Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישבתי ודפדפתי בפורום בנושאים מקצועיים שונים מכל הקשת הרחבה של המערכות ברכב ואנוכי מלא הערכה וסיפוק במסה הכבדה

של האינפורמציה הטכנית שאני ראיתי במהלך הסריקה המעמיקה בכל תחום ותחום , הרבה מידע וברמה גבוהה , ניתן ללמוד ולהחכים מניסויונם הרב של חברי הפורום וגם בשאלות הנשאלות בכל נושא ונושא.ממש אינצקלופדייה !.

יש לי תחושה לגבי חברי הפורום הזה שזו משפחה ווירטואלית אחת גדולה שמדי פעם "גולש" לו חבר פורום מהוורטואל אל המציאות ומופיע בפניך ואומר לך "שלום לך אני מהפורום" המליצו לי עליך וכו' , משום בכל פעם שזה קורה זה מאוד מרגש אותי.

היום הגיע אלי בחור צעיר עם בעיית איבוד מים בסוזוקי סאמוראי ישנה וביקש שאבדוק האם יש CO2 במי הקירור "שלח אותי אליך רפי לין" כמה תעלה לי בדיקה זו? שאל , עניתי לו כמו שאני עונה לקרוב משפחה "אתה במשפחת קארספורום לכן אתה לא משלם כסף" , בדקתי לו עם הנוזל הכחול שמחליף צבע כאשר הוא פוגש CO2 , ולצערי אבחנתי שיש פריצה באטם הראש. הבחור יצא מעט עצום אבל היה מבסוט על השתייכותו למשפחת קארספורום.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

מסכים לתחושה,מעבר לאנשים המקצועיים פה,יש פה מנוע חיפוש פשוט מעולה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אחלה פורום שבעולם. אני נכנס לפה לפני אני שבודק את המייל שלי.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

לדעתי - האינדקס יהיה לפי הוראות הכתיבה של הפורום - שם יצרן הרכב , דגם , שנה , ואז הנושא של הדיון .

כאשר אני מחפש בפורום - תמיד לפי הנתונים הראשוניים - שזה דגם הרכב , ואח"כ הנושא או הבעיה .

אם אפשר להוסיף באגף החיפוש של הפורום (כמו בגוגל) חיתוך חיפוש מתקדם , של הוספת תת נושא .

הבעיה שמפריעה לי - זה לאחר הדיון ומציאת פיתרון לכאורה - אנשים לא מעדכנים בפורום את התוצאות

( לפעמים מעדכנים בהודעה פרטית את התוצאה )

כך שיש דיון ער עם פתרונות לכאורה - אבל אין סיכום אמיתי לדיון בדפי הפורום , אם בפועל ,הבעיה סודרה ואיך .

לחבר אשר בסוף דיון על הנושא שהעלה - ירשום סיכום ואם הבעיה סודרה או לא .

אני הייתי מוסיף ניקוד (כגון חסינות נגד מחיקה ל 1 יום :lol: סתם , כל רעיון אחר אפשרי )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

החומר שנמצא כאן בפורום הוא רב ערך, הבעיה כמובן היא לסנן למיין ולאנדקס וזו כבר אומנות לשמה. יש איזו חברה קטנה שהיא מאוד טובה בזה, אם אני לא טועה, קוראים לה גוגל:).

קצת יותר ברצינות, בפורום (כל פורום), אין מפרט של שאלה/תשובה, ולכן קשה יותר לספק את מי שמחפש תשובה ישירה שלרוב נאלץ לקרוא שרשור שלם ולא תמיד יש תשובה סופית או מוחלטת. איך ניתן להתגבר על כך? אם למנהלי הפורום הייתה אופציה לסמן את התשובה המלאה והנכונה או מספר תשובות (בנושאים טכניים בעיקר ולא מי המכונית העדיפה) וזו הייתה מופיעה כקישור מיד לאחר השאלה או לפחות סימון בכוכבית עם אפשרות לקפוץ בלחיצת עכבר למה שסומן, לדעתי זה היה משפר מאוד.

אופציה שניה בדומה למנהלי הפורום, גולשים וותיקים עם מינימום מסויים של הודעות, יוכלו לדרג את התשובות, שוב בעיקר בנושאים טכניים.

אופציה שלישית, אלו טאגים המהווים למעשה אינדקס, רק שאני לא יודע אם למערכת הפורום הזו יש אפוציה שכזו.

אבל, זה גם נחמד לחפור בפורום ולקרוא דיעות שונות.

פורסם

מה אתם אומרים על ויקיפדיית-פורום? זה ממשק חינמי ומאוד נוח ואפשר שכל אחד שנותן תשובה טכנית מעמיקה יעשה לה העתק-הדבק למאמר מתאים בויקיפדיה, או סתם ירשום שם בזמנו הפנוי, מה שוקרה די הרבה בויקיפדיה הרגילה.

פורסם
יש פה מנוע חיפוש פשוט מעולה.

מנוע החיפוש באתר הוא על הפנים.

אולי שווה להשקיע במנוע חיפוש קצת יותר רציני כי באמת הוא מתחיל להיות חלק עיקרי בפורום (שחוגג אוטוטו עשור).

172

פורסם
מנוע החיפוש באתר הוא על הפנים.

אולי שווה להשקיע במנוע חיפוש קצת יותר רציני כי באמת הוא מתחיל להיות חלק עיקרי בפורום (שחוגג אוטוטו עשור).

אפשר לחפש בקארספורום דרך גוגל, באמצעות הפקודה site:carsforum.co.il.
פורסם

האמת ויקי הוא רעיון יפה

בפורום סיוויק שאני קורא בו מדי פעם יש אחלה ויקי, civinfo.com

אולי שווה לעשות כזה גם!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

גם אני הייתי שמח אם תהיה כאן איזושהי לינקייה\ויקי מסודרת על נושאי הרכב.

אני התחלתי להתעניין בתחום לאחרונה ועדיין לא מצאתי מקור מסודר ומאורגן.

בהחלט רעיון מעולה ויוזמה מבורכת.

אין לי בעיה לעזור אם יהיה צורך, יותר בקטע של ארגון וכדומה, בקטע הטכני אין לי ממש ידע :)

• תוכן חדש...