Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תתחדש, אני בטוח שהתוצאה טובה כמוהו גם השירות והאישיות, יוצא מן הכלל.

מאוד פחדתי שזה יראה חובבני, לא מקצועי, דומה לכל אלו שמתקינים לבד ורואים בועות וכל מיני סימנים. אבל כמו שרואים בתמונות, יצא פנטסטי.

פורסם

ממה יש לך לפחד?

אנשים כותבים לך שהם ביצעו את אצלו הדבקה(חלקנו כבר כמה וכמה רכבים) והתוצאות מצויינות.

אחרי שכבר הדבקת אצל יוסי, אני בטוח שאתה לא מתחרט לרגע.

אשמח לדעת כמה שילמת?

Got To love It

פורסם
ממה יש לך לפחד?

אנשים כותבים לך שהם ביצעו את אצלו הדבקה(חלקנו כבר כמה וכמה רכבים) והתוצאות מצויינות.

אחרי שכבר הדבקת אצל יוסי, אני בטוח שאתה לא מתחרט לרגע.

אשמח לדעת כמה שילמת?

התכוונתי בכללי בכל הנושא של מדבקה על החלון...

100 שקל לחלון . 200 שקל לשמשה אחורית. סך הכול 400.

שווה את הכסף.

פורסם

כולם פה בארץ חושבים את עצמם או סוכני מוסד או ערבים עם ההשחרות האלה ועם הגא'נטים השחורים המגעילים בשקל וחצי, דיי להיות ערבים!!!!!11:x :x :x

פורסם

ברכותיי, עדי, אני מאמין שהרווחת אזהרה ביושר :(.

ההשחרה יצאה יפה מאוד, לפחות לפי התמונות.

אם אתה תעבור טסט באופן חוקי, למרות ההשחרה בחלון האחורי, שיחקת אותה לגמרי.

פורסם

למה שאני יקבל אזהרה? הבעתי את דעתי, אם תסתכל טוב על רכבים של ערבים, אז לכולם יש השחרת חלונות וגא'נטים שחורים, אני לא מבין למה אי אפשר לנסוע עם תוספות מקוריות, הרבה יותר יפה אלגנטי ומכובד

פורסם

חבר עשה ב "צל פוינט" בנהריה, ואחרי כמה ימים התחילו לצאת בועות,

גם אנחנו הגענו אליו מהמלצות...

ניסה לתקן אבל הבעיה חזרה.

ודרך אגב החומר הוא סיני.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
למה שאני יקבל אזהרה? הבעתי את דעתי, אם תסתכל טוב על רכבים של ערבים, אז לכולם יש השחרת חלונות וגא'נטים שחורים, אני לא מבין למה אי אפשר לנסוע עם תוספות מקוריות, הרבה יותר יפה אלגנטי ומכובד

מה זאת תוספת אלגנטית בשבילך? השחרה היא גם יפה וגם שימושית בקיץ, ויש מכוניות מושחרות מהיצרן.

פורסם
מה זאת תוספת אלגנטית בשבילך? השחרה היא גם יפה וגם שימושית בקיץ, ויש מכוניות מושחרות מהיצרן.

Don't feed the troll.

במאזדה 3 בלם היד נמצא בתוך התחת של הנוסע ליד הנהג.
פורסם

גם אני ממליץ על יוסי.

עשיתי אצלו לפני כשנתיים, הכל עדיין כמו חדש!

לפי מה שזכור לי האחריות היא לכל אורך התקופה שיש לך את הרכב. ככה הוא אמר לי לפחות.

"אם יש קילופים" תגיע ונסדר את זה.

לגבי הבחור שאמר שהיו בועות. לפעמים קורה שנכנס גרגיר אבק, העובדה היא שיוסי מתקן את זה בלי בעיה .

פורסם

אני שם לב שבאוטו שלך בסמלון (אם זה באמת האוטו שלך) מושחרים לא רק חלונות נוסע אחוריים. לא עושים לך עם זה בעיות?

פורסם

אני דיברתי יותר לכיוון של ההכהיות של ה-90 אחוז ומעלה, גם מקדימה, מדבקות מגעילות מתקלפות וכו..

בתוספת גא'נטים זולים ורכבים ישנים ועוד שלל תוספות לא מקוריות

הכהיות מקוריות בהחלט מוסיפות לרכב, מה שגם הן באיכות מאוד גבוהה ולרוב מתאימות ללוק של הרכב, רואים בבירור מה מקורי ומה לא

פורסם

עדי, בזמן שאתה ממשיך להתבשל בשמש בקיץ, אני מאוד נהנה לי מההשחרה שלי אצל יוסי מנהריה. הבחור עשה גם את ההשחרה על הפריוס החדשה של אבא שלי, וגם הוא מבסוט מאוד. הגעתי אליו לפי המלצה של חבר שעשה אצלו כבר לפני כשנה וקצת השחרה.

לגבי הבועות, לא יודע על איזה בידיוק אתה מדבר, אבל גם אצלי ובכל הרכבים שאני מכיר שעברו אצלו היה בועות כמה ימים אחרי, שנעלמו לבד כמו שבאו. היום החלונות חלקים מאוד.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
אני ימליץ לך על http://www.cmd-bstyle.co.il מקצוען ברמה!

מה ששונה אצלו מנהריה זה קודם כל החומר (אמריקאי) ולא סיני ויש עוד משהו באיך שהוא שם את הציפוי.

מצטרף להמלצות! שילוב של מחיר טוב, שירות מעולה ואיכות עבודה ממש טובה!

Nissan Note Acenta 2011

• תוכן חדש...