Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא ממש מבין על מה המהומה:

1. היבואן לקח אחריות על התקלה ומעריך את תקופת האחריות ללקוחותיו ל- 5 שנים.

2. יש ברשותי 3 מכוניות עם גיר DSG , הראשונה נקנתה ב- 2006. בינתיים כל הבעיות המוזכרות הן בגדר פיקציה עבורי.

3. קורה שמתגלה תקלה, הרי מדובר בתיבה חדשנית יחסית. השאלה היא אך היבואן מטפל בתקלה- הטיפול של היבואן במקרה הזה ראוי והוגן לכל הדעות.

מרגיז אותי כל פעם מחדש שבעלי היפניות והקוריאניות למיניהן רק מחכים שיקרה משיהו לווגיות. רבותיי אף יצרן לא מושלם, אתם לא רוצים גרמנית, אל תקנו, ישאר לי יותר מקום במוסך בזמן טיפול, רק תעשו טובה, תפסיקו לרחף מעל קונצרן VAG כמו נשרים לטרף, זה מזלזל באינטליגנציה של כולנו.

זמין 8)

• תגובות 195
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ב- 140 וב- 160 שלי גם לא הוספתי אף פעם שמן. נדמה לי שמנוע ה- 2.0T שונה במהותו ולכן צורך את השמן הזה. וכמו שנאמר לעיל, כשמישהו ייצר מנוע כזה שלא צורך שמן, בחבילה הזו ובמחיר הזה, אשמח לרכוש ממנו את הרכב...

לגבי אלון - מי אתה מכיר ששילם על החלפת המח או המצמדים? הרי רכבים שנמכרו עם הקומבו הזה בקושי סיימו 3 שנים על הכביש... זה טוב לדבר, אבל איפה הקבלות?

פפי - אל תבלבל אותו עם עובדות, חבל.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

פפי - אל תבלבל אותו עם עובדות, חבל.

אני מתעצבן מאוד שאנשים מוציאים את הקילשונים והלפידים כל פעם שקורה משיהו לווגיות, אז אני מביא עובדות לרכך ! :lol:

הנה עוד עובדה- ל"מומחה" שטוען שהחלפת מוח גיר עולה 15,000 ש"ח.

החלפת מוח גיר במוסך יבואן עולה 8,500 ש"ח כולל מע"מ ועבודה, יש לי חבר שהחליף השנה מוח גיר בגולף פלוס 2006 (DSG6) וזאת אחרי שהרכב עבר 260,000 ק"מ.

זמין 8)

פורסם

יניב,

אני הוספתי בסביבות 2 ליטר שמן בVRS.

כמות דומה אחי ואהי מוסיפים בלאון טורבו שלהם.

3 ליטר זה הערכה מקסימלית.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

1. אם זמן הטיפול של החלפת המצמדים כל כך קצר והתהליך כל כך פשוט, למה החלפתם עולה 8,000 ש"ח?! :shock:

יכול להיות שהיבואן פשוט עושה קופה??

.

אני קצת מסתכן כאן כי אני לא מכיר באופן יסודי את תהליך החלפת מצמדים בתיבות ה DSG אבל מהכרת מבנה התיבה, מהכרת מכניקה רגילה ומהכרת צורת העבודה במוסכים בכלל, זה יהיה וואחאד נס אם האוטו יצא באותו יום בו נכנס למוסך.

הרכב היחיד שאני מכיר שהליך החלפת הקלאצ הוא קצרצר ביותר הוא אסטרה F GSI אבל שוב, זה לא המבנה ב DSG.

עידן,

גם ה VRS וגם הלאון הם רכבים עם ניחוח ספורטיבי שמבקשים (שלא להגיד מתחננים :wink: ) שינהגו בהם חזק לפחות חלק מהזמן ואני מאמין ששם נעוצה ה"תעלומה" של העלמות השמן.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

החלפת המצמדים + "מוח" מהירה למדי מאחר והחלק נראה כמו קסטה.

גם לבעיה הזו פולקסווגן לא היתכחשו והחליפו מצמדים ללא אומר ומילה, תןך מתן רכב חלופי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חן, ככל שראיתי וככל שאני מכיר, מח המכטרוניק נמצא בצד תיבת ההילוכים ופו"ה שלו נעשים עם הגיר על הרכב.

קסטת הקלאצים לעומת זאת נמצאת על ציר הינע כפול וממוקמת בין הגיר למנוע ולכן אני לא רואה איך מחליפים אותה "בקלות ובמהירות" כפי שמתואר בכתבה.

אשמח לתיקון במידה ואני טועה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

5 שנים זה בהחלט פיתרון הולם, אבל זמני בלבד. כמובן שאי אפשר לבקש אחריות של 10 שנים וכדומה, לכן בשוק המשומשות תהייה בעיה לא קטנה, לדעתי.

למרות מה שרשום, אני לא מאמין שמדובר באחוזים בודדים מכלל המכוניות שנמכרו, כיוון שהרחבת אחריות ל-5 שנים היא לא עניין של מה בכך וככל הנראה, מסתתרת פה סיבה לא רעה בכלל.

אני אוהב יפניות. עזבתי לפולו וברחתי חזרה:). עדיין, ללא שום קשר למוצא, המספרים שרצים ברשת, לרבות הפורום, לגבי עלות התיקונים, הצליחה להפחיד אותי ואני בחוץ.

פורסם
עזוב EDANJ, מי שלא התמכר לחוויה של מנועי הטורבו של VAG כנראה לא יבין אותנו (ואגב, בהגדרה, כל מנועי הטורבו אוכלים שמן!). הגיע הזמן שתפסיקו עם העליהום הטיפשי הזה על צ'מפיון - אם משהו לא בסדר אז זה בסדר להתלונן, אבל גם כשהיבואן יוצא מגדרו לעזור ללקוחות ומאריך את האחריות?! מה קרה? כואב למישהו לפרגן כאן?????

יוצא מגדרו? חה! הצחקת אותי. האחריות המינימלית שלו זה לתקן את התקלות הללו. הרי לא מדובר באדם או שניים, אלא כמות גורפת. יוצא מגדרו. כשטויוטה החליפו מנועים על חשבונם הרבה מעבר לזמן האחריות, זה עוד אפשר להגיד התגמשות.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

באיביזה קופרה 1.4 tsi שהייתה לי הוספתי כ-2 ליטר שמן אחרי 3k ומכרתי אותה עם כ-5k ללא שהתעוררו איזהשהן בעיות מיוחדות בגיר מלבד היותו גיר פשוט נוראי לטעמי (קופצני, לא החלטתי במהירויות נמוכות ופשוט לא נוח לנהיגה רגועה / עירונית)...

שמח מאוד שנפטרתי ממנה אבל גם שמח לשמוע שצ'מפיון כן היו לוקחים אחריות במידה והיה קורה משהו...

בלאון קופרה החדשה, החלפתי שמן בסיום ההרצה ב- 1,500 ק"מ ומאז ועד היום הוספתי כחצי ליטר שמן (הרכב עם 10k על השעון).

ממה שאני מכיר, כל רכבי הtsi של הקונצרן אמורים לאכול יותר דלק ב10k הראשונים ואחר כך זה בהחלט נרגע.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

מה שיפה כאן היא ההחלצות לשמור על המחנה, בין זה של VAG בין זה של אלו שמנגד, יפנים וקוראנים בעיקר. וזה בהחלט מענין כשהדבר נעשה ע"י כאלו שלא ממש מקבלים ריטיינר בגין יחסי ציבור, אלא דווקא משלמים יופי של כסף על ה"צעצועים" האלו, שגם כשהם חורקים ומתקלקלים אנחנו לא כועסים אלא דווקא מוחאים כפיים לגדלות נפשו של היבואן/יצרן בתוספת הסברים מלומדים שהוא בכלל לא אשם, זה מזג האויר והנהג הישראלי ששניהם כידוע מחורבנים.

פורסם

טכנולוגיה חדשה אף פעם לא תהיה חפה מבעיות ובדרך כלל תסבול ממחלות ילדות כאלו ואחרות.

לכל מכרי ששואלים על הרכבים האוטומטיים (או בעלי מנועי הtsi) אני תמיד אומר -

זה רכב שהוא המילה האחרונה בטכנולוגיית הגירים והמנועים. אף אחד לא יודע מה תהיה רמת האמינות שלו לטווח הרחוק. אם הכוונה היא להחזיק את הרכב לטווח קצר, היבואן כבר ישבור את הראש. אם הכוונה היא להחזיק את הרכב לטווח ארוך, מבחינת האמינות זה הימור.

אני לא חובב vag ואני לא חושב שניתן לחשוד שאני חובב קוריאניות, אבל ההכחשה בה חיים חלק מחברי הפורום שמחזיקים ברכבים הללו משעשעת אותי. בכל פעם שיש תקלה ברכב של פולקסווגן יספרו לך שזה ״רק הגיר הספציפי הזה״ או ״זה בכלל לא תקלה, זאת התקנה מקומית״ וכו׳ וכו׳.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...