Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נפלה לואדי עם רכבה, ונהרגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא אנסה אפילו להסביר לך.

אבל אתה חיי בסרט רציני.

למה? דווקא אשמח להסבר. אני מכיר שתי גולף כבר שהתרסקו לתוך ואדי, ובשתיהן לנהג שלום.

שוב, לא ניתן להשוות כמובן בלי כל הנתונים, אבל היכן הסרט? הואדיות בחיפה עמוקות יותר מאשר בירושלים?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
המקרה אכן נורא.

אבל אני לא מצליח להשתחרר מהמחשבה על הגולף שעברה צניחה ממצוק - והנהג שלה שרד (התמונה שהועלתה לפני כשבוע), לבין המקרה של היונדאי. מבחני ריסוק או לא, במציאות אולי יש הבדל (כמובן, אני לא יודע מי נפל כמה ואיך, מה היו המהירויות בתחילת הנפילה וכו', אבל אני מהמר שהגולף לא נסעה 60...).

שטויות, באמת שלא מתאים לך.

אף יצרן רכב לא מתכנן מכוניות שיעמדו בנפילה אנכית, ובטח שלא מגלגול מצוק.

אני בספק גדול אם צוות בטנק היה שורד נפילה כזו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
למה? דווקא אשמח להסבר. אני מכיר שתי גולף כבר שהתרסקו לתוך ואדי, ובשתיהן לנהג שלום.

שוב, לא ניתן להשוות כמובן בלי כל הנתונים, אבל היכן הסרט? הואדיות בחיפה עמוקות יותר מאשר בירושלים?

אם בהסבר רציונלי אנחנו עוסקים, אז אתה מספק אותו בשבע המילים שבפתח הפיסקה השניה, אחרי המילה "שוב". יש גם הסברים אחרים, אלא שהם יותר נוגעים לקשר המעט בלתי מובן הזה בין קהל ה"מאמינים" למושא ה"אמונה" בדת הזו הקרויה "גולף" ובזה לצערי איני מבין די.

פורסם

התמונה של הגולף המרוסקת באמת נוראית.

אנחנו לא יודעים מי נפל אנכית ומי לא.

דת ה- VAG היא לא היחידה שאני מאמין בה, ולגופו של עניין במשפחתי פושה דת VOLVO מצד האם ודת SUBARU מצד האב. בינתיים, כל אחד מהורי נאמן לדרכו ואלוהיו מצדיק את עצמו ;-) טפו טפו טפו.

פורסם

אם הנהגת לא חגרה אז אני לא מבין איך בכלל אפשר להשוות בטיחות של המכוניות לפי הנזק לנהג כאשר אחד חגור ואחד לא.

בנוסף, למרות שתמונות הגולף די נוראיות, לא לשכוח שניסרו חצי אוטו בכדי להגיע לנהג מה שגורם לנזק להראות יותר גדול.

פורסם

ואין בזה היגיון שניסרקו חצי אוטו כי אם תזרוק גולף מצוק מה שיקרה זה קצה שילדה קטן קטן, הדלתות נפתחות כרגיל.

כל אוטו מתרסק אם זורקים אותו מגובה, כמו שחן אמר, אפילו טנק היה מאבד את הצורה שלו.

haters will hate

פורסם

על מה אנשים פה מדברים, אתם יודעים איפה הייתה התאונה?? אני פשוט גר חמש דקות, הגובה שהיא עפה למטה, אלוהים ישמור גם אם היא הייתה נוסעת באוטו עם 35 כוכבי בטיחות היא לא הייתה שורדת, העיקום במעקה בטיחות מחריד מפחיד לחשוב מה עבר לה בראש בנפילה מהצוק הזה

יהי זכרה ברוך

פורסם

ממה ששמעתי, נכנסו בה מאחור. יתכן שבכלל לא הייתה אשמה. היא נהרגה כנראה עוד לפני שהתדרדרה לתהום. רבותי, הכל ספקולציות, צריך לחכות לסוף החקירה המשטרתית.

מה אתם רוצים מהברקסים האומללים ??

פורסם
ממה ששמעתי, נכנסו בה מאחור. יתכן שבכלל לא הייתה אשמה. היא נהרגה כנראה עוד לפני שהתדרדרה לתהום. רבותי, הכל ספקולציות, צריך לחכות לסוף החקירה המשטרתית.

המסכנה נהרגה מכיון שעפה מהרכב והמכונית נפלה עליה ומחצה אותה. אם היתה חגורה כראוי, זה לא היה קורה.

יהודה

פורסם

מאיפה הבנת שהיא לא הייתה חגורה? מאיך שהרכב ניראה שיש סיכוי גדול שהיא עפה בלי שום קשר כתוצאה מהתפרקות הרכב.

אתה מתבסס על מידע כלשהוא שהמשטרה פרסמה או שזה סתם איזושהיא הנחה שאתה מניח על סמך תמונות חלקיות מהזירה? ואם זה כך אז זה קצת לא הוגן כלפי המנוחה.

פורסם
אם היא הייתה נוסעת 60 כמו שמותר שם ( אני עובר שם גם ב90 והכל בסדר) היא לא הייתה עפה לשום מקום. כשאתה טס במהירות מטורפת או ישן בנהיגה זה מה שקורה. אלפי מכוניות עוברות שם כל יום והכל בסדר. לא מבין מאיפה החוצפה של המשפחה להאשים את הרשויות, נהגת שלא יודעת לינהוג ולא יודעת מזה להתאים את הנסיעה לתנאי הדרך, זה הכל.

מעניין את מי היא/ המשפחה היו מאשימים אם היא הייתה נוסעת "קצת" יותר באחריות, עולה "רק קצת" על המדרכה ודורסת למוות "רק" אמא עם עגלת תאומים.

"למה אין חומת בטון מזויין בין הכביש למדרכה?"

מעקה בטיחות זה בטוח לא.

מקסימום מעקה ליופי.

הרציונל מאוד פשוט ובסיסי, בדרך אשר בה יש סכנת התדרדרות לתהות יש גדרות מסיביות למניעת נפילת הרכב (כמו בירידות של סדום, מצפה רמון, פרויד וכו'), בדרך שבה יש מדרכה להולכי רגל בין הכביש לתהום, אין מלכתחילה לרכב מה לעשות שם ולכן גדר הבטיחות היא למניעת נפילת אנשים, עד כמה שהבנתי מהמקום הנפילה, מדובר שם בגדר להולכי רגל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ממה ששמעתי, נכנסו בה מאחור. יתכן שבכלל לא הייתה אשמה.

הכל יתכן. מי סיפר את זה? המשפחה שלה? יתכן גם שחללית שלחה קרן "לייייייזר". איך מרכב שנכנס בה מאחור היא צוללת כך? (לא שזה בלתי אפשרי, אבל צריך להיות וואחד רכב, בוואחד מהירות, כדי שהתנע שלו יגבר על שלה בכזו מהותיות)

היא נהרגה כנראה עוד לפני שהתדרדרה לתהום.

ממה בדיוק? מהקרן "ליייייזר"?

רבותי, הכל ספקולציות, צריך לחכות לסוף החקירה המשטרתית.

זה בטוח, אבל אם אתה מאמין שהמשטרה תצליח לחקור משהו בכוחות עצמה, ועוד בגשם - אשריך.

• תוכן חדש...