רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,570 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
שלום לכולם, יש לנו הונדה סיוויק שנת 2006 לכאורה רכב משפחתי ממש טוב ואנחנו מרוצים ממנו,זו גם הצורה החדשה. אנחנו גם מעוניינים למכור אותו כרגע אך התעוררה בעיה. אני וסבא שלי נוהגים ברכב, סבא שלי עשה תאונה לפני חודשים ספורים,והאוטו נפגע בקורה האחורית-ירידת ערך של 3 אחוז לפי שמאי רכב, אנשים נבהלים מזה בטירוף,ולפי מה שהבנתי זה לא ממש נורא.. האם נכון הדבר? איך נמכור את האוטו? המון אמרו לי שכאן זה הכתובת להתייעצויות מצפה לעזרה ומקווה גם לעזור לאחרים בבוא היום. תודה רבה ערב טוב. וד"א בהתחלה רכשנו את האוטו על שם החברה הממנת ,ולאחר מכן קנינו אותו ממנה,וזה נרשם בתור יד 2? האם זו טעות או שאין ברירה ,וזה באמת נחשב שתי ידיים למרות שהרכב אצלנו מ0 קילומטר?
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- 18 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
http://www.buy2.co.il/Center/DailyDeal/Index/8d1b865b-e613-474b-8c95-17d256cbfdf9?utm_source=getitall&utm_medium=getitall_deals& מישהו עשה את זה כבר בעבר? שווה?
הודעה אחרונה מאת שביט, -
- 0 תגובות
- 802 צפיות
שלום היום סתם ראיתי סירטונים ביוטיוב והגעתי למשהו מעניין. סובארו עם מנוע 1.6 טורבו הנה קשיור לסירטון ועוד אחד רשום שזה דגם GC3 של סובארו. אני יודע שיש דגם בחול תחת השם GC8 עם מנוע 2.2. מישהו יודע על הדגם הזה משהו כמה יוצרו כאלה ואם הגיעו לארץ כאלה בכלל? ורשום שזה הנעה קידמית. אם מישהו יכול לשפוך יותר מידע על הדגם הזה אני ישמח לשמוע.
הודעה אחרונה מאת 12cobra12, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
היי לכולם. לאור ההמלצות על מוצרי פוליש ווקס של חברת SONAX, ולאור העובדה שהזמנת מוצרי MEGUIARS מחו"ל אינן עסק זול בכלל, התחלתי להתעניין במוצרים של SONAX. הבנתי שניתן להשיג את המוצרים של החברה באוטו-דיפו, אך עד כה לא מצאתי אותם בסניפים בעפולה ובגן שמואל. בגן שמואל יש רק מוצרים בודדים לניקוי פנימי של החברה, ואין את הפוליש והווקס. אשמח לדעת אם מישהו היה בסניף עם מלאי זמין או אם ישנה דרך להזמין את המוצרים הנ"ל דרת האינטרנט. תודה
הודעה אחרונה מאת ssc, -
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
מעונין לרכוש צמיגים משומשים ,יש מציאות ביד 2 שאומרים שהצמיג 3 חודש על הכביש 4 חודש שזה מצב טוב. אני זוכר שיש על הצמיג תאריך יצור אבל לא זוכר איך בודקים,אשמח עם תעזרו לי תודה.
הודעה אחרונה מאת Michael.R, -
זכות קדימה בצומת 1 2
מאת yoyoav-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום, לא מזמן קרה לי ש"חתכו" אותי אבל אני לא ממש הבנתי של מי זכות הקדימה. לכן אני שואל פה, של מי הזכות? צד א' או ב' ?לשניהם תמרור של זכות קדימה. ניסיתי לצייר את המצב מקווה שתבינו, תודה ושבוע טוב.
הודעה אחרונה מאת ישה, -
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
לאור המצב בארץ עם המצלמות החדשות, קטע משעשע למדי, על בחור ומצלמה!
הודעה אחרונה מאת kentix, -
- 6 תגובות
- 863 צפיות
לאחרונה התחלתי לעבור בצומת יגור מכיוון לב המפרץ בשעות הלילה (סביב 8 ), זמן הפתיחה של הרמזור מאוד קצר יחסית לשאר הכיוונים, מה שיוצר פקקים בשעה לא הגינות שיהיה בה פקקים. איפה מבררים מה פשר הזמן הקצר הזה?
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי אני חייב למצוא מצלמה שתצלם את הרכב כשאני לא נמצא מצאתי כמה באתר ישראלי, האם אתם מכירים את האתר הזה ואת המצלמות האלו ? אני עדיין לא יכול לפרסם קישורים (מגבלת הפורום) אז קשה לי להסביר מה ראיתי באתר המסויים... מדובר באתר gadgnet הישראלי, אשמח אם תוכלו לעזור לי לדעת אם המצלמות באתר הזה שוות או אם יש לכם המלצות אחרות
הודעה אחרונה מאת Morph00, -
אסקורט 9500I הוא גלאי הרדאר העדכני ביותר בהיצע השוק הישראלי, הוא מציע שלל תכונות חדשות, ומתיימר להיות הטוב מסוגו. הפגשנו אותו עם מי שנחשב רב-המכר בתחום - הולנטיין 1 - לעימות. אז מי מצפצף על מי? המבחן התבצע עלידי מגזין הגה. למבחן המלא
הודעה אחרונה מאת bitla, -
- 1 תגובות
- 637 צפיות
אהלן אני חדש פה באתר .. קניתי סיאט איביזה לפני כמה שבועות יום ראשון היא הגיעה לארץ ויום שני שילמתי עליה את כל הכסף בסוכנות סיאט .. כמו שכולם יודעים התחילה שביתה יום שלישי והיא כללה גם את משרד הרישוי השאלה שלי אם לדעתכם התחילו לעבוד על האוטו או שהוא אמור לעבור קודם כל את שלב הרישוי ? תודה מראש לעונים ושיהיה שבוע טוב לכולם
הודעה אחרונה מאת COMMANDER, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מה דעתכם לאבי רכב טויוטה כבן שנתים. לפני מספר ימים נסע באחד מרחובות העיר ( רמת גן ) כשלפתע יצא מחניה ( מקבילה לכביש) גברבר מצוי במרצדס ישנה עטורת לדים ופגע ברכבו של אבי . כיוון שאבי מבוגר הוא החליט כי אינו רוצה להתעסק עם הביטוח שלו ושל הגברבר ופשוט נתן לו פרטים ( ואפילו לא ביקש את שלו) וחזר הביתה. להפתעתו, אחרי יום הגברבר המצוי התקשר והודיע כי הוא תובע אותו ( לטענתו, אבי סטה ופגע ברכבו רגע לפני שיצא לכביש והוא מוכן לקבל מזומן 5000 שקל ולסגור עניין בלי חברות הביטוח). אמרתי לאבי כי יתבע אותו וכי הסבירות שכל בר דעת יצדיק כי הנהג היוצא מחניה צריך לתת זכות קדימה ובנוסף, הנזק להערכתי אצל אבי כ 2000 עד 3000 שקלים (פחחות וצבע), אבל הוא ממאן. …
הודעה אחרונה מאת alonjp, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם. האם יש איזה שהם אמצעי אכיפת מהירות, מצלמות או אחרים במנהרות הכרמל?
הודעה אחרונה מאת y.bar, -
- 0 תגובות
- 583 צפיות
לפני כשנה ראיתי הונדה סיוויק אם אני לא טועה שנת 2008 ומעלה (לא קופה) עם שני אגזוזים אחד בכל צד וסאנרוף חיפשתי בכל יד 2 ואני לא מוצא תדגם אפשר עזרה דחופה מאוד?? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת liron23, -
- עוקב אחד
- 29 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
מישהו מכיר עסק / בנאדם פרטי שעושה את העבודה בצורה מקצועית ועם מחירים שפויים?
הודעה אחרונה מאת eliazimov, -
- 4 תגובות
- 975 צפיות
האם זה חוקי ומותר לחלוטין להוסיף ללוגו של הרכב "מדבקה" זוהרת מאחוריו? אני לא מורשה לשים קישורים, אז אם תרצו להבין על מה אני מדבר רשמו באי-ביי: "LED emblem badge lamp"
הודעה אחרונה מאת רוכב בודד, -
- 5 תגובות
- 705 צפיות
שלום אני מחפש משהוא שיעזור לי ליקנות את החלקים האלה מ EBAY http://www.ebay.com/itm/Kawasaki-KFX400-KFX-400-DVX-LTZ-DVX400-LTZ400-Z-Complete-Seat-Fender-Side-Cover-/120837689916?pt=Motors_ATV_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item1c227cd23c#ht_513wt_906 http://www.ebay.com/itm/Kawasaki-KFX400-KFX-400-DVX-LTZ-DVX400-LTZ400-Z-Radiator-Fan-Shroud-Hose-Bottle-/120837690126?pt=Motors_ATV_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item1c227cd30e#ht_513wt_906 http://www.ebay.com/itm/ARCTIC-CAT-DVX400-DVX-400-SUZUKI-LTZ-KFX-ATV-EXH-HEADER-/110104095903?pt=Motors_ATV_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item19a2b72c9f#ht_500wt_92 http://www.ebay.com/itm/Arcti…
הודעה אחרונה מאת CLIPPER159, -
- 5 תגובות
- 900 צפיות
שלום אני כבר הרבה זמן מחפש חלק והיום מצאתי אותו מדובר בצמת חשמל קומפלט ל HUSQVARNA WR260 ואני לא מבין אנגלית כל כך אני צריך משהוא שיזמין לי ואני ישלם לו גם שכר טרחה אני ממש זקוק לחלק הזה . http://www.powerdynamo.biz/eng/systems/7093/7093dcinst.php
הודעה אחרונה מאת CLIPPER159, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, אני בן 19.5,יש לי רישיון לרכב מ2010,לאופנוע מ2009. עברתי 2 ת''ד על האופנוע אם זה משנה. הרכב הוא יונדאי אקסנט שנת 95 נפח 1500. קיבלתי הצעת ביטוח מהחברת ביטוח שקשורה לדואר ישראל,חובה 3200 וצד ג' עוד 1600. אני מאמין שזה דיי יקר,למישהו יש המלצות לסוכן ביטוח טוב שמבטח בזול?
הודעה אחרונה מאת ג.מ פורטל, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
תגידו אייך אפשר לשלם דוח באינטרנט? ובמקרה שאני לא משלם בזמן...יעני עבר 3 חודש מה גודל הכנס שאני ישלם? ועקב השביתה שהיתה...אשפר להגיד שלא הספקתי לשלם את הדו'ח בגלל זה? כי בעיקרון לפי החוק אני הרי אני אמור לקבל 3 חודש בפועל לזמן תשלום...אבל בלל השביתה זה לא יוצא ככה...
הודעה אחרונה מאת superb, -
- 0 תגובות
- 594 צפיות
על מה הוא חולם אחרי זה בלילה?
הודעה אחרונה מאת AL-GATO, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
ערב טוב לכולם, רציתי לדעת אם במסגרת א3 הוצבו או יוצבו מצלמות מהירות בכביש 1 או באיילון? אם כן אפשר לצרף מפה עם המיקומים?
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום חברי הפורום ושבת שלום לכולכם אני עוד מעט אעלה אשכול יותר רציני עם פרטי הפגיעה ומה אפשר לעשות על מנת לתקן אבל בקצרה: אני יורד לחנייה, רואה שמישהו שיפשף לי את כל הפאקינג צד ימני פלוס הוריד לי חתיכה (ממש יש בקע עקב זה שירד הצבע עם עוד שכבה או שתיים) מעל הטמבון - איפה שהמיכל דלק נמצא רק בצד הנגדי (ובמזל). טוב, הרכב זה לא פורשה בוקסטר או SL500 אבל זה הרכב שלי. הראשון שלי. שקניתי אותו ביום ראשון הנוכחי !!!!!!!!!!! הוא היה שמור ברמות, באמת. עכשיו אני יכול להגיד, אוקיי, אז העלות שלו היא 10K לא נחזיק אותו לנצח ונחיה עם מה שיש. גם לתקן אפשר אני מאמין. הגיוני על פניו, אבל בתור מישהו שדייהטסו שרייד סדאן הייתה כמו רכבי אספנות לחברי מועדון ה5 זה כואב כ"כ. האוטו…
הודעה אחרונה מאת blackice, -
-
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום, ברצוני לקנות מצלמה לרכב, התקציב עד 200 שקל עם אפשרות חריגה של עד 50 שקל. מה דעתכם על המצלמות הבאות שמצאתי? 1. http://www.ebay.com/itm/8-IR-Car-dash-Rotable-Camera-DVR-video-recorder-Cam-150-Wide-View-Cool-Kit-Safe-/150752289182?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item231989619e#ht_4412wt_1713 מגיע עם אפשרות תוספת 3 שנים אחראיות. 2. http://www.israelcoupon.co.il/%D7%9E%D7%A6%D7%9C%D7%9E%D7%94-%D7%97%D7%95%D7%91%D7%94-%D7%91%D7%9B%D7%9C-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%94%D7%93%D7%91%D7%A8-%D7%A9%D7%A4%D7%95%D7%AA%D7%A8-%D7%9E%D7%A7%D7%A0%D7%A1-%D7%9E%D7%95%D7%9B%D7%99%D7%97-%D7%9B%D7%99-%D7%A0%D7%A1%D7%A2%D7%AA-%D7%9B%D7%97%D7%95%D7%A7-%D7%9E%D7%A6%D7%9C%D7%9E%D7%AA…
הודעה אחרונה מאת moly, -
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 8.1 אלף צפיות
ברצוני לרכוש רכב היברידי או חשמלי ואני לא יודע מה ההבדל בניהם ? יתרונות וחסרונות שמעתי שההיברידית מוציאה קרינה זה נכון? הם באמת חסכניות בדלק? מה המחירים של מכונית היברידית יש לי תקציב של 40 אלף... שאלה שניה: זה רק אני או שנדמה שהסנרוף נעלם מארצנו? אני מנסה למצוא מכוניות די חדשות (שנתון 2003 והאלה) וקשה למצוא מכוניות עם סנרוף ...יש לזה סיבה?
הודעה אחרונה מאת sronis, -
אם עדיין לא הועלה לפה: http://www.youtube.com/watch?v=9uXPstx6zEM&feature=share דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת yoelbe, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שבת שלום חברים, אם אני מחדש את הביטוח חובה לרכב ויום למחרת נניח מכרתי את הרכב וברצוני לקבל את הכסף חזרה כלומר לבטל את הביטוח האם זה אפשרי ? האם יחיבו אותי על יום /חודש/שנה?
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
באמת שאני חייב להודות, המאמץ שהם עושים כדי לא לתת ביקורת מלאה הוא ראוי לציון. http://cars.walla.co.il/?w=/4701/2507852 "שכל עוד מקפידים על נהיגה רגועה (הרכב מעודד נהיגה שכזו) עם תשומת לב ללוח המחוונים העשיר במידע, נמנעים מלחיצות עמוקות מיותרות על דוושת התאוצה ומרימים את העיניים קדימה כדי לתכנן את הנסיעה והתאוטה (בהאטה המנוע יודע לטעון חזרה את הסוללה, אך שיעור התאוטה גבוה ויש להתרגל לכך), אפשר גם להשיג טווח נסיעה של 170 קילומטרים ללא מאמץ מיוחד" אז ככה: אם במקום להתרכז בנסיעה תתרכזו בלוח המחוונים העשיר, אבל באותו זמן כן תתרכזו בלתכנן כל שניה את הברקסים שלכם, כלומר תהיומ רוכזים בהכל אבל בכלום, (וגם לא תשכחו כמובן לאותת, לתפעל את הרדיו והסלולר, וכו') ותנהגו בלי…
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
כחלק מהקמפיין השיווקי שלי, אני רוצה לשים תמונה של מוצר על הרכב, ולגרום לו להיות מואר כמו "במציאות" עם לדים. המיקום הוא על הפגוש האחורי, דבר שגם יגביר את הניראות שלי בכביש (בטיחות בתור ערך מוסף...אהבתי). אין לי בעייה להשיג לדים, אין לי בעייה להתקין לבד, כל הפואנטה היא החוקיות בעניין. השאלה שלי היא האם הדבר חוקי- עקב היכרותי עם התקנה שאוסרת על הוספת תאורה לרכבים. ושאלת בונוס. לתשובה הטובה ביותר שתיבחר יינתנו אי אילו שקלים הנחה... האם דבר כזה יגרום לך לרצות להתקשר לברר פרטים על המוצר? (מנהלים: אני יודע שזה נשמע כמו חצי פירסומת. זה לא.)
הודעה אחרונה מאת Black Joker, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
ההשקה היתה שלשום בערב, במקום להעלות תמונות שלי מהפלאפון אני פשוט אעלה תמונות נורמליות שצולמו באירוע (יותר מאוחר אעלה את הסרטון שצילמתי מהפלאפון של החשיפה עצמה). מייצג הפנסים החדשים.... תצוגת כל השושלת של סדרה 3 (כמה שה-E30 יפה....וואו!): 2 אמנים שהיו צריכים להתחיל ציור מיד עם פתיחת האירוע (בשלב הקוקטיילים) ולסיים כעבור 45 דקות בחשיפה: מי שתוהה לגבי מחירים: http://www.bmwhk.com/com/en/newvehicles/prp/index.html תחתכו בחצי וזה פחות או יותר המחיר בשקלים.
הודעה אחרונה מאת spirit69, -
-
מי מחובר 32 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 425 אורחים (הצג רשימה מלאה)