Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה דעתכם

לאבי רכב טויוטה כבן שנתים. לפני מספר ימים נסע באחד מרחובות העיר ( רמת גן ) כשלפתע יצא מחניה ( מקבילה לכביש) גברבר מצוי במרצדס ישנה עטורת לדים ופגע ברכבו של אבי . כיוון שאבי מבוגר הוא החליט כי אינו רוצה להתעסק עם הביטוח שלו ושל הגברבר ופשוט נתן לו פרטים ( ואפילו לא ביקש את שלו) וחזר הביתה.

להפתעתו, אחרי יום הגברבר המצוי התקשר והודיע כי הוא תובע אותו ( לטענתו, אבי סטה ופגע ברכבו רגע לפני שיצא לכביש והוא מוכן לקבל מזומן 5000 שקל ולסגור עניין בלי חברות הביטוח).

אמרתי לאבי כי יתבע אותו וכי הסבירות שכל בר דעת יצדיק כי הנהג היוצא מחניה צריך לתת זכות קדימה ובנוסף, הנזק להערכתי אצל אבי כ 2000 עד 3000 שקלים (פחחות וצבע), אבל הוא ממאן. הוא אפילו לא רוצה לתקן את הנזק. ( "הרכב צריך לשרת אותי לא אני אותו וממש לא מעניין אותי שעוד 4, 5 שנים אקבל 1000 שקל פחות במכירה...."). הוא הסתפק בזה שהרים טלפון לביטוח ודיווח להם על התאונה. לטענתו נאמר לו כי אם אינו רוצה לתבוע את הפוגע, או את הביטוח שלו אין לו מה לדאוג וכי במקרה הכי גרוע אם הוא יתבע הם יבקשו ממנו תגובה רשמית ויחליטו כיצד לנהוג.

יש לציין כי לאבי אפס תאונות ורשיון נהיגה נקי לחלוטין כ 57 שנה .

אני לא מבין את אבי אבל קטונתי, מה דעתכם, איך אתם הייתם נוהגים.

פורסם

מצטער שאני לא יכול לעזור לך, אבל אני לא יכול לשתוק. בא לי להקיא מהגועל נפש הזה, איזה חרא של אנשים על האדמה הזאתי פשוט אין לי מילים לתאר את הגועל של הגברגבר הזה. כל כך מעצבן, אבא שלך עשה לו טובה שלא תבעה אותו החרא הזה מתנהג ככה ועוד מאיים (מה זה 5000 ש"ח ונסגור בלי ביטוח?! ראה יותר מידי סרטי פעולה מתוצרת חראווד?)

מקווה שהכל יסתדר לך לאביך בשלום.

בהצלחה!

פורסם

ברור שהייתי תובע את הביטוח של הבחור, אבל אם אבא שלך לא מעוניין אז אין טעם להתווכח איתו. רק דאג שהבחור הזה יבין שהוא לא יראה מכם שקל.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

המידע שמסרו לאביך בסוכנות הביטוח הוא נכון: אם יש תביעה הם מיידעים אותו ומבקשים תגובה.

שישים לב: במקרה שהביטוח של הנהג השני פונה אליו בטלפון או בכתב - לא לשוחח איתם ולהזהר בדבריו, וכל שהוא צריך לעשות זה הפנות אותם לסוכן שלו לכל בירור.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

יש לציין כי לאבי אפס תאונות ורשיון נהיגה נקי לחלוטין כ 57 שנה .

אני לא מבין את אבי אבל קטונתי, מה דעתכם, איך אתם הייתם נוהגים.

אם אני מבין נכון אז אביך בכן 75 בערך.

אם כן, אז תגובתו והתנהגותו מובנות לי מאוד.

הוא פשוט יותר חכם מאיתנו ובעל ניסיון רב יותר ויודע כי ישנם דברים שלא כדאי להתעקב עליהם.

שישאיר את זה לחברת הביטוח, בדיוק בשביל זה הוא מבוטח, בכדי שיוכל להסיר דאגות מליבו ולהתמקד בדברים החשובים בחיים.

לגבי הרכב שלו עצמו, גם כאן הוא צודק ב-100%.

• תוכן חדש...