Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה פיקנטו - מנוע פגום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשמע כמו ליפטרים\שיפטרים דופקים עקב מחסור בשמן או מעבר שמן סתום.

תבדוק אם יש מספיק שמן במנוע בכלל, ואם כן ,אז בדוק אם מגיע שמן לראש מנוע דרך פקק מילוי השמן.

לאחותי יש את המנוע 1000 עם 3 צילינדרים ,והוא לא נשמע ככה. (בכל מקרה תצלם וידאו במקום פתוח ,ולא בחניון מקורה ,מאוד יעזור לאבחון התקלה)

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחרי כל ההמלצות לקחת עו"ד וכו' אני מציע בפשטות לפנות בתלונה אל משרד התחבורה, כתוב מכתב לראש ענף תלונות אלכס טרכטנברג (אגף הרכב, רחוב המלאכה 8, ת"א) בו תתאר את מה תיארת כאן ואולי אף תציע לבוא עם רכבך ולהשמיע את הקונצ'רטו דה-לה מנוע.

בהצלחה !

פורסם

כדי להבין יותר מה שקורה ברכב ברמה הטכנית ובניטרול תחושות ומחשבות, מציע לפנות למוסך שמכיר את הדגם בהעדפה לחבר פורום. בצע רק אבחון ללא שום טיפול כדי לא לפגוע באחריות היצרן.

פורסם

קודם כל תודה, קיבלתי כאן כמה רעיונות יפים להתמודד עם עקשנות היבואן.

אשמח לקבל אבחון יש מתנדבים?

למי שיש ספק, הנה סרטון בחוץ הקונצרטו ממשיך גם שם!

http://www.youtube.com/watch?v=7H7aVo8tLZs דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

אנשים פשוט רושמים פה שטויות!

המנוע לא עובד בצורה תקינה, נקודה.

הצריכת דלק שציינת, ע"פ הנסיעה שביצעת ומאפייני הנהיגה, היא לא פחות משערורייה. אני מצליח להגיע לצריכה נמוכה יותר עם רכב משפחתי 1.6 עם מטען מלא.

ממליץ לך להזמין שמאי/ מהנדס רכב (ממליץ על ויקטור עידן) שיכין חוו"ד. לאחר מכן, שלח מכתב התראה לפני נקיטת הליכים משפטיים אל היבואן, בו תאפשר לו תגובה של כ- 14 ימים. במידה ולא תקבל התייחסות, הגש תביעה ובה גם תדרוש פיצוי על כל עוגמת הנפש שהגרמת לך.

לא יודע מה קרה לטלקאר בשנה האחרונה, אבל יש יותר מדיי תלונות על שירות גרוע ונדמה שהם לא עושים כלום לשפר את היחס ללקוחות.

פורסם

אם הבעיה היא שהשיפטרים\ליפטרים דופקים עקב אי ספיקת שמן ראויה מאיזו שהיא סיבה, לא יהיו תסמינים הניתנים לזיהוי בעבודה של המנוע למעט הרעש הנוראי או עד שישבר הגל זיזים.

פורסם

אחח הבהלת אותי עם הטריקה של המכסה מנוע!למה אי אפשר להניח ולתת לחיצה קטנה? :|

בהצלחה בהתמודדות עם היבואן,בהחלט נשמע כמו טרקטור...

פורסם

המכסה שם מאוד קל כך שרק טריקה סוגרת אותו. שמן מנוע אין טעם להחליף רק 4000 ק"מ. בכל מקרה נראה לי שאקח שמאי שיעריך את מהות התקלה. ושוב תודה על העצות.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

מכסה מנוע לא סוגרים בלחיצה אלא רק בטריקה.

אני לא חושב שיש בעיה במנוע אז לפני שאתה מפעיל מהנדסים, שמאים ואדבוקטים, גש למוסך מורשה אחר והשאר את הרכב להתנעת בוקר ותבקש חוו"ד נוספת.

פורסם

למה לא כדאי לסגור ב לחיצה אלא בטריקה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שלא יתעקם חלילה.

בכל מקרה, בסרטון השני בהחלט נשמע כמו טרקטור.אז כמו שרשמו לך בדיוק 2 הודעות לפניי - קח למורשה אחר שיניעו בבוקר, ויגידו לך אם יש תקלה או לא. מציע לך גם להיות נוכח "באירוע".

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
שמן מנוע אין טעם להחליף רק 4000 ק"מ

אני יודע שהתרבות פה בארץ קצת שונה אבל גם פה החרדים לדבר מחליפים שמן מנוע ביחד עם המסנן מיד בסיום ההרצה.

אני מצליח להגיע לצריכה נמוכה יותר עם רכב משפחתי 1.6 עם מטען מלא.

נו באמת :roll: אתה בטח גם מגיע מ-0 למאה ב-6 שניות בודדות והמהירות הסופית של הרכב שלך היא 250 קמ"ש.

• תוכן חדש...