Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התצפית העצובה של השנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה גם הגורל שמצפה לפרארי 458 האדומה שתפסו?

פרארי 458 נמכרת בארץ כיום... למה שיגרטו אחת כזאת?

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא יודע מה הוא חשב לעצמו אבל יש מספיק פתרונות שגם היו מכניסים כסף למדינה במקום פשוט להרוס את הרכב. מה הבעיה לתת לבן אדם לשבור את הראש ולתת לו דד ליין שיוציא את הרכב בחזרה לחול? אני כבר לא מדבר על להעביר אותו תקינה ולמכור כאן. אפילו אני בלי שקל על התחת הייתי לוקח הלוואה וקונה אותה ב100 אלף ש"ח.

זה גם הגורל שמצפה לפרארי 458 האדומה שתפסו?

לפי מה שאני יודע הפורד GT נרשמה בארץ על ידי הבעלים שלה כמוסטנג GT, ולכן גורל הרכב כמו שהוא, לעומת זאת במקרה של ה-458 המעשה הלא חוקי נעשה על ידי המייבאים (ללא ידיעת הבעלים של הרכב) ולכן גורלה לא יהיה דומה (לפחות כך אני משער).

פרארי 458 נמכרת בארץ כיום... למה שיגרטו אחת כזאת?

בייבוא אישי אפשר גם להביא פרארי, אם עוברים על החוק בייבוא אז יש עונש.

אותי מעניין מה יקרה ל-695 אבארט הצהובה שתפסו.

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

פורסם

קצת נסחפתם. ובמיוחד מי שפתח את העצומה ״שואה מוטורית שאסור שתקרה״... ״פשע שגרוע בהרבה מהעלמת מס״...״מקרה נוראי ומזוויע״

אולי תקחו כדור הרגעה? :roll:

לא מוציאים כאן אף אחד להורג. זה רכב מדהים אבל עדיין רק רכב.

סה״כ גורטים אותו כדי שהגאון הבא שירצה להביא פאגאני זונדה לא יצהיר בטעות שזה פונטו איוו.

V5

פורסם

במקרים כאלה הנכס מחולט לטובת המדינה ומושמד, ככה היה גם עם מזוודת הכמהין שהוברחה לארץ (ששוויה לא היה רחוק משווי ה GT).

למה בדיוק לתת לבעלים לייצא אותה, מגיע לו איזה פרס?

ומילה לסיום, נא להרגע, עם כל האהבה שלי למכוניות, כולה מדובר בערמה של ברזל, לא רצחו אף אחד.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
קצת נסחפתם. ובמיוחד מי שפתח את העצומה ״שואה מוטורית שאסור שתקרה״... ״פשע שגרוע בהרבה מהעלמת מס״...״מקרה נוראי ומזוויע״

אולי תקחו כדור הרגעה? :roll:

לא מוציאים כאן אף אחד להורג. זה רכב מדהים אבל עדיין רק רכב.

סה״כ גורטים אותו כדי שהגאון הבא שירצה להביא פאגאני זונדה לא יצהיר בטעות שזה פונטו איוו.

האמת מחזק את מה שכתבת.:wink:

עם כל האהבה למכוניות של כל אחד ואחד שחובב רכב צריכים להבין שמדובר ביצירת מופת של האדם שהיא בעצם פח ברזל. עשיתם מזה הודעת אבל.

נכון שכואב ועצוב שזה מה שעלה בגורל הרכב, זה היה גם ככה צפוי שהרכב לא ינוע לכל הזמן בכבישי ישראל אז היו מחזירים אותו למקום שממנו בא אם לא היו גורטים אותו,במקרה כזה או אחר לא יכולנו להנות לראותו במפגשים ולשמוע אותו בכבישי הארץ.

אגב הבנאדם שהביא את הרכב חטף קנס על זה ועזבו אותו העבירה לא הכניסה אותו לכלא,הוא יושב עם כמה מהאספנים בקפה ארומה בנוקיה :roll:

פורסם

יש ביסוס ממשי שהיא הולכת להגרט?

לדעתי היא סתם תשכב שם מלא זמן כמו שהסופרה האדומה עם ההגה הימני שכבה עד שהעיפו אותה מהארץ

פורסם

אלה שאומרים שזה ''סתם'' חתיכת פח, נכון אתם צודקים, אבל אתם מודעים לשריטה שיש לאנשים כמוני ואחרים, מוטוריקה. אם זה היה מאזדה 3 אז לא היה אכפת לכם, כי זה כולה רכב, אבל מה עם הפורד GT? גם סתם רכב? לדעתי לא. ואם זה היה sl300? שזה רכב סופר נדיר בעולם? איך הייתם מגיבים? עוד סתם חתיכת פח שנוצרה על ידי אדם? לדעתי זה לא סתם.

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם

מקרה עצוב מאוד, מקווה שימצאו פתרון אחר ולא גריטה, אחרי הכל רכב מאוד מאוד נדיר.

באמת ששואה מוטורית זה תיאור מוגזם של המצב, אבל עדיין, רכב כזה צריך לשמור.

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

פורסם

אני חושב שמגיע לו עונש אבל יכלו לתת לו את האופציה להוציא את הרכב ,מעבר לזה שיש לו כסף לרכב כזה למה להיכנס לזה מלכתחילה .

פורסם

באמת עצוב..אבל אני לא מבין מה הבעיה פשוט לייבא את הרכב בצורה חוקית? למה לשנות את השם?

אם לבחור היה מספיק כסף לקנות את הרכב אני די בטוח שהיה לו גם מספיק כסף לשלם את המס...

פורסם

במדינה כמו שלנו, אם הייתה בן אדם אם כיסים עמוקים, והייתה קונה רכב בחו''ל, לא הייתה מעוניין שוב לשלם עליו את אותו מחיר רק בשביל להכניס אותו להארץ. אם המדינה הייתה מטפלת במיסים הכבדים שחלים על ייבוא הרכב, היו פחות הונאות. אבל מה לעשות, מה שאכפת לממשלה זה כסף ולא האזרחים.

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם

מהכרות אישית עם הבעלים של הרכב אני יכול לרשום בפרוש שהרכב לא הוחרם בגלל מכס! . תרמית המכס נעשתה ע"י המתווך שהביא את הרכב ארצה ללא ידיעת הבעלים! ועל כך המתווך כבר שילם והחזיר את הכסף שגנב .

הרכב הוחרם מאחר והוא לא עמד בתנאי היבוא לארץ - כלומר הוא נכנס ארצה לאחר שהיה בין יותר משנתיים מה שאסור. לא נמצא פתרון הולם לרכב והמדינה לא רצתה להיתגמש בכלום למרות שמדובר ברכב נדיר שאינו מיוצר יותר.

אולי זאת נחמה קטנה אבל הרכב כבר לא במצב נסיעה...עוד מלפני שהמדינה החרימה אותו . כולי תקווה שהוא לא ייגרט .

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

• תוכן חדש...