Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האחריות שלוקחים היבואן והיצרן היא חובה מינימלית של גוף שמעוניין להרוויח כסף גם בעתיד.

זה לא "טובה" זה א' ב' של שירות לקוחות, נכון שהתרגלנו לא לקבל את זה אבל כאן לדעתי היצרן נושא בעלויות (ואני מניח שזה לא יקרה רק בארץ ושאר המקומות בעולם גם יזכו לקלאצ' משופר).

מה שמופרך בעייני הוא הסיבה "החום הישראלי.." בישראל לא חם יותר/ לח יותר/ יבש יותר/ משהו יותר משאר העולם, אני יודע שאנחנו אוהבים להיות אור לגויים בהכל אבל סורי, לא במקרה הזה.

כל מי שחושב אחרת מוזמן להוכיח את טענתו.

שמע לי, עוד אל תציע את עצמך להגשת התחזית בטלוויזיה. "בישראל לא חם יותר/לח יותר/יבש יותר משאר העולם"??? אתה צודק. בסהרה חם ויבש יותר ובסרי-לנקה לח יותר, אבל מה לעשות ששם לא קונים עדין מכוניות עם DSG?! באירופה וצר לי להיות זה שמבשר לך, קר יותר ותנאי מזג האוויר שם שונים לגמרי מאשר בישראל. ישראל למרבה הצער עדין לא פקטור בהתיחסות היצרנים שמתכננים מכוניות ואותו הדבר קרה למשל עם המיצובישי מאגנום שלא תוכננה לעמוד בעומס החום הישראלי ומנועים הלכו אחד אחרי השני עד שהיצרן הבין את הבעיה והוסיף יחידת קרור. ברור שלקיחת אחריות היא חובת היבואן אבל עדיף לקיחת אחריות מאשר התנערות לא?!

• תגובות 195
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לקונצרן פולקסווגן יש רכבים מעולים אבל יש שתי בעיות

1. תיבות אוכלת מצמדים

2. מנועים אוכלי שמן

מעדיף מנוע (מיושן=אטמוספרי) תיבה (מיושנת=אוטומטית)

זו בדיוק הסיבה שאנשים קונים רכב חדש כדי לא להתקע במוסכים

ורכב חדש צריך מוסכים חוזרים ונשנים?!

פורסם

עם השמן אין לי שום בעיה- 3 ליטרים בין טיפול לטיפול שווה לי מנוע טורבו חזק וחסכוני יותר ממנוע מיושן.

לגבי התיבה המדוברת, אם ישנו פתרון שהיבואן נותן ופותר את הבעיה לחלוטין ואף נותן אחריות מיוחדת אינני רואה בעיה של ממש.

אני בעצמי רכשתי סקודה ייטי חדשה עם התיבה המדוברת לפני חודש ואני רגוע.

מה עוד, שהרכבים החדשים כבר מסופקים עם הפתרון.

בדר"כ אני לא אוהב את השירות של צ'מפיון אך במקרה הנ"ל ניתן לראות כי הוא לוקח אחריות ונותן מענה מקיף לתקלה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
עם השמן אין לי שום בעיה- 3 ליטרים בין טיפול לטיפול שווה לי מנוע טורבו חזק וחסכוני יותר ממנוע מיושן.

DAFUQ.jpg

זה נחשב תקין אתה רוצה להגיד לי?!

ברכב הקודם שלי בכמעט 6 שנים לא הייתי צריך למלא שמן פרט לכמות מזערית פעם אחת (להוציא החלפת שמן בטיפולים וגם אז לא היה חסר).

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה אם היבואן לוקח אחריות. אבא שלי בזמנו היה אחד מהפראיירים שקנו פיז'ו 307 אוטומטית וגם כשהרכב נכבה תוך כדי נסיעה היבואן סירב להכיר בתקלה ואפילו זרק אותו מכל המדרגות כשהוא התלונן. אם יבואן מכבד את הלקוחות שלו, לא מתנער ומציע פתרון + הארכת אחריות על תקלה מינורית יחסית ולא בטיחותית כמו ב-307 - אני חושב שאפילו אפשר להגיד כל הכבוד!

Aerodynamics are for people who can't build engines - enzo ferrari

פורסם
זה נחשב תקין אתה רוצה להגיד לי?!

ברכב הקודם שלי בכמעט 6 שנים לא הייתי צריך למלא שמן פרט לכמות מזערית פעם אחת (להוציא החלפת שמן בטיפולים וגם אז לא היה חסר).

תקין לא תקין זה המצב.

אני אישית מוכן להשקיע את ה120 ש"ח הללו בין טיפול לטיפול.

במשפחה הסתובבו כבר 3 לאון טורבו, אוקטביה VRS ועכשיו ייטי.

הכל מבחירה והנאה גדולה.

ממלא ליטר שמן כל 4 חודשים וצוחק על כל הליסנגטומטיות שעל הכביש (אבל לא אוכלות שמן..)

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

עזוב EDANJ, מי שלא התמכר לחוויה של מנועי הטורבו של VAG כנראה לא יבין אותנו (ואגב, בהגדרה, כל מנועי הטורבו אוכלים שמן!). הגיע הזמן שתפסיקו עם העליהום הטיפשי הזה על צ'מפיון - אם משהו לא בסדר אז זה בסדר להתלונן, אבל גם כשהיבואן יוצא מגדרו לעזור ללקוחות ומאריך את האחריות?! מה קרה? כואב למישהו לפרגן כאן?????

פורסם
שמע לי' date=' עוד אל תציע את עצמך להגשת התחזית בטלוויזיה. "בישראל לא חם יותר/לח יותר/יבש יותר משאר העולם"??? אתה צודק. בסהרה חם ויבש יותר ובסרי-לנקה לח יותר, אבל מה לעשות ששם לא קונים עדין מכוניות עם DSG?! באירופה וצר לי להיות זה שמבשר לך, קר יותר ותנאי מזג האוויר שם שונים לגמרי מאשר בישראל...... ואותו הדבר קרה למשל עם המיצובישי מאגנום שלא תוכננה לעמוד בעומס החום הישראלי ומנועים הלכו אחד אחרי השני עד שהיצרן הבין את הבעיה והוסיף יחידת קרור. [/quote']

שמע, דני רופ, גם ממך, חזאי ככל הנראה כבר לא יצא.

1. בקליפורניה (להזכירך, השוק הגדול בעולם של VW) יש מזג אויר דומה מאוד לארץ, בפלורידה הרבה יותר חם ולח מבארץ, בטקסס היית? אין VW בטקסס כי חם שם? :shock: כל רצועת הדרום של ארה"ב חמה ולחה כמו כבשן, לא משווקים שם VW?

מה עם מרכז אמריקה?

2.אם כבר בחרת את אירופה בתור דוגמא, סע בקיץ לפרובנס, דרום איטליה, יוון, דרום ספרד, תגלה שהן לא שונות יותר מידי מהאקלים הישראלי.

3. דוקא את המיצובישי מגנום הבאת בתור דוגמא? מדובר ברכב שמורכב בתאילנד, היית שם? חם ולח כמו בשום מקום בישראל.

4. יש לטענתך איזה מדיניות מכוונת של VW לא למכור רכבים עם DSG במרוקו? אלג'יר? טוניסיה? מצריים? יש לך תימוכין לטענה הזאת? מה עם נסיכויות המפרץ? VW מוותרים עליהם מראש?

גם במגנום וגם ב VW מדובר בפגם בייצור ואין שום קשר לחום או ללחות הישראלית, זה סתם תירוץ דבילי..

בכל מקרה, יפה מאוד שהיצרן/יבואן מטפל בזה, סתם את הפיות לכל הבכיינים על צ'מפיון להרבה זמן! :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ישראל לא המדינה החמה היחידה בעולם. במדינות הים התיכון קיץ חם ולח כמו בישראל. במדינות ערב לוהט רוב השנה. במדינות רבות בארצות הברית אקלים חם כמו בישראל. אוסטרליה יבשת חמה. אם התיבות כושלות בגלל אקלים חם לא מדובר "בחום הישראלי" מדובר בפגם בתכנון לא משנה איך תנסו לסובב את זה. כנ"ל לגבי זלילת שמן. אי אפשר להצדיק את זה בצורה רציונלית. תסמונת האישה המוכה.

פורסם

אכן, השמן מנוע אחראי גם על שימון הטורבו.

ועדיין, 3 ק"ג בין טיפולים לרכב חדש זה המון!

עידן, מדובר על נתון לרכב ספציפי או נתון נפוץ במוגדשים של VW?:shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני ברכב חדש, מנוע 2.0T, הוספתי 1 ק"ג עד הטיפול הראשון (שיהיה בקרוב). אבל נראה לי שרכב חדש שונה בכך מרכב בן שנה -שנתיים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ועל זה נאמר, תתחילו לעבור לתיבות ידניות :)

כל יבשת אירופה חיה על הידניות שנים על גבי שנים, וישראלים ממשיכים בגישה האמריקאית של האוטומטיות.

לדעתי האישית כמובן, זה אמור להקטין את כמות התאונות במדינה, כי במקום להתעסק בדברים האחרים, אנשים סוף סוף יתחילו לנהוג.

Skoda Fabia 2012

1,200 TSI 105 hp

Sport 8)

פורסם

כמה שאלות עולות מהכתבה הזו:

1. אם זמן הטיפול של החלפת המצמדים כל כך קצר והתהליך כל כך פשוט, למה החלפתם עולה 8,000 ש"ח?! :shock:

יכול להיות שהיבואן פשוט עושה קופה??

2. זה נחמד שהם פתאום הפכו ל"יבואן השנה" ו"לוקחים אחריות", אבל האם זה היה המצב גם ללא הפרסום השלילי שנגרם להם?

3. למה הם לא "לקחו אחריות" במקרה של התקלות המרובות במוח (מכטרוניק) שעלות התיקון במקרה זה מסתכמת ב-15K שח!!

אגב, הטענה שבישראל חם ולח היא מטופשת מיסודה.

לפני שלוש שנים התגוררתי כשנה בצפון איטליה ובקיץ היה שם יותר חם מאשר בישראל ובנוסף היה בערך 70% לחות באופן דיי קבוע.

זה נכון שבחורף הרבה יותר קר מאשר בישראל, אך בקיץ לא חם יותר.

פורסם

אם בנושא שמן עסקינן, אז עד לטיפול הראשון בגולף 160 שלי לא היה צריך להוסיף אפילו סמ"ק אחד, ועכשיו, 3 חודשים לפני הטיפול השני, גם לא חסר כלום.

נסועה כללית עד עכשיו כ- 14K, אם יש לזה קשר לצריכת השמן.

• תוכן חדש...