Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי הפורום ושבת שלום לכולכם

אני עוד מעט אעלה אשכול יותר רציני עם פרטי הפגיעה ומה אפשר לעשות על מנת לתקן אבל בקצרה:

אני יורד לחנייה, רואה שמישהו שיפשף לי את כל הפאקינג צד ימני פלוס הוריד לי חתיכה (ממש יש בקע עקב זה שירד הצבע עם עוד שכבה או שתיים) מעל הטמבון - איפה שהמיכל דלק נמצא רק בצד הנגדי (ובמזל).

טוב, הרכב זה לא פורשה בוקסטר או SL500 אבל זה הרכב שלי. הראשון שלי. שקניתי אותו ביום ראשון הנוכחי !!!!!!!!!!! הוא היה שמור ברמות, באמת.

עכשיו אני יכול להגיד, אוקיי, אז העלות שלו היא 10K לא נחזיק אותו לנצח ונחיה עם מה שיש. גם לתקן אפשר אני מאמין. הגיוני על פניו, אבל בתור מישהו שדייהטסו שרייד סדאן הייתה כמו רכבי אספנות לחברי מועדון ה5 זה כואב כ"כ. האוטו היה כ"כ שמור במצב מושלם ועכשיו על הדלתות הימניות, החלק האחורי ימני של הפגוש ומעליו עם פאקינג צבע שחור !!!!!!!!!!!!!!!

אני לא יודע ומקווה שלא יענו לי האמתי, אבל שקרה לכם דבר כזה איך אתם יכולים לאכול את זה ?! זה קרה לפני שעתיים ואני בכלל לא רגוע כאשר המאפרה מלאה והרגל מקפצת.

עצות ? (ואם אפשר לא על גדר צחוק כמו ג'וינט, ווליום או שטויות כאלה כי פה זה המקום היחידי שיבין אותי עד כדי כך)

נ.ב

1. חיפשתי בכל השכונה ברדיוס של 2 ק"מ מטר מטר ס"מ ס"מ כל רכב אבל ללא הצלחה.

2. העצות זה איך להתמודד עם המקרה. הסיבה ידועה:

43653834.jpg

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

גם לי זה קרה לפני שבוע. תעשה חיפוש ל "דפקו לי את האוטו בחניה של העבודה". זה מבעס, ומעצבן ממש. לאחר שבדקתי עלויות תיקון שהיו גבוהות החלטתי למזער נזקים בעזרת פוליש וווקס ויצא לי ממש טוב וההרגשה השתפרה. בשרשור שלי יש תמונות ותוכל לראות את ההבדל לפני ואחרי.

פורסם

מבין את הכאב,אין הרבה מה לעשות חוץ מלנחם אותך שיש חרא של אנשים לא לוקחים אחריות ומשאירים פתק עם הפרטים.

אתה יכול כמו שפה הציעו לנסות למזער את הנזק עם ווקס,אך אם ירדה שיכבה של צבע רק צביעה מחדש תעזור.

קח בחשבון שזה יכול שוב פעם לקרוא בעתיד.

בקיץ תשים כיסוי זה יכול למזער את שיפשוף הצבע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה קורה לצערי יותר מדי, רק לפני שבוע קרה לי מחדש והפגוש הקדמי התכסה בשחור(תכלת בהיר בדרך כלל).

אני כבר לא מוציא את הפוליש מהאוטו, הוא קבוע שם מחכה, לצערי, לשפשוף הבא מתנת נהגי\נהגות ישראל.

פורסם

כשאני אעלה תמונה תראו שצריך יותר מפוליש... טוב, תודה רבה לכם כרגיל למרות שאני עד עכשיו מבואס גם אחרי שנ"צ.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

במדינה ש- 3 רכבים דורסים חיילת וכולם נעלמים, (אני רוצה להאמין שה- 2 שבאו אחרי הראשון, לא ראו אותה...), אני לא מתפלא אם מישהו נכנס ברכב ולא עוצר אפילו לבדוק מה קרה.

ופה זה מזכיר לי את שני המשפטים שהיו לאחרונה על תאונות של פגע וברח. 14 שנה ו- 7 שנים זה לא מספיק, כנראה, שאנשים יחששו מלפגוע ולברוח.

פורסם

לקחת את זה קצת קיצוני ידידי, כמובן שהמקרים שציינת לא בסדר ויש פה בעיה אבל זה לנושא אחר. לא מובן שעכשיו האוטו שלי נראה מזעזע אחרי שהיה שמור ברמות ללא תיקוני פחחות ! עכשיו מישהו התנגש ולא חשבת שאני אצטרך להוציא עבור תיקון כמה אלפי שקלים ? למה כי זה אוטו לא חדש אז אפשר "לחיות עם זה" ? שלא נדבר על כך שלא רצחת אנשים סה"כ פגעת באוטו והיית יכול להשאיר פתק.

על זה אני מדבר.

פורסם

"זה בסדר, הליסינג יסדר" .. לבחור השני שנעלם.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

שבת שלום,

אני מגיבה מתוך סוג של ניסיון דומה/שונה בקריאה לתעל את האנרגיות השליליות לכיוונים מעשיים!

האוטו הקודם שלנו היה יכול לשמש אביזר הדגמה נפלא בבית ספר לפחחי וצבעי רכב (אם קיים כזה). היו בו כל סוגי הנזקים החיצוניים שניתן להעלות על הדעת: שפשופים בדרגות שונות, מעיכות פח ופלסטיק, שריטות למכביר, קילופי צבע, קילופי שכבת הלאק, חמצון, דהיית צבע, SWIRL MARKS, האם שכחתי משהו?

כחלק מתהליך המכירה, החלטנו בעלי ואני לעשות משהו בנוגע למראה החיצוני של האוטו, הכל באמצעים ביתיים. העבודות כללו צביעה, יישור פח, העלמת שריטות וטיפול בפסים הדקורטיביים. התוצאה הייתה טובה מאוד ואסטטית האוטו לגמרי קיבל חיים חדשים!

לכן, להלן מספר פעולות שעשויות לסייע לך בהתמודדות עם המצב ואולי אף יובילו לתיקון הנזק בצורה משביעת רצון וזולה:

1. קח איתך חבר או בן משפחה, העיקר מישהו אופטימי, אובייקטיבי, מבין קצת בתחום הרכב ומאמין בכך שביכולתכם לעשות משהו בנידון וצאו לשיטוט ברחבי האינטרנט. קיימים אין ספור סרטונים, תמונות, הדרכות וכד' בנושא תיקונים קוסמטיים לרכב - נכון, חלקם ערוכים ולא אמיתיים, חלקם מוגזמים ולא ניתנים לחיקוי באמצעים ביתיים, אבל חלק גדול מציג אנשים כמוני כמוך שמתמודדים לא רע בכלל עם נזקים לצבע ולפח בחצר ביתם!

2. אם ראיתם משהו שמזכיר את מה שנעשה לרכב שלך, תלמדו את הסרטון טוב טוב וצאו לחיפוש והתייעצות. חנויות, מוסכים, חברי הפורום - כל מקום שבו תוכלו לאמת את מה שראיתם ולבדוק האם קיימים בארץ החומרים הדרושים (רוב הסרטונים שאני ראיתי - תוצרת חוץ). לא חסרים אנשים טובים וגם בעלי מקצוע שישמחו לסייע לך בעצה והכוונה.

3. תתכננו, תצטיידו ותעשו - אם מצאתם שזה אפשרי, פשוט תעשו! תהפוך את זה לאתגר או לפרויקט מצולם - "כך תיקנתי את הנזק ברכש החדש שלי שהשאירו אנשים בלתי אחראים וחסרי מצפון!" - זה יעודד אותך, יתן לך אפשרות להתייעץ תוך כדי וגם יסייע לאחרים!

מקווה שזה עוזר במשהו. בהצלחה בכל מקרה!

ליהי

פורסם
לקחת את זה קצת קיצוני ידידי,

לא, לא לקחתי את זה קיצוני. זו המציאות היום. כל יומיים נפתח שרשור של: "נכנסו בי וברחו".

מעבר לכך, הרבה אנשים מספרים שנכנסו להם ברכב כשהם ראו מי נכנס להם ברכב והוא לא מוכן לתת פרטים ושולח אותם למשטרה.

לא יודע מה מתי זה קרה לנו, אבל כמות האנשים שאכפת להם מהזולת קטנה פלאים בשנים האחרונות...

• תוכן חדש...