Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב למה אין פרארי ומזראטי?

הרי הגיעו בינואר כמה..

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מאזדה חוזרת למקום הטבעי שלה! לאט לאט אנשים מתחילים להבין כמה זבל האוטו הזה.

אני מניח שהדגמים החדשים של קיאה עשו את שלהם בטבלת המכירות ופורד בכלל מפתיע, ממש מהפך אמיתי, בטח בגלל הפוקוס החדשה והמקוצרת והמונדיאו עם המנוע החדש שלהם.

בקשר לרנו אני מתאר לעצמי שרובן פלואנס ובכלל בגירסת הדיזל, שלא לדבר על 100 חשמליות ראשונות שקיבלו עובדי בטר פלייס.

הדבר היותר מעניין שישנם 17 בעלים חדשים של הרכב הסיני גרייט וול! מפתיע ביותר בהתחשב במיסוי הגבוה והאמינות המוטלת בספק. שלא לדבר על דרגת זיהום מרבית שזה בכלל שערוריה בפני עצמה.

כמו כן אני צריך לברך 46 בעלי אלפות חדשות - אחלה בחירה!

בפורד דווקא האחראית הראשית למספרים היא הפוקוס, עם 1700+ יחידות אדג׳ עם כ120 יחידות

וכל שאר הדגמים כולל המונדאו מכרו כמות דו ספרתית כל אחד . מאכזבת משהו המונדאו . (או שמאכזב עם ישראל שלא רוצה לקנות אותה)

V5

פורסם

מעניין כמה זמן יקח לאנשים שקנו קיה להבין איזה שרות גרוע יש להם. השבוע נכנסתי למוסך שוב עם הפיקנטו הפעם עם נקישות

מכיוון מסרק ההגה הכניסו את גריז שישקיט את הרעש ושלחו אותי הביתה - כשביקשתי תיעוד לטיפול נתקלתי סרוב.

לעולם לא אקנה עוד מכונית מטלקאר.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם
אותם אני מסוגל להבין, את מי שאני לא מצליח להבין זה אנשים כמוך שמסתובבים בפחונים כמו הפנדה וחבורתה וחושבים שהם יכולים להעביר ביקורת.

התקציב שלי לרכב לא אמור להשפיע על הדיעה שלי על מכוניות יפניות לעומת מכוניות שתוכננו ע"י אנשים בעלי טעם. :lol: מספיק לראות את העיצוב החיצוני קודם כל, על זה רוב הביקורת שלי. אבל גם עיצוב פנים, הנדסת אנוש, נוחות נסיעה ומושבים.. ומשהו שאמור לעניין את שוכני הפורום הזה - נשמה של האוטו, לניסאן טידה, מאזדה 3 מהדור האחרון, מיצובישי לאנסר וכו' פשוט אין אפילו שמץ של עניין לפי דעתי, פשוט מקררים ממונעים. אז כמו שאנשים הולכים לקניון וקונים בגדים במאות שקלים רק כדי לשדר משהו, לפי דעתי לקנות רכב נאה ולאו דווקא את המקרר האמין, זה אותו דבר בדיוק, לשדר קצת רמה.

גם בחזרה לפנדה,

ופנדה אולי לא חזקה במיוחד אבל פחון היא לא... תשווה פנדה לטויוטה אייגו (שמוכרת בארץ כפז'ו 107) ואולי תבין מה ההבדל בין יפני לאירופאי.

ובכל מקרה אני דיי בטוח שאת המילה "פחון" אמרת בגלל זה שמיני, אז בכלל אין לנו שפה משותפת, לא ברור לי מה הקשר בין גודל האוטו לאיכותו. (הבא שלי יהיה בטח 500 אבארט', ותגיד שזה פחון...)

פעם גם את הקוראניות שנאתי, אבל הם מהר מאוד ובמיוחד בתקופה האחרונה מוציאים מכוניות מעניינות מאוד או מכוניות שנראות עם רמה. יונדאי i35 או וולוסטר, קיה פיקנטו וקיה סיד החדשה לדוגמה, הם למדו מהר מאוד..

היפנים לעומת זאת בטוחים שהם יודעים מה הם עושים ופשוט ממשיכים עם המוזרות שלהם. רק יפנים מסוגלים להוציא דברים כאלה, חברות רכב רציניות שקיימות כבר שנים ארוכות, ייצרו רכבים איכותיים מספיק ויודעים כל מה שצריך כדי לייצר משהו טוב. הם פשוט לא רוצים, הם בטוחים שזה נראה טוב:

lancer-sport-b.jpg

mazda3-side3.jpg

2008-nissan-tiida-latio+_1_.jpg

2011-suzuki-sx4-sedan-rear-three-quarters-view.jpg

הכיעור של מכוניות יפניות זה משהו שנמשך שנים, פשוט אין להם את זה.. גם כשהם מאוד מתאמצים כי זה רכב ספורטיבי (לדוגמה mx5) אז במקסימום זה נראה בסדר, לא משהו להתגאות בו.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
מעניין כמה זמן יקח לאנשים שקנו קיה להבין איזה שרות גרוע יש להם. השבוע נכנסתי למוסך שוב עם הפיקנטו הפעם עם נקישות

מכיוון מסרק ההגה הכניסו את גריז שישקיט את הרעש ושלחו אותי הביתה - כשביקשתי תיעוד לטיפול נתקלתי סרוב.

לעולם לא אקנה עוד מכונית מטלקאר.

מאיפה התקלות האלה באות לכם רק אלוהים יודע!

אני עם רכב שנת 96 לא נתקל בבעיות כאלה כמו נקישות מנוע ומסרקי הגה(טפו טפו), בלאי יש אבל גם זה אחרי המון המון שנים!

פשוט לא שווה לקנות רכב חדש בארץ ובמיוחד כשמדובר ביפנית/קוריאנית זולה.

רק אם הייתה לך את הרכב שיש לך בתמונה :)

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם
האיביזה בשילוב עם מבצעי המכירות, היא מכונית הצעירים האולטימטיבית ולצעירים אנחנו יודעים, מה שחשוב זה העיצוב ולהיות כמו כולם. אהה, כמובן שמספר הסוסים זה בכלל פקטור חשוב בכדי שיוכלו להילחם בכל הצעירים שאין להם כסף בעלי האונדה:).

צעירים לא ירכשו קליאו או פאביה או i20 או מיקרה (אולי סוויפט אבל היא סתם יקרה) רק בשל העיצוב שלהן. למעשה, האיביזה סוף סוף מבצעת את הייעוד שלה, להיות רכב של צעירים.

חח צודק. כמה כיף להיות צעיר עם רכב ישן וממש לא "קול".

אני אוהב את הסאאב שלי עם כל העיצוב החיצוני הלא סקסי שלה ולא הייתי מחליף אותה באף איביזה או רכב חדש 2011 אחר בחיים.

פורסם

הכיעור של מכוניות יפניות זה משהו שנמשך שנים, פשוט אין להם את זה.. גם כשהם מאוד מתאמצים כי זה רכב ספורטיבי (לדוגמה mx5) אז במקסימום זה נראה בסדר, לא משהו להתגאות בו.

בלי לפגוע, אבל אתה קנית פנדה, והיא לא בדיוק ההגדרה שלך ל"מכונית יפה", אז למה אתה מעביר ביקורת נניח על מאזדה 3 (שהיא יפה בדור הקודם האומנם ופחות בנוכחי) או על הלאנסר ספורטבק (שהיא דיי יפה)? :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כי רואים שיש לו משהו אישי נגד יפניות, וזה זכותו. זה לא משנה אם הן יפות וטובות, הוא בשלו עם הרכב המושלם - פנדה :-D

אגב, מאחל לכל הקוראניות החדשות התנהגות, אחיזה, והנאה מנהיגה כמו שיש ל3 וללנסר ה''מקררים ללא נשמה''

ואם כבר מדברים על עיצוב אז ליפניות יש עיצובים הרבה יותר מוצלחים מהאירופאיות המשעממות, במיוחד פיאט.

פורסם

דווקא יש כמה קוראניות עם התנהגות ואחיזה טובות אם לא יותר משל יפניות, אבל זה לא לשרשור הזה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...