רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,570 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מקווה שזה המקום הנכון.... אני בודקת מחירי ביטוח רכב ורציתי לקבל את דעתכם, מה עדיף... הרכב הוא טויוטה יאריס 2012 אוטומט ואני נהגת צעירה (לפחות לעוד 9 חודשים...) בAIG נתנו לי הצעה של בערך 3200 ש"ח עם השת' עצמית של 1610 (כולל התוספת של נהג צעיר) בביטוח ישיר (שיש לי שם חברה שעובדת..) הציעו לי 2800 עם השת' עצמית של 2100 (אחרי תוספת נהג צעיר) או - 2950 והשת' 1500 (אחרי נהג צעיר) היום בערב הנציג של AIG אמור להתקשר אלי שוב כדי שנסגור היום או מחר את העסקה כביכול... והוא עוד רוצה להוסיף לי תלושי קניה.. (בטח 100 משהו כזה..) השאלה שלי היא כזו - אני יכולה בשיחה להגיד לו שהציעו לי 2800 ולקוות שהוא גם ירד, סה"כ תנאי הפוליסות זהים חוץ מההשת'...) מה עדי…
הודעה אחרונה מאת conney, -
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
הוא נמצא באתר היפני של סובארו: http://www.subaru.jp/brz/brz/ לאחר שנכנסתם לאתר הקליקו על הסימן של 360 מעלות בפינה הימנית למעלה ואתם בפנים. בחירה מהנה .
הודעה אחרונה מאת smallars, -
- 4 תגובות
- 743 צפיות
ראיתי שני דודים באינטרנט בעלות של 26 דולר לאחד. מישלוח לשניהם 60 דולר. זה פחות מ 200 שח לדוד אחד בארץ ואני צריך שניים. השאלה שלי אם חבר מזמין לי יהיה בעית מכס? יכולים להחרים את הדודים? הבנתי שאין מעמ על סכום כזה יכול להיות ? מדובר באגזוז פתוח כולל משתיק מנרוסטה. תודה לעוזרים רז...
הודעה אחרונה מאת Croc, -
נהגת מחיפה התדרדרה עם רכבה לוואדי בעומק עשרות מטרים ונהרגה לאחר שהתנגשה בגדר בטיחות ועקרה אותה יהודה
הודעה אחרונה מאת nimi13, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
רכבים שנמצאים בבונדד וצריכים לצאת לסוכניות, יעוקבו בגלל השביתה היום?
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
- 2 תגובות
- 771 צפיות
גם נהגי טרקטורים יכולים. http://www.youtube.com/watch?v=9IvXjKdVX14 דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת michael308, -
- 2 עוקבים
- 24 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
פעם ראשונה רואה דבר כזה. טנדר ספורט.
הודעה אחרונה מאת Slava 1982, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היות שהאלפא שלי כבר מתחילה לבקש מצתים ודיסקים חדשים פניתי לאינטרנט לעזרתי ואכן מצאתי באיביי מוכר שנראה אמין ומחזיק סחורה איכותית. לצורך העניין נקח את החלקים הכי סטנדרטיים שמוצאים: דיסקים אחוריים ברמבו 40 פאונד מוצר + 40 פאונד משלוח. דיסקים קדמיים ברמבו 70 פאונד מוצר + 40 פאונד משלוח. מצת דנסו כולל משלוח כ 8 פאונד כל מצת. מה בדיוק תקנות המכס בנוגע לכל הסיפור הזה? האם בלמים נחשבים כציוד בטיחות ולכן פטורים ממס? אני אצטרך אישורים ממכון הרישוי?
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 1 תגובות
- 799 צפיות
כותרת
הודעה אחרונה מאת maatrixx, -
הפורד ג'יטי שהייתה מסתובבת פה והוחרמה כי הבעלים הכניס אותה לארץ בתור מוסטאנג עומדת לפני גריטה באיזה מגרש, לפחות זה מה ש"אוטו" פירסמו. טימטום כזה עוד לא ראיתי, למה לא למכור את הרכב, אפילו לחו"ל? איך אפשר לגרוט כזה רכב? ביאס לי את היום. אפשר לעשות משהו?
הודעה אחרונה מאת idannn-996, -
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
עשיתי את קורס רענון הנהיגה לפני משהו כמו שנה, אולי יותר... היה בלאגן שלם במשרד הרישוי והם לא יודעים מי עשה ומי לא, הייתה על כך כתבה זועמת ב-YNET. הם שלחו לי טופס ובו רשום שלא עשיתי קורס, כמו כן לא נשלח לי חידוש רישיון ואין אפשרות לחדש דרך האינטרנט (ניסיתי). במשרד הרישוי אמרו לי שאכן היה להם בלאגן, כמוני מתקשרים אליהם כל יום, ושאני צריך לשלוח להם אישור מהמכללה שבה עשיתי את ההשתלמות (מכללה למנהל - מול גלידה אנדריי בראשון) + אישור תשלום בפקס. לא שמרתי קבלה מלפני שנה וחצי (טעות חמורה) ואני לא יודע אם שילמתי באשראי או מזומן. כי אם שילמתי במזומן יש מצב שאין לזה תיעוד בשום מקום? הזכיין של הקורסים האלו באיזור המרכז התחלף באפריל השנה, אין לי איך לקבל אישור מהמכללה ה…
הודעה אחרונה מאת vital2410, -
מראה קרבי :) 1 2 3 4 13
מאת Carmageddon-
- אחראי פורום
- 11 עוקבים
- 183 תגובות
- 24.4 אלף צפיות
טוב, השרשור הזה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3230529#post3230529 ננעל בדיוק 2דקות לפני שסיימתי לכתוב תגובה אז לכל אלו שרוצים שאני אבזבז אלפים לתקן דלתות פגושים וכו בכלל בלבול בין הגדרה של "אסתטיקה" ל "בטיחות": הייתי היום במכון טסטים ודיברתי עם כמה שראו את הרכב. נאמר לי שלא יהיה צורך בכלל להחליף שום דבר! (כל עוד הדלתות נפתחות ונסגרות), רק לסדר טיפה כנף ימין שקצת חופשית, וינקר שחסר וזהו!!! אפילו גלגלים לא צריך להחליף והג'אנטים זה לא משנה בכלל. ולאלו שרצו לראות יותר איך הרכב נראה - הנה תמונות: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us בקיצור, נראה כאילו בדיוק יצא משדה הקרב אני אוהב את המר…
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
-
- 2 עוקבים
- 23 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
שלום לכולם מדובר באביזה החדשה, (פחות מחודש) היום כשהגעתי הביתה שמתי לב שיש שפשוף על 2 דלתות ועד הטמבון הקדמי. כנראה שזה קרה בחניה של העבודה ולא שמתי לב כשנכנסתי כי השפשוף לא בצד של הנהג. צרפתי תמונות למרות שהנזק נראה יותר גדול בתמונות. יש מעיכות פח ממש קטנות בעיקר באיזור החיבור של הדלת הקדמית והאחרות. רוב הנזק זה שפשוף. אני מבועס עד השמים! כמה לדעתכם יכול לעלות התיקון והאם שווה לעשות אותו במורשה?
הודעה אחרונה מאת R'n'B, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 10.7 אלף צפיות
שלום, עשיתי שבוע שעבר טסט לרכב. בבדיקה מצאו שעליי להחליף 3 גלגלים ומנורת ברקס בחלון האחורי. שאלתי היא האם ניתן לנסות לעבור טסט חוזר במכון אחר (חשבתי שייתכן שבעיית הצמיגים נובעת מלחץ אויר לא תקין, כך שאולי אם אמלא לחץ אויר תקין- בבדיקה החוזרת הרכב יעבור), או שמא ברגע שבחרתי מכון טסט- אני חייב לחזור אליו עד שהרכב עובר? שאלה נוספת- האם עליי להציג בפני המכון (שהנחה שאני חייב לחזור אליו) אישור על החלפת צמיגים, או שמא בכל מקרה הם יבדקו מחדש את תקינות הצמיגים? תודה, דרור.
הודעה אחרונה מאת TurboMan, -
-
הנה לינק לסקר הקודם נראה שאהבתם אותו, אז אני קופץ ישר מדרגה אחת למעלה - לספורטיביות-קומפקטיות. שימו לב שהוספתי לא רק מכוניות שמבוססות על משפחתית קומפקטית, אלא גם כאלה שיושבות על שלדה של כזו והן בעצם יותר מכוניות קופה-ספורט (שירוקו, RCZ). ניסיתי לדאוג שכל המתחרות כאן תהיינה עם הספקים דומים (200-270 כ"ס) ומחירים דומים (200-270 אלף...) אבל יש כמה יוצאי דופן. למשל אם תרצו להצביע עבור אודי S3 אז אתם מוזמנים, אם כי היא יקרה יותר ולדעתי צריך לשקלל את זה בהצבעה. וכן, אני יודע שקצת מצחיק להוסיף את הוולוו, אבל תזרמו... המשימה פשוטה מאוד - בחרו את המכונית שאתם מעדיפים מבין המתחרות. זו יכולה להיות המכונית הכי יפה לדעתכם, הכי טכנולוגית או הכי מעניינת - מה שבא לכם. אתם מוז…
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 2 עוקבים
- 26 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
תוך כדי נהיגה, שאני מאיט למהירות מנימלית, נגיד 1 קמש. ומנסה להאיץ, אז מרגיש בתופעה של רעידות . כאילו שאני נוהג באוטו רגיל, ובמקום לצאת ב הילוך ראשון, יצאתי בהילוך שני, מה זה יכול להיות? האם זה טבעי? זה לא קורה תמיד . זה קורה כאשר אני מאיט מגיע למהירות מסויימת,ומאיץ לאט, אז קורה אני חושב שאם הייתי מאיץ מהר,זה לא קורה.
הודעה אחרונה מאת spirit69, -
שלום לכולם! יש לי שאלה, לאחר שנה כמעט שהתחילו כאן עם מהפכת המיני הידניות עם מנועים קטנים וחלשים והם נימכרו כמו לחמניות למרות שהן ידניות, האם יש מצב ליראות בעתיד מכונניות מיני דיזל ידניות? בחו"ל אפשר ליראות שההפרש הוא כ10% מגירסאות הבנזין, הבדל שמהר מאוד יתקזז עם החיסכון בדלק לטובת הדיזל. למשל אני הייתי רוצה ליראות סוף סוף את גירסת 3 דלתות לפונטו בגירסת מולטיגאט 1.3L שבעלת פי 2 מומנט מה1.2 למיניהם וחסכונית עוד הרבה יותר! מעל ל20 ק"מ לליטר בקלות! מה דעתכם? האם יש סיכוי וכמה בערך אמורה לעלות גירסת הדיזל? עד 89K לפונטו חדשה דיזל ידנית 3 דל'אני בעד!
הודעה אחרונה מאת hwgeek, -
- 7 תגובות
- 820 צפיות
שלום לכולם. בשעה טובה הצ'יטה הגיעה, עשיתי מנוי פרימיום והעדכון עבר בשלום. יש לי מס' שאלות לגבי החיוויים שהמכשיר נותן: המצפן מראה חץ שזז כשאני נוסע. הוא לא תמיד מראה לצפון. בד"כ הוא זז על הצד הימני של ה"מצפן". מה בעצם הוא אמור להראות במצב נסיעה? הספידומטר רץ כשאני נוסע ואמור להראות את השעה כשאני עומד. בפועל הוא מראה 00:00. אני מבין שבגלל שזה GPS הוא אמור להראות את השעה אוטומטית. מה אני עושה לא נכון? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת sorvall, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, הזמנתי ערכת חיישנים מאיביי להתקנה עצמית אך צבע החיישנים הוא שחור מבריק. אני מתכנן להתקין את זה על החלק של הפלסטיק בפגוש שהוא שחור מט. אני חושש שזה לא יתקבל בצורה יפה על הרכב ולכן מנסה לראות היכן אפשר להשיג במט. יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות בעניין?
הודעה אחרונה מאת e-r-a-n, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 813 צפיות
פתחתי את הנושא לאחר שלא מצאתי ברשת שום קישור להורדה או צפייה ישירה של הפרק השני, כמכור טוטאלית, הציפייה לפרק הורגת אותי ואני מבקש את עזרתכם הגדולה האם מישהו יודע או יכול להפנות אותי לקישור? תודה ולילה טוב לכולם..
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
http://www.mako.co.il/news-money/consumer/Article-90dd35583c51531018.htm עד מתי ?!
הודעה אחרונה מאת LaZy, -
לראשונה בתולדות שוק הרכב הישראלי: קיה במקום הראשון במסירות רכב חדש, יונדאי רק במקום ה-3 ומאזדה במקום ה-6! מעניין איך היה נראה הדירוג במסירות לרוכשים פרטיים.
הודעה אחרונה מאת שומאכר, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
היום בבוקר נתגלה לעיני צמיג מפונצ'ר ברכב. נסיונות מילוי אויר עם מדחס לא צלחו כי כפי שהסתבר אחר כך נסעתי על הצמיג המפונצ'ר והרסתי אותו לחלוטין. זה המקום לציין לטובה את שירות לנצ'יה ווי. התקשרתי כדי להתייעץ מה לעשות והזכירו לי שאני זכאי לשירות דרכים, שלחו בחור נחמד שהחליף לי גלגל לספייר ונסעתי לי לפנצ'ריה. בעודי שם ראיתי מכשיר שממלא בצמיגים חנקן במקום אויר. לשאלתי את הבעלים הוא ענה שמילוי חנקן במקום אויר מאריך את חיי הצמיגים כי הם מתחממים פחות, גורם לחסכון מסוים בדלק ומבטל את הצורך לבדוק לחץ אויר שכן החנקן לא בורח החוצה. נשמע קצת כמו סיפורי מעשיות. אשמח לדעת המומחים כאן.
הודעה אחרונה מאת BMW_525_89, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
קראתי כתבה http://www.worldcarfans.com/mobile/112020140574/vw-outlines-the-mqb-platform--new-engine-families/pr http://www.expertreviews.co.uk/car-tech/1290034/volkswagen-modular-transverse-matrix-new-vehicle-design נאמר שבפלטפורמה החדשה שתהייה כללית לכל הדגמים יהיו מנועי MOB מישהו יש לו מידע יותר ברור?
הודעה אחרונה מאת bar72, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 912 צפיות
שלום היום הבן שלי בן ה5 חודשים הרגיש לא טוב אז נסעתי מהר לרופא ולא היתה חניה אז חניתי על המדרכה מחוץ למרפאה כי הוא לא הרגיש טוב וממש לא רציתי להעביר את הזמן בחיפוש חניה בזמן שהבן שלי סובל (בטבריה) רצתי לרופא ומיד כשיצאתי מישם "זכיתי" בדוח על סך 500 ש"ח אני תושב יהוד והייתי בביקור משפחה בטבריה האם יש עילה לבקש ביטול דוח עקב הנסיבות? תודה
הודעה אחרונה מאת greasemonkey, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי רישיון C (מעל 15 טון) משנת 2008, רציתי לברר לגבי תאוריה ותקנה, האם יש צורך לעשות מחדש ? *לגבי השיעורים אני יודע (מינימום 12, עלות בסביבות 110 ש"ח)
הודעה אחרונה מאת Nazaret2005, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 945 צפיות
אהלן חברה, אני מחפש קובץ txt עם כל המצלמות, מארבים אזהרות וכו' מעודכן גם עם המצלמות החדשות. בקובץ המעודכן של igo יש למעלה מ548 אזהרות, אני מחפש כזה קובץ רק בפורמט txt בשביל האפליקציה radardroid. יש לי קובץ עם 112 אזהרות אבל כנראה שחסר בו הרבה אם ל igo יש מעל 548. לא איכפת לי שיהיה דחלילים וכו'. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת shragi, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
גימיק חדש ומעניין של פז למי שאוהב להמר: שלם מראש על הדלק במחיר של היום, ואולי לא תידפק בעליה של החודש הבא. מצד שני אם יירד המחיר אז דווקא כן נדפקת. חגיגה לספקולנטים. הפיתרון של פז לעליית מחירי הדלק
הודעה אחרונה מאת wil, -
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
עיתון איגוד הצרכנים הבריטי פרסם תוצאות משאל האמינות השנתי בין החברים, משאל בו השתתפו למעלה מ 50 אלף קוראים. תוצאות אמינות לרכבים חדשים: 1. מאזדה 3 92% 2. מרצדס דגם איי 91% 3. רנו מגאן 91% 4. אאודי A3 י 91% 5. פולקסווגן גולף 91% זו נראית חדשה מרעישה , אבל: Renault isn't a name you usually see near the top of reliability charts. However, the medium-sized Megane bucks the trend, with just a handful of fuel system and electrical problems reported so far. We'd still be wary of buying a Megane outside of warranty, though בטבלה המקבילה למכוניות משומשות המגאן לא מופיע בראשית הרשימה. בכל מקרה, ההתקדמות באמינות מבורכת . יהודה
הודעה אחרונה מאת bar72, -
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני בן 17, לאמא שלי יש רכב חברה מאלדן ולפי מה שהבנתי הם לא עושים ביטוח לנהגים צעירים...יש איזשוהי דרך לעשות ביטוח לרכב של אלדן או לשכנע אותם ? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת מיטל מאלדן,
-
מי מחובר 56 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 163 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- יהודה דרוק
- גולדן191
- daniel.asu
- ArikB
- ANUTKK
- Pavlik
- Moshe c
- bv12
- פריג'י
- NAPOLEON
- Boris002
- davemustaine87