Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נפלה לואדי עם רכבה, ונהרגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יכל להיות שאיבדה את הבלמים.

יכל להיות שלקתה באירוע מוחי.

אולי היה כשל ברכב.

לכן כל עוד לא בוצעה חקירה אי אפשר לדעת בוודאות מה קרה.

בכל מקרה מקרה מצער.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בהחלט יהיה קשה עד בלתי אפשרי לשרוד תאונה כזאת, גם עם חגורות בטיחות שנחגרו כראוי. בנפילה חופשית מגובה כזה כוח התאוצה שנצבר (בכוחות G) בציר האנכי לקראת ההתנגשות הוא גדול יותר ממה שטייס מטוס קרב יכול לעמוד בו מבלי לקבל "Fade In" שבו כל הדם עולה לראש. בפגיעה עצמה הכוח הוא בכלל עצום ושוב - בציר האנכי שבו הרכב וגוף הנהג הרבה פחות עמידים.

נפילה מגובה נמוך או גלגול במורד המדרון הוא דבר שניתן לשרוד אותו ברכב מודרני, אבל לא נפילה חופשית מגובה ופגיעה באדמה סלעית וקשה!

יכול להיות שאיבדה את הבלמים.יכול להיות שלקתה באירוע מוחי. אולי היה כשל ברכב.

לא נשמע לי סביר. אבדן בלמים ברכב מודרני הוא יותר מדי עניין להוליווד ובפועל כמעט ולא קורה בכביש, עקב עמידותן ואמינותן הגבוהה של מערכות הבילום המודרניות. מעבר לכך, אין יותר מדי כשלים שיכולים לגרום לרכב לעוף מהכביש. זה נשמע רע, אבל כשיש ספק - קודם כל יש להאשים את הגורם האנושי!

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
יכל להיות שאיבדה את הבלמים.

יכל להיות שלקתה באירוע מוחי.

אולי היה כשל ברכב.

לכן כל עוד לא בוצעה חקירה אי אפשר לדעת בוודאות מה קרה.

בכל מקרה מקרה מצער.

ל'

עוד אפשרות:

אולי היא נרדמה על ההגה(אחות שחזרה ממשמרת לילה)

turboy

פורסם

לפי הבנתי היא היתה בדרך למשמרת ולא בדרך חזרה.

קרובי המשפחה מאשימים את מעקה הבטיחות שלא בלם את הרכב ואת הכביש המסוכן.

הכביש אומנם מפותל אבל ממש לא מסוכן.

נחכה לתוצאות החקירה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מכיר את המקום הזה טוב מאוד (נוסע בו כל יום לפחות פעם ביום). הסיבוב כשלעצמו לא חד מידי, לכן לא ברור לי איך אפשר להמשיך לתוך הואדי אלא אם היא נהגה במהירות מטורפת/נרדמה. אני, בכל מקרה, תמיד מאט או מקפיד לשמור על מהירות סבירה בסיבוב הזה. אגב, יש מעקה בטיחות לאורך כל הכביש - חוץ מבנק' הספציפית הזו של העיקול. נשגב מבינתי למה..

בכל מקרה, עצוב ביותר. אישתי עבדה עם האחות הזו והיתה בהלם כששמעה על המקרה. יהי זכרה ברוך :cry:

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

אתם מפספסים כאן נקודה חשובה - זה לא חשוב איך היא הצליחה לפגוע המעקה הבטיחות. מה שחשוב הוא שמעקה הבטיחות הזה כשל, לא עשה את תפקידו וגם למותה.

מילארדי שקלים בוזבזו על מעקות הבטיחות האלו - אם הם לא מתפקדים זה צועק דרשני!

זה מחדל וצריך לבדוק את זה.

פורסם

זו לא הפעם הראשונה ולא האחרונה שבה גדר בטיחות נפרצת,

לא אחת ניתן לראות בתאונות דרכים שמעורבים בהם כלי רכב פרטיים,

נהגים המתנגשים בגדר והגדר נפרצת.

מקרה נוסף ומצער הוא הפיגוע באוטובוס קו 405 בדרכו לירושלים,

בו מחבל משך את ההגה לנהג האוטובוס התנגש במעקה והתדרדר לתהום.

באותו הקטע מאז ועד כמה שזכור לי ישנה גדר בטיחות כפולה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

דברתי עם ההורים שגם שמעו על התאונה הזאת הם אומרים שזה לא איפה שהחניון של האוטובוסים, אלא ליד. אם מגיעים מהחניון של האוטובוסים לכיוון התחנת דלק ולוקחים שמאלה בצומת, אז זה על הכביש הזה, אבל בכיוון הנגדי באחת הפניות. את העיקול איפה שהחניון של האוטובוסים אפשר לקחת גם ב-100 קמ"ש (מנסיון).

לדעתי היה ניתן לשרוד את התאונה הזאת, שימו לב שהגלגלים אפילו לא התפוצצו והגג לא קרס.

בנפילה חופשית מגובה כזה כוח התאוצה שנצבר (בכוחות G) בציר האנכי לקראת ההתנגשות הוא גדול יותר ממה שטייס מטוס קרב יכול לעמוד בו מבלי לקבל "Fade In" שבו כל הדם עולה לראש. בפגיעה עצמה הכוח הוא בכלל עצום ושוב - בציר האנכי שבו הרכב וגוף הנהג הרבה פחות עמידים.

די כבר עם אונס הפיזיקה. בנפילה חופשית אתה חוו 0G. ולתופעה של G שלילי קוראים Red Out לא Fade In, על בסיס Black Out של G חיובי גבוה. Red Out יכול לקרות גם עם 1G- ממושך.

בלי קשר, מה שהגוף יכול לספוג תלוי גם במשך התאוצה. תאוצה רגעית הגוף יכול לספוג גם יותר מ-50G. ממושכת לא יותר מ-10G.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

עכשיו בחדשות ערוץ 2 הראו את מקום התאונה,

במקום אין גדר בטיחות כלל אלא גדר רגילה שמונעת מאנשים להתקרב לתהום,

מע"צ הציבו מעקה בטיחות נמוך מהמעקות הפריקים בתור פתרון זמני,

אבל מה שמתחיל אצלנו במדינה כזמני הופך להיות לקבע.

ל'

פורסם
לדעתי היה ניתן לשרוד את התאונה הזאת, שימו לב שהגלגלים אפילו לא התפוצצו והגג לא קרס. לתופעה של G שלילי קוראים Red Out לא Fade In, על בסיס Black Out של G חיובי גבוה. Red Out יכול לקרות גם עם 1G- ממושך. בלי קשר, מה שהגוף יכול לספוג תלוי גם במשך התאוצה. תאוצה רגעית הגוף יכול לספוג גם יותר מ-50G. ממושכת לא יותר מ-10G.

אתה גם צודק, ומהתבוננות עמוקה יותר בתמונות התאונה, אני רואה שהרכב לא נפל באופן חופשי, אלא הידרדר במורד המדרון. אני לא בטוח שהיה ניתן לנהגת לשרוד את המכה, אבל בוא נגיד שאולי מישהו שהיה יושב מאחור (וכמובן מרוסן כראוי בחגורה) היה יכול לשרוד את התאונה, וייתכן שגם רכב בטיחותי יותר היה מועיל.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

הכביש במצב די מזופת, לפחות במסלול העליה יש הרבה בורות שבהחלט יכולים להרוס צמיגים. אני עולה שם לפחות פעם-פעמיים בשבוע אם כי די הרבה זמן לא ירדתי שם.

איני יודע באיזו מקודה בדיוק התרחשה התאונה, אבל כמה דברים:

1. באותו עיקול היה בעבר אתר לאיסוף פסולת בניה, יתכן ששם חסר קטע גדר.

2. הכביש אמנם רחב, אבל העיקול עצמו בהחלט אינו בנוי למהירויות גבוהות, ועד כמה שאני זוכר לא נתקלתי שם בשיפוע צד ביר.

3. יש במקום נטיה לנהוג במהנכות גבוהה מהמותר, לפחות בקע של העיקול ההגבלה ל-60-70 קמ"ש הגיונית מאוד. בהמשך הכביש ישר ויש גם רמזור שגורם לאנשים להאט, אבל היו גם לא מעט תאונות של הדרדרות במדרון מדורי לכיוון כביש 75.

4. הכתב בכתבה שבקישור בהודעה הפותחת אלת השרשור קצת מבולבל - רחוב צה"ל נמצא בנשר, לא בנו"ש. בחיפה יש רחוב צה"ל, אבל זה בקרית אליעזר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...