Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התצפית העצובה של השנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה בדיוק המדינה צריכה להתגמש?

נניח שאני מבקש הקלה מהמדינה בתשלום המיסים שלי...למה לא?

אני מניח שהבנאדם ידע יופי מה הוא מכניס ואיזה מגבלות חלות על הרכב.

בנאדם שמביא רכב כזה הוא לא בדיוק נהג טיוטה קורולה טיפוסי.

מן הסתם היתה לו הזדמנות להוציא אותו מחוץ לגבולות המדינה והוא בחר מסיבותיו הוא שלא להוציא את הרכב לאחר שנתיים.

מה בדיוק אתם רוצים שהמדינה תעשה עם הרכב?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני לא מאלה שחושבים שצריך לשבת שבעה על הרכב הזה, אבל עדיין, המדינה היתה יכולה וצריכה להיות יותר חכמה.

יכלו להעביר תקינה על הרכב ולמכור אותו בארץ, היו עליו מספיק קופצים שהיו משכיבים סכום כסף יפה.

יכלו למכור אותו לחו"ל.

מי שהיה צריך להענש- נענש, המדינה יכלה לעשות קופה כפולה על ידי מכירת הרכב מקום לקחת את המכונית ולהשמיד אותה.

מה שמסקרן אותי זה שהרכב "הושבת בגלל תקלה", בעל הרכב צריך להיות לא חכם במיוחד אם הביא לארץ רכב שאין לו יכולת לטפל בו, ואם יש לו מספיק כסף לרכוש את הרכב יכל להטיס לארץ מישהו שיאבחן את התקלה ויביא חלפים מתאימים להשמשת הרכב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

גם אותי מסקרנת הידיעה שהרכב הושבת בגלל תקלה.

איזו תקלה יכולה להיות כה חמורה שגרמה להשבתת ה GT.אשמח אם מישהו יוכל לשפוך אור על התקלה.

זה לא שאנחנו חיים בשנות הארבעים אתם יודעים.יש היום מספיק בעלי מקצוע

מעבר לים ואלי אפילו בארץ כמה,שיכלו לאבחן ואף לשלוח חלקים במידת הצורך.

הבעיה היא שלפי הנכתב כאן הרכב כבר מעל גיל שנתיים ולכן לא נשאר הרבה מה לעשות במקרה הזה.

עם כל הצער שבדבר,ובמיוחד אחרי הצפיה בתמנות,כנראה שגורלה כבר נחרץ :-(

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

פורסם

הבעלים של הרכב הוא אידיוט גמור ומגיע לו ללמוד בדרך הקשה, מה הוא חשב באמת שיקרה אחרי שיכניס אותה לארץ? מה הוא חשב שבטסט לא ישימו לב?!?

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

הבנאדם פשוט גנב רע ונענש.

אבל למה המדינה צריכה להיות מטומטמת? זה לא שתפסתם 100 קילו הרואין והשמדתם אותו, כאן יש מכונה ששווה רבע מליון שקל (ככה במצב הג'אנקי שלה).

למה לא למכור לחול ולתת הכסף לציבור?

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

1.כי זה פתח לקומבינות.

2. מה, המדינה נהייתה עכשיו סוחרת רכב?

במקרה הספציפי הזה זה מבאס אותנו כי אנחנו חובבי רכב אבל כל מה שמשמידים, יש לו קהל חובבים עם פורומים ועצומות וקשקושים ואי אפשר (ולא צריך) להתייחס לכל אחד.

משמידים וזהוא וטוב שככה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

חבל...

לפי מה שאני יודע הרכב נסע ונסע חזק עם סופרצ'ארגר מחוזק (בטח בגלל זה הוא כבר לא נמצא על הרכב) אני מהמר שזאת ה"תקלה" שיש ברכב ...

אין סיכוי שיחרימו את הרכב כי לא עמד בתנאי היבוא בלבד זה ידוע שאם הרכב לא יכול להישאר בארץ אז מייצאים אותו בחזרה לחו"ל כנראה שהרכב הוחרם בגלל שילוב של עבירות המכס + אי עמידה בתנאים.

Detailer.gif
פורסם

גם ציור של פיקאסו היו משמידים?

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

• תוכן חדש...