Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האיביזה בשילוב עם מבצעי המכירות, היא מכונית הצעירים האולטימטיבית ולצעירים אנחנו יודעים, מה שחשוב זה העיצוב ולהיות כמו כולם. אהה, כמובן שמספר הסוסים זה בכלל פקטור חשוב בכדי שיוכלו להילחם בכל הצעירים שאין להם כסף בעלי האונדה:).

צעירים לא ירכשו קליאו או פאביה או i20 או מיקרה (אולי סוויפט אבל היא סתם יקרה) רק בשל העיצוב שלהן. למעשה, האיביזה סוף סוף מבצעת את הייעוד שלה, להיות רכב של צעירים.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שני גורמים משפיעים על שוק הרכב:

ציי רכב (ליסינג והשכרה)

מבצעי מכירות לשוק הפרטי

מכיוון שבשוק הפרטי העיקרון הוא תמורה לכסף , אילו היה קופון לקניה של פיאט 500 - הכבישים היו מתמלאים בדגם הזה:

images?q=tbn:ANd9GcQexmnnCQi8_wTEcLdMzWqsrn16iwaa-5ZU6v8HvHH0ckPv6Dkh

פורסם

דרך אגב, הרבה מהמכירות של צמפיון היו המבצעים על ידניות.

איביזות ידניות 1400 רפרנס: 850 מכוניות.

איביזות ידניות 1400 ספורט: 33 מכוניות.

פאביה ידנית 1400: 520 מכוניות + 4(ספורט).

מעניין גם שהתחילו לקנות הרבה פוקוס סטיישן ~820 מכוניות מתוך 1719.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

מעניין גם שיש פיאט 500 אחת עם twin air, מעניין מי בר המזל.. :roll:

סוף סוף המכוניות היפניות ההזויות נעלמות והאירופאיות והקוראיניות שמחכות אותם בהצלחה עולות, אולי בסוף עוד נהיה מדינה נורמלית עם מכוניות האצ'בק יפות שחלק גדול מהם ידני.

ממש לא ברור לי מי קונה מיצובישי, ניסאן, מאזדה חדשות - מכוניות מכוערות, מוזרות, מיושנות ולא נוחות שרק יפנים הזויים מסוגלים לתכנן. גם סוזוקי הייתי מכניס לרשימה הזאת אבל לפחות יש להם את האלטו שיש הצדקה לקנות.

פעם עוד הם היו סתם מקררים מיושנים, היום הם עושים "עיצובים" משלהם וזה נראה פשוט רע.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
שימו לב שקיה מכרו במספרים כמעט זהים מכל דגם. לדעתי זה מראה שיש להם דגם שפונה לכל פלח באוכלוסיה.

גם יונדאי מכרה מיספרים כמעט זהים בכל קשת הדגמים.

שימו לב להעלמותה הכמעט מוחלטת של פיאט משוק הסופר מיני.

36 גרנדה פונטו בחודש, חבל.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
מעניין גם שיש פיאט 500 אחת עם twin air, מעניין מי בר המזל.. :roll:

סוף סוף המכוניות היפניות ההזויות נעלמות והאירופאיות והקוראיניות שמחכות אותם בהצלחה עולות, אולי בסוף עוד נהיה מדינה נורמלית עם מכוניות האצ'בק יפות שחלק גדול מהם ידני.

ממש לא ברור לי מי קונה מיצובישי, ניסאן, מאזדה חדשות - מכוניות מכוערות, מוזרות, מיושנות ולא נוחות שרק יפנים הזויים מסוגלים לתכנן. גם סוזוקי הייתי מכניס לרשימה הזאת אבל לפחות יש להם את האלטו שיש הצדקה לקנות.

פעם עוד הם היו סתם מקררים מיושנים, היום הם עושים "עיצובים" משלהם וזה נראה פשוט רע.

אותם אני מסוגל להבין, את מי שאני לא מצליח להבין זה אנשים כמוך שמסתובבים בפחונים כמו הפנדה וחבורתה וחושבים שהם יכולים להעביר ביקורת.

פורסם

1M כבר משווקת בארץ מספר חודשים, ויש כאלו על הכביש (בודדות), אבל יש.

אני רק שמח שמעט מאוד ולוסטר נמכרו :-D (37).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כי הגרנדה מתומכרת גבוהה מידי,ב72 יש את הפאביה וסיאט חבל.

הם צריכים להתמקד על פונטו איבו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בפוסט הזה בעמוד הראשון יש טבלה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מאזדה חוזרת למקום הטבעי שלה! לאט לאט אנשים מתחילים להבין כמה זבל האוטו הזה.

אני מניח שהדגמים החדשים של קיאה עשו את שלהם בטבלת המכירות ופורד בכלל מפתיע, ממש מהפך אמיתי, בטח בגלל הפוקוס החדשה והמקוצרת והמונדיאו עם המנוע החדש שלהם.

בקשר לרנו אני מתאר לעצמי שרובן פלואנס ובכלל בגירסת הדיזל, שלא לדבר על 100 חשמליות ראשונות שקיבלו עובדי בטר פלייס.

הדבר היותר מעניין שישנם 17 בעלים חדשים של הרכב הסיני גרייט וול! מפתיע ביותר בהתחשב במיסוי הגבוה והאמינות המוטלת בספק. שלא לדבר על דרגת זיהום מרבית שזה בכלל שערוריה בפני עצמה.

כמו כן אני צריך לברך 46 בעלי אלפות חדשות - אחלה בחירה!

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם
מסתבר. ניסאן ג'וק היה הרכב הנמכר ביותר של ניסאן בישראל ב-2011 עם 3380 יחידות שזה יותר למשל מקיה פיקנטו!

במקום השני היתה המיקרה עם 2241 יחידות, שנמכרה בעיקר לציי רכב במחירי רצפה.

במקום השלישי הקשקאי הקצר עם 1851 יחידות.

אני מתאר לעצמי שהמגמה נמשכה גם בינואר.

אני בחיים לא אבין איך אפשר לקנות רכב מכוער כזה, כמו השם ככה המראה - ג'וק!

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

• תוכן חדש...