רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,570 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שבת שלום , ראיתי באתר דיל אקסטרים נורות דימונד ויזן של פיליפס . השאלה שלי פשוטה האם האתר אמין? הבנתי שיש הרבה זיופים לנורות פיליפס האם זה אמין שם ? תודה
הודעה אחרונה מאת smallars, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני גר בשדרות וכל הכבישים עמוסים מאד. נתקלתי בתופעות שלא ראיתי אותם באזור עד היום. נסעתע היום בכביש 232 משדרות לצומת גבעתי באמצע הדרך נהג אחד שהוא טעה בכיוון אז הוא עצר באופן פתאומי והחליט שהוא עושה סיבוב פרסה תוך מיכון הרכבים שבאו אחריו והרכבים שנסעו בנתיב הנגדי. בצומת ברור חיל כאשר ליוצאים מהקיבוץ יש עצור , היום התמרור שימש כהמלצה בלבד ונהגים יצאו אל הכביש הראשי תוך התעלמות מהתנועה בשני הכיוונים. היום לא נתקלתי באף שוטר תנועה או ניידת0
הודעה אחרונה מאת Eily, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
חברים כזה דבר עוד לא ראיתי בארץ. הייתי ממש המום מהכתבה הזאת. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4184485,00.html
הודעה אחרונה מאת רוכב בודד, -
-
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום, רכשתי לפני כמה ימים הונדה סיוויק 2006 הצורה החדשה. עם הרכב קיבלתי 2 מפתחות, אחד עם כפתורי שירות של פתיחה וסגירה (אין אזעקה) והמפתח השני הוא רזרבי והוא בלי הכפתורים. הבעיה היא שגם אני וגם אמא שלי נוהגים ברכב יום יום ולכל אחד יש את הפתח שלו. זה קצת מבאס לפתוח את הרכב עם המפתחות בלי שלט. השאלה היא אם יש אפשרות ליצור שלט נוסף שיאפשר את הפתיחה וסגירה מרחוק ? הכפתורים של הפתיחה והנעילה הם על המפתח עצמו ולא שלט נפרד. מחכה לתשובה, תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Tamir`, -
- 0 תגובות
- 600 צפיות
קניתי לפני שבוע רכב חדש מהחברה ואחרי שהוא הגיע לארץ שאלו אותי אם אני רוצה חלונות שחורים . שאלתי אותם איך זה מתבצע ולא ידעו לענות לי בידיוק . חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי שיש כמה אפשרויות לעשות את זה (לייזר ,מדבקות ,טבילה ).. מישהו יודע איך זה מתבצע בידיוק? המחיר שאמרו לי זה 900 שקל עם שמשה אחורית.
הודעה אחרונה מאת shayc105, -
- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 10.5 אלף צפיות
הבנתי שהונדה העדיפו לשמור אותה לשוק האמריקאי, וכעת גם ליפני אבל למה אין בארץ גם?
הודעה אחרונה מאת VivaItalia, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
בהנחה שרכשתי מספר מונית ויש לי רשיון מונית אני מבין שאני יכול לרכוש רכב ללא מיסים. שאלתי היא האם אני צריך להוכיח שמדובר במונית? ואם כן כיצד? (כלומר האם יכול אדם לרכוש מונית ולא להשתמש בה כלל כמונית)???? תודה מראש, תומר
הודעה אחרונה מאת borsood, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 52 תגובות
- 10.5 אלף צפיות
היום בבוקר ידיעות אחרונות עשתה כתבה על מכירת פרארי 458 איטליה בשווי 3 מיליון שקל. עד כה המכונית היקרה שנמכרה בארץ,מחיר התוספות ייקר אותה מ1.8 מיליון ל3 מיליון. הרכב צולם באולם התצוגה בבית קרדן,אך כתבו שנמסרה ללקוח. קרדיט לידיעות אחרונות. http://www.youtube.com/watch?v=56jUbN6_QGY&feature=youtu.be
הודעה אחרונה מאת danielfp02, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
ישבתי ודפדפתי בפורום בנושאים מקצועיים שונים מכל הקשת הרחבה של המערכות ברכב ואנוכי מלא הערכה וסיפוק במסה הכבדה של האינפורמציה הטכנית שאני ראיתי במהלך הסריקה המעמיקה בכל תחום ותחום , הרבה מידע וברמה גבוהה , ניתן ללמוד ולהחכים מניסויונם הרב של חברי הפורום וגם בשאלות הנשאלות בכל נושא ונושא.ממש אינצקלופדייה !. יש לי תחושה לגבי חברי הפורום הזה שזו משפחה ווירטואלית אחת גדולה שמדי פעם "גולש" לו חבר פורום מהוורטואל אל המציאות ומופיע בפניך ואומר לך "שלום לך אני מהפורום" המליצו לי עליך וכו' , משום בכל פעם שזה קורה זה מאוד מרגש אותי. היום הגיע אלי בחור צעיר עם בעיית איבוד מים בסוזוקי סאמוראי ישנה וביקש שאבדוק האם יש CO2 במי הקירור "שלח אותי אליך רפי לין" כמה תעלה לי בדיקה זו? ש…
הודעה אחרונה מאת Rot20, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום. כל שנה במוסקבה בחודש מאי מתקיים מרותים שנקראים unlim 500+, כל מי שיש לו רכב 500 כ"ס ומעלה יכול לבוא ולהתחרות, מגיעים לשם מכל רוסיה, בלרוסחה, אוקראינה והעולם. אירוע מאוד מושקע עם מכוניות כמו: בוגאטי ויירון, פגאני זונדה, פורד ג'יטי, כל סוגי הפורש ובקיצור כל המכוניות המעוניינות בעולם. יש שם מכוניות משופרות שעוברות את ה 1500 כ"ס. אולי מישהו ירצה לטוס לשם לתחרויות הנה כמה סירטונים: ויש עוד הרבה ביוטיוב, בקיצור תיהנו למי שלא מכיר.
הודעה אחרונה מאת 98civic, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום רב, אני פגעתי ברכב והיה לו נזק מינימאלי ממש, אם בכלל. אחרי שלושה חודשים פתאום התקשרו אלי ואמרו ששמאי בדק את הרכב ושיש נזק של 1300 שקל. השמאי בדק את הרכב שלושה חודשים אחרי התאונה!!!! רציתי לדעת מהו זמן לסביר לבדיקת רכב ע"י שמאי לאחר תאונה? תודה, דניאל
הודעה אחרונה מאת ישה, -
אז למשהו עוד יש ספק בקשר לאמינות של הDSG? יש לציין שמדובר רק על DSG7
הודעה אחרונה מאת papa_carlos, -
- 0 תגובות
- 496 צפיות
מאיפה אני יכול להשיג פנס לBMW 318 98 פנס קידמי ימני הפכתי פה באזור חיפה את כול החלקי חילוף אין לאף אחד מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג או עם יש משהו שמוכר תודה רבה
הודעה אחרונה מאת מור אקרמן, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אני חושב שפרארי נכנסו לדכאון בגלל הדבר הזה
הודעה אחרונה מאת killerbinn, -
מאריך לוונטיל
מאת meir_gi- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הטאסות ברכב שלי מאפשרות לי בקושי להגיע לוונטיל בכדי לפתוח את המכסה ולבדוק או לנפח אויר. האם יש מאריך לוונטיל כך שהוא יצא מחוץ לטאסה וניתן יהיה לפרק את המכסה בקלות? משהוא אמר לי על כך, אולם אינני מוצא. האם קיים? אם כן היכן ניתן להשיג וכמה עולה? האם ההרכבה מסובכת או שניתן להרכיב לבד? תודה
הודעה אחרונה מאת COMMANDER, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 793 צפיות
אח שלי אמר לי משהו אבל לא מצאתי שום דבר באינטרנט. תודה
הודעה אחרונה מאת roee, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 8.8 אלף צפיות
אני נהג חדש עכשיו לדוד שלי יש אוטו בלי ביטוח נהג חדש רק ביטוח חובה... מה העונש שיתנו אם יתנו לי על נהיגה עליו?
הודעה אחרונה מאת חגי107, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כמו שרשום בכותרת, אני הייתי רוצה מאד צמיגים מהחברות האלה, במיוחד שהן חברות רציניות, והביקורות על הצמיגים שלהן ברמה שלא נופלת מהיצרנים הגדולים והמוכרים. במידה שלי אין הרבה בבחירה במחיר נורמאלי, או שכן יש את הטויו שאני ממש לא רוצה, המישלן יקרים מאד, בשאר החברות למידה הזאת אין צמיג שממש עניין אותי. האם משהו יודע משהו על המותגים האלה, יבוא לארץ, יבואנים, מכירה. כמובן שיהיו טריים. NOKIAN V או UNIROYAL EXPERTRAIN.
הודעה אחרונה מאת BURZUM, -
במקום לדבר ולהתרגז, תמכרו את מניות מלם-תים שמוחזקות על ידכם. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000720507
הודעה אחרונה מאת אדלרון, -
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
המגזין הבריטי אוטוקאר, משווה בין ניסאן GT-R המחודשת לשנת 2012 לבין ב.מ.וו M5 החדשה. המחיר, זהה הביצועים, לא. למרות שלדעתי, זה להשוות תפוחים לתפוזים שכן ה-M5 היא עדיין מכונית סאלון על כל המשתמע מכך וה-GT-R היא מכונית מכוונת מטרה. FjJSY0eZpHs דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת oferh, -
- 18 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
היום בשעה 8 בבוקר ביציאה מרובע הסיטי באשדוד היה פקק קטנטן בגלל אחד שאני מניח החליט לקפוץ לבית מרקחת באזור/החליט לקפוץ לפיצוציה,לא שנתקע או משהו אם היה נתקע היה מחכה לגרר או מבקש עזרה מאנשים , במקום לא היה מקומות חניה פנויים בגלל זה כנראה החליט להעמיד את רכבו (מאזדה לאנטיס) בדיוק בפניה ימינה, הפעיל את המאותתים בנתיים אנשים מתעצבנים וצופרים אבל אין אף אחד בתוך הרכב,כל מי שרצה לפנות ימינה היה צריך להשאר בנתיב של הישר וזה יצר פקק אחר כך להעלות על המדרכה ולעשות את הפניה. חבל שלא חשבתי לצלם את זה בנייד. הכי מרגיז שדווקא מטר לפני הקו עצירה בפניה העמיד את הרכב ויצא. אני די בטוח שאחד ממכם נתקל בתופעה כזאת בדרכים.
הודעה אחרונה מאת שמואל.ג, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
ישלי 12V או 24V באוטו במצת , האוטו הוא אופל אסטרה 2003 דיזל רק קניתי את האוטו ולפי מה שאני יודע זה 12 רגיל כמו רכב רגיל מישהו אמר לי ש24 בגלל שזה דיזל , למישהו יש מידע מדויק ?
הודעה אחרונה מאת PaulSasoN, -
- 0 תגובות
- 841 צפיות
שלום חברים , אני וצוות חברים נוסעים לשוויץ לתערוכת המכוניות ב 9/3 עד ל 12/3 2012 . אשמח לקבל טיפים בדבר טיולים באזור עם הרכב וגם אם יש בין חברי הפורום שמגיעים לתערוכה במקרה , נשמח להכיר . אפשר להשיג אותי בנייד 054/4210455 רמי .
הודעה אחרונה מאת ramitot, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האם למישהו יש מושג מתי אמורה לצאת ולהיות מוצגת המחליפה של גיארדו הזקנה (מיוצרת מ2003) ומדוע אודי לא ממהירה להחליפה כבר מלפני מספר שנים? שאלה נוספת היא,מדוע בלמבורגיני עדיין לא משתמשים בתיבות הילוכים כפולות מצמדים? זה קצת אירוני שחברת האם הייתה הראשונה שהכניסה את התיבה לרכב ביצור סידרתי (TT) אם אני לא טועה.
הודעה אחרונה מאת צ'סטר, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 48 תגובות
- 8 אלף צפיות
יום חמישי שעבר הלכתי להתרשם מהרנו סניק , כשסיימתי להתרשם ממנה ואחרי שקיבלתי הסברים מהאיש מכירות פניתי לכיוון היציאה ובדרך צדה את עיני הרנו קוליאוס . ידעתי שהקוליאוס מעל התקציב שלנו כחדשה , אבל על המחיר שלה היה X ולידו היה כתוב "מבצע". קראתי לאיש המכירות שוב כדי שיגיד לי מה המחיר , הוא אמר שיש להם מחיר מיוחד על כעשרה רכבים כאלו כי הם שאריות של 2011 ולכן רשומים כיד ראשונה ולכן המחיר שלהם הוא 145000 במקום 175000 לערך. אחרי שחשבתי על המחיר , ביקשתי ממנו שיסביר לי על האוטו , דיבר ודיבר , הראה דברים התחנף לילדה שלי בת העשרה חודשים ... ניסה להראות לי איך הבגאז' של הקוליאוס נפתח כדי להראות לי כמה מגניב כל החלק האחורי ... אבל לא היה מצבר ברכב.. בכל אופן , החלפנו פרטים …
הודעה אחרונה מאת ADRIANFARINA, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שימו לב לקטע הבא מתוך כתבה באתר מאקו: מנכ"ל המשרד יעקב גנות הנחה כי המצלמות יוצבו באופן בולט ונראה לעין במטרה להרתיע, להזהיר ולהשפיע על הורדת המהירות. עוד סוכם בישיבה, כי התכנית לאכיפת נהיגה מסוכנת תוטמע באופן הדרגתי, כך שבחודש הראשון יופקו לנהגים שיעברו על חוקי התנועה, דוחות אזהרה בלבד. לביתם של נהגים אלו יישלח מכתב אישי מראש אגף התנועה, ניצב ברונו שטיין, ובו פניה לנהג בלשון: "מצאתי לנכון לפנות אליך באופן אישי ולבקשך לציית לחוקי התנועה וזאת מבלי לרשום כנגדך דוח תנועה בגין העבירה הנוכחית. עדיף לאבד רגע בחיים מאשר את החיים ברגע!".
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
רץ בפייסבוק:
הודעה אחרונה מאת elili, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי אני מחפש רכב מיניוואן גדול ובדקתי את הפורדים החדשים. בשניהם יש לי בעיה עם מבנה המושב שזו הבעיה העיקרית אבל יש גם בעיה שאפשר לפתור אותה ואלה הדלתות ללא מעצור. האם כדאי לי לנסות להחליף את המושב במקום שעושים את זה ואז לפתור את הבעיה? האם מישהו ביצע דבר כזה? איך זה הולך מבחינת החוק וכריות האוויר? אודה מאוד על תשובה טובה.
הודעה אחרונה מאת הבוס, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברים. אני שוב פעם זקוק לעזרתכם. נדרשת חוות דעת מומחה על תקינות גיר אוטומטי למונדאו 2002. המסמך אמור בסופו של דבר להיות מוצג בפני שופט בבית משפט. האם אתם מכירים מישהו שיכול להוכיח לשופט את מומחיותו בנושא ולכתוב חוות דעת רישמית? הייתי פונה לשמאי אבל יש סיכוי כי השופט לא יראה בשמאי מומחה לנושא. כל עזרה ועצה תתקבל בברכה. תודה.
הודעה אחרונה מאת עזרה, -
- 31 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
צ'מפיון כנראה קבלו קצת שכל, ואחרי משו כמו 4 שנים היא חוזרת. הFR הידנית עם 211 כוח סוס ואבזור נכבד, תימכר ב147 אלף ש''ח. גרסת הDSG במשהו כמו 10 אלף ש''ח יותר. לטעמי אוטו ספורט ידני במחיר מעולה.
הודעה אחרונה מאת SHAY820,
-
מי מחובר 56 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 163 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- יהודה דרוק
- גולדן191
- daniel.asu
- ArikB
- ANUTKK
- Pavlik
- Moshe c
- bv12
- פריג'י
- NAPOLEON
- Boris002
- davemustaine87