דוחפים? דוחפים ועוד איך דוחפים - תלוי מה משתלם להם למכור באותו רגע, כמו כל בית עסק....

פורסם
אם מישהו מאנשי אוטודיפו קורא פורום זה:

הגיע הזמן שתפרסמו מחירון של הצמיגים שבמבצע באתר שלכם או לפחות תתנו הצעות מחיר לפונים בטלפון.

אם כוונתכם למשוך את הקונים אל החנות, אתם מחטיאים את המטרה.

+1.

יסלחו לי החברים באוטו-דיפו אבל הם חבורה של ליצנים לא רציניים.

כשאני מתקשר ומבקש לברר מחיר בטלפון ומקבל תשובה "לפי מדיניות הרשת אנחנו לא מוסרים מחירים בטלפון"- מבחינתי מדובר בחנות של גנבים שיש להם מה להסתיר. כל התירוצים של "אנחנו לא רוצים שהמתחרים שלנו ידעו בכמה אנחנו מוכרים" לא שווים כקליפת השום.

אפשר לחושב שהמתחרים לא שולחים נציג שיבדוק בזמן אמת מה המחירים.

מי שלא מוסר מחיר בטלפון / באינטרנט - יש לו מה להסתיר, והוא מנסה "לערבב" אותי, ולמנוע ממני השוואת מחירים שהיא הבסיס לצרכנות נבונה.

אחד כזה הוא מחוץ לתחום מבחינתי!

כל פנצ'ריה שמתקשרים אליה מוסרת בחפץ לב מחירים בטלפון. "אוטו דיפו" - לא. אותי, הם לא יראו קונה מהם צמיגים.

נ.ב. - הח"מ החליף לפני ארבעה חודשים רביעיית קופר שטח מלא לג'יפ, לפני שבוע רביעיית טויו לניסאן מקסימה, ועוד ארבעה חודשים עוד רביעייה לרכב של האשה. אף אחת מההחלפות לא הגיעה/תגיע לאוטו דיפו, בדיוק בגלל מדיניות זו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

למגיב מעלי - אתה צודק אבל, לצערי בלא מעט פנצ'ריות וחנויות הקשורות למסחר רכב, גם לא נותנים מידע טלפוני. "תבוא, נסתדר" זה משפט נפוץ שתשתע - וזה מקומם באותה מידה, למרות הניחוח העממי-חברותי...

• תוכן חדש...