Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

היא חזרה- לאון FR ידנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צ'מפיון כנראה קבלו קצת שכל, ואחרי משו כמו 4 שנים היא חוזרת.

הFR הידנית עם 211 כוח סוס ואבזור נכבד, תימכר ב147 אלף ש''ח.

גרסת הDSG במשהו כמו 10 אלף ש''ח יותר.

לטעמי אוטו ספורט ידני במחיר מעולה.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עם צ'יפ יהיה אפשר להגיע בקלות לנתונים של CUPRA

בהחלט עסקה משתלמת שנותנת פייט לגולף GTI ופולו GTI

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם
עם צ'יפ יהיה אפשר להגיע בקלות לנתונים של CUPRA

מחיר מדהים, שלטעמי האישי בלבד הופך אותה לרכישה סופר אטרקטיבית, בכ- 50K פחות מ- RS.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

נו אז מי עכשיו ילך לקנות וולסטר מאובזרת? באותו מחיר אתה מקבל כמעט אותו איבזור.

אבל פי שתיים כוח, שווה או לא? כל אחד והשיקולים שלו.

האמת? לא רואה רכב יותר אטרקיבי מזה, מנוע של gti בפחות 50 אלף.

Got To love It

פורסם
נו אז מי עכשיו ילך לקנות וולסטר מאובזרת? באותו מחיר אתה מקבל כמעט אותו איבזור.

אבל פי שתיים כוח, שווה או לא? כל אחד והשיקולים שלו.

האמת? לא רואה רכב יותר אטרקיבי מזה, מנוע של gti בפחות 50 אלף.

מישהו שרוצה להיות שונה קצת.

וגם אני לא רואה רכב אטרקטיבי יותר מזה (כמובן בשביל אנשים שמחפשים רכבים כאלו ולא הורים שאוהבים קורולות :lol: ).

אגב, FR עם DSG (אבל 6?!) ב-160K ש"ח?! איך זה יכול להיות, היא יותר זולה מאיביזה קופרה (או אותו מחיר, לא עקבתי אחריה) :shock:

וחכה, אולי יונדאי יפתיעו (NAHH) ויביאו את הטורבו במחיר דומה :wink:

דרך אגב, איפה פורסם המחיר?

ו-BAR72, התכוונת 50K פחות מגולף GTI גם.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

חייב לומר שהייתי בסוכנות בפיתוח לפני שבוע, והFR שעמדה שם הייתה מאכזבת מבחינת האבזור פנים, אפילו הדוושות היו רגילות ולא ממתכת.

אברה קדברה

פורסם

סאנדור רשם "הFR הידנית עם 211 כוח סוס ואבזור נכבד, תימכר ב147 אלף ש''ח.", אז אני מחכה לו שישפוך קצת אור בנושא, ויתן לינק למחיר שפורסם (אלא אם כן הוא שאל בסוכנות). אם אין לינק, אז לפחות רשימת איבזור.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ו-BAR72, התכוונת 50K פחות מגולף GTI גם.

ברור, אבל מראש עמדתי היא שה- RS עדיפה לרווקים על ה- GTI, אז באופן לוגי:

FR > RS > GTI

:-)

ואני אומר לרווקים, משום שנשים הריוניות ו/או הורים לילדים יעדיפו בד"כ 5 כוכבי בטיחות + אוטומט + תאי אחסון טובים יותר + ידיות פתיחת דלתות נוחות יותר לילדים. על נושא עיצוב הפנים ואיכותו אני לא כותב, משום שב- 50K ש"ח הבדל אני מוכן לקבל פלסטיק פחות נעים ;-)

אגב, אולי זה מהלך שמשלים את ייקור ה- GTI, ויוצר בעצם חלופה זולה, שבשל סופה הקרב של גרסא זו עשוי להיות משתלם יותר ליבואן. מתחשק לי לקנות אפילו שאני לא צריך... ובאדום.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אם היה לי הממון וגר לבד, כנראה הייתי קונה. או מייבא ולוסטר טורבו :wink:

ZOOM-ZOOM

פורסם

עזבו ולוסטר במחיר הזה היא נותנת פייט רציני מאוד אפילו לקורסה OPC וקליאו ספורט.

התמחור הכי אטרקטיבי עד עכשיו.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

כן, אבל השתיים שציינת עדיפות עליה בפרמטר של התנהגות והנאה מנהיגה (סיבובים, סיבובים :wink: ), ולפי דעתי זה מה שאנשים מחפשים אם הם מתלבטים בין קליאו וקורסה OPC, לכן לא תהיה כלכך התלבטות בין ה-FR אליהן. מה שכן, מי שמחפש רכב ספורטיבי עם כוח ופוטנציאל לשיפורים, ילך עליה בלי ספק בכלל. באמת מחיר מעולה, והגיע הזמן שמישהו יעשה את זה!

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...