רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,570 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
אודי הורידו את המחיר של הגיפון שלהם, שוב לדעתי צמפיון לא חושבים על הלקוחות שכבר רכשו את הרכב במחיר מלא ושוב גורמים לשחיקת המחירון של הרכב, מה יהיה איתם? למה אי אפשר למכור בכזה מחיר מלכתחילה? פשוט נמאס כבר לראות את זה ולכל אלה שיקומו ויגידו שאני סתם מתלונן וירידת המחירים עושה רק טוב, אז נראה אותכם קונים חודש לפני רכב במחיר מלא ואחרכך נאצלים לראות ירידת מחיר משמעותית כזאת. אותי בכל אופן זה סתם מרתיח
הודעה אחרונה מאת niro007, -
-
- 12 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם, חדש בפורום. אני וחברתי מתכננים לצאת בספטמבר (כן אני יודע שזה דיי רחוק..) לטיול בן שבועיים שיתחיל ברומא ויסתיים בברצלונה - כרטיסי טיסה הוזמנו דרך אל על. מנהלים: אם השרשור לא במקום המתאים נא העבירו. הייתי שמח לשמוע את הצעותיכם בכמה נושאים: 1) השכרת רכב: הבנתי שיכול להיות בעייתי עקב הגיל הצעיר יחסית (בן 21). אם יש הצעות לחברות השכרה שיאפשרו לי לקחת רכב (בשאיפה לקטגוריה C - פוקוס וכו') + טיפים כלליים להשכרת רכב בחו"ל. 2) התכנית הכללית היא לצאת מרומא (אחרי יומיים-שלושה בעיר) לכיוון מודנה/אגם גרדה ליומיים+ באזור. משם להמשיך לגיחה להרי האלפים דרך מעבר סטלביו (לינה בדאבוס-שוויץ) וחזרה דרך מעבר סאן ברנדינו ודרומה עד לאגם קומו/להמשיך לט…
הודעה אחרונה מאת יניב ח., -
- 11 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום חברים, קודם כל אני רוצה לומר שאני חדש בפורום וצפיתי בכמה אשכולות שביקשו עזרה לגבי כמה נושאים וההיענות ורמת הידע שלכם ממש גבוהה. כמו שכתוב בכותרת, אני מעוניין לייבא גראנד צ'ירוקי 2011 לרדו עם ריפודי עור, מערכת מולטימדיה וסאן רוף. יש לי בחור בארה"ב שקונה לי את הרכב, ומוביל אותו לפה, המכס לוקח 113% מהמחיר של ה KBB, והעמילי מכס פה רוצים ממש הרבה כסף, זאת אומרת משהו כמו 10,000 ש"ח עמלות, שיחרורים וכל מניי הוצאות נילוות. בקיצור עם כל ההוצאות אני מגיע למשהו כמ 200,000 ש"ח. המחיר ש"יועצי היבוא" בארץ נותנים לרכב הזה הוא משהו כמו 210,000 ש"ח אני לא מאמין שהם מרוויחים על כל רכב 10,000 ש"ח לא כולל מע"מ ומס. איך אני יכול להוזיל את הקניה, ואם מישהו מכם מכיר דיל…
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
- 3 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום לכולם אני נכה צה"ל ורציתי לדעת האם ישנן הנחות לנכי צה"ל בביטוח הרכב כמו שיש לעובדי מדינה/גמלאים של עובדי מדינה? תודה רבה, איתמר
הודעה אחרונה מאת evgeni432, -
יש לי מעל 4000 תמונות של רכבים מהארץ, אז החלטתי לעשות סרטון ולחלוק אותן. כל התמונות פה צולמו בארץ, על ידי. אם למישהו יש שאלות אשמח לענות. http://www.youtube.com/watch?v=yL5Qan-M-7w דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. תהנו!
הודעה אחרונה מאת idannn-996, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
זהו, הפיקנטו נמכרה. הסיפור התחיל במרץ 2011, חשבתי לקנות לי רכב חדש - מעט מאוד רכבים נכנסו לי לתקציב - I10, אלטו, ספארק, ו 107. אחרי נסיעות מבחן הוזמנה לה I10 ידנית כסופה עם זמן המתנה של כ 4 חודשים!! בסוף אפריל קיבלתי שיחת טלפון שמישהו ביטל הזמנה והרכב שלי הגיע לארץ, אך באותו שבוע העלה חבר הפורום י.ל. תמונות של פיקנטו בארץ הקודש.. לא יודע מה קרה לי, אולי זו אהבה ממבט ראשון. בשני למאי הוזמנה פיקנטו ידנית כסופה.. זכיתי להיות מבין הראשונים שהזמינו, אך עקב היעדר רכב הדגמה דחיתי את המשך התשלום עד שהגעתי לסוכנות מרכזית ת"א לנסיעת מבחן (נראה לי עד עצם יום זה לא הגיע רכב הדגמה לכרמיאל!!). לנסיעת המבחן הגיע רכב אדום עם 160 ק"מ בתוליים שנתנו לי הרגשה שהמנוע הזה יכול ל…
הודעה אחרונה מאת LEGACY 1.8, -
-
- 10 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום, כנראה שהכותרת לא כל כך מתאימה אבל בכל מקרה - ב - 01-03-12 ההורים שלי מקבלים את הג'טה החדשה מנוע 1.4 טורבו 122 כ"ס. מכיוון שאין לנו ניסיון גדול בקבלת רכב חדש מהחברה רציתי לדעת למה לשים לב ובמה להתמקד כאשר אנחנו מקבלים את הרכב. הזמנת הרכב בוצעה בחודש פברואר והרכב יגיע אלינו רק במרץ האם הוא יהיה רשום ברישיון הרכב מרץ או פברואר 2012? האם יש לזה חשיבות בקביעת המחירון כרכב יד שנייה? האם אתם ממליצים על חנות או מתקין מסוים בכדי לאבזר את הרכב בריפודים, מגיני רוח ופסי ניקל לקישוט הגריל ומסביב לחלונות? תודה רבה,
הודעה אחרונה מאת zuzut5, -
- 7 תגובות
- 983 צפיות
שלום לכל חברי הפורום! האם צ׳מפיון מייבאים באופן סדיר את הגולף 3 דל׳? תודה ושבוע טוב!
הודעה אחרונה מאת Golfmk4, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 963 צפיות
מה דעתכם על כך שבעקבות ננסה באמצעות משרד התחברוה ללחוץ על יבואני הרכב להתקין כסטנדרט בקרת שיוט ללא תופסת תשלום או תשלום סמלי . על מנת שציבור רחב שמשתדל לנהוג לפי "הנורמה החדשה " יוכל לעשות זאת ביתר קלות ! כמו שגידי אומר בפרסומת החדשה של בזק :"במיאמי זה סטנדרט"!
הודעה אחרונה מאת ariel-ro, -
-
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
איך זה עובד: נרשמים לאתר כאן ומקבלים כתובת אמריקאית בחינם. קונים את המוצר אותו אתם רוצים בכל אתר מארה"ב ברחבי האינטרנט. לאחר התשלום על המוצר תתבקשו להכניס כתובת למשלוח המוצר. מאחר וכל האתרים שולחים את המוצר רק לכתובת בתוך ארה"ב תצטרכו להזין כתובת אמריקאית. זה השלב בו עליכם להזין את הכתובת האמריקאית אותה קיבלתם בעת ההרשמה. בכדי לדעת עלויות סופיות, לאחר מיסים ומשלוח ניתן להשתמש במחשבון העלויות באתר. ברגע שהחבילה תגיע למחסני החברה אשר יושבים בארה"ב, נשלחת הודעה למייל הלקוח המעדכנת אותו על כך. בשלב זה על הלקוח לשלם על המשלוח באתר והחבילה בדרך אליו עד הבית http://bit.ly/wEabJK
הודעה אחרונה מאת guy858, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 560 צפיות
יש לי רכב אספנות שהפקדתי את הרישון לפני כ-10 חודשים לא ברור לי אם מעל שנה של הפקדה יש צורך באישור מכון תקנים או לא -> הרכב תקין לחלוטין מישהו יודע בוודאות אם מעל שנה או מתחת לשנה יש הבדל בצורך באישור שכזה? תודה
הודעה אחרונה מאת adiw, -
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
אף פעם אני משתדל לא לעבור את המהירות המותרת וגם אם כן כולה ב10-15 קמ"ש וזה גם כדי לעקוף ומיד חוזר. השאלה שלי היא אם המצלמות החדשות יכולות לתפוס את הרכב+השלט נהג חדש ולהפליל אותי או את בעל הרכב(אמא שלי) תיאורתית , אם נהג חדש נתפס במצלמת מהירות אז לפי ההגיון הנהג חדש לא צריך לחשוש כי הוא לא יקבל את הקנס אלא בעל הרכב אבל יש את המצלמות החדשות שאי אפשר לדעת עד כמה הן מתוחכמות. מישהו יכול לומר לי? סתם מתעניין. תודה!
הודעה אחרונה מאת guy858, -
- 0 תגובות
- 568 צפיות
720P 30FPS איכות עדשה טובה טעינה דרך מצת/USB בסגנון הזה, רצוי יותר זולה (לא צריך 1080P) http://offers.dealextreme.com/team.php?id=1053
הודעה אחרונה מאת vpvi, -
האם התחילו למכור את הרכב בארץ? מישהו יודע מידע לגבי המפרט שיש? מחיר? אין מידע בכלל באתר אופל.
הודעה אחרונה מאת Avinusha, -
- 0 תגובות
- 595 צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4191533,00.html מה נסגר? לדעתי, הדבר יגרום לעליית מחירי הביטוח לכלל הציבור. בדיוק כמו שהחיסכון במים העלה את מחירי המים והרפורמה בבנקים העלתה הוצאות לאזרח הממוצע.
הודעה אחרונה מאת yaba, -
- 2 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום חבר'ה, שבוע טוב! אני מחפש לקנות גלאי רדאר ואני מחפש את הכי טוב שקיים- האם הולנטיין 1 הוא הכי טוב? ראיתי באינטרנט מה הוא כן מגלה, אבל לא ראיתי את התכונות השליליות- מה הוא לא מגלה? האם יש משהו שמגלה הכל? כולל המצלמות החדשות? האם יש הבדל אם קונים יד שנייה או חדש? האם זה חוקי? במידה ומשטרה עוצרת אותי אפשר להגיד לי משהו על זה? תודה
הודעה אחרונה מאת misterb, -
-
- אחראי פורום
- 31 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
אודי החלה לשווק את ה-A3 בגרסת 1.4TFSI במחיר של 144,900 שקל שלדעתי, זה מחיר מצוין בטח לעומת המחיר ההזוי שהיה לגרסת ה-1.2TFSI ב-172,800 שקל.
הודעה אחרונה מאת שומאכר, -
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
רציתי לדעת בלוק מנוע ב פולו 16V , שנת 97 הוא מברזל או אלומניום ?
הודעה אחרונה מאת R.K.O, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לא יודע אם דמיינתי,נסעתי על 110-111 קמ"ש בכביש 4 לכיוון תל אביב ונדמה שהיה פלאש מאחוריי ממה שאני יודע לא עברתי יותר מדי את המהירות המותרת,אולי רק 10 קמ"ש יותר.
הודעה אחרונה מאת עתיד, -
שלום לכולם, יש לי בשכונה ילדים של איזה משפחה, שכל הזמן "מקרקרים" לי סביב הרכב. שמתי לב לזה לאחרונה, ועשיתי מספר בדיקות, נגנבו לי 8 ונטילים ובוצעה שריטה אחת על הרכב שלי. הרכב עומד מול מצלמות, שלצערי הם אינן מקליטות אלא רק מצלמות (מצלמות אינטרקום) . אבל זה לא מטריד את הילדים, אני בטוח ב100 אחוז שהם גרמו לזה, הבעיה היא שאין לי הוכחות בעיניין. איך אני כל כך בטוח? עשיתי בדיקה, החנתי את הרכב מול הבית שלהם וצפיתי בו מהחלון, הם בדקו אם הרכב פתוח, הסתכלו פנימה, ושניה ליפני שהיה קורה משהו יצאתי החוצה כאילו כלום והם כמובן ברחו ונעלמו ליפני שהגעתי, מקרה נוסף יום לאחר שנגנבו הונטילים בפעם ה2, יצא לי לעמוד עם האוטו ברחוב והם באו לבדוק אם שמתי חדשים.. ממש עשו סיבוב…
הודעה אחרונה מאת daniel_sh, -
- 0 תגובות
- 464 צפיות
הבוקר נתקעתי בלי מצבר בדרך לעבודה אם הטוסטוס סייע לי להניע והיה אדיב ונחמד תודה רבה - כן ירבו
הודעה אחרונה מאת ariel_nir, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הסרטון שרץ עכשיו ברשת 9uXPstx6zEM דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. ושמישהו יגיד שזה לא בשביל לסחוט כסף...
הודעה אחרונה מאת eyals05, -
עזרהה בבקשה
מאת bigi4life- 2 תגובות
- 613 צפיות
שלום לכולם היום "תפס" אותי שוטר ...שלטענתו עברתי צומת באדום... למי שמכיר זו צומת שבעת הכוכבים בירידה מכביש איילון(20) יש שם 2 צמתים אחת אחרי השניה ושניהם מרומזרים....בקיצור....אני זוכר שעברתי את הצומת הראשון היה ירוק ...לא מהבהב ולא כלום ירוק...הרמזור השני היה אדום ושם גם נעצרתי ....לפני שהספקתי לעצור ברמזור השני רכב משטרה צעק לי ברמקול לעצור בצד ואמר לי שעברתי באדום אחרי שהרמזור התחלף לירוק חצינו אני והוא את הרמזור ועצרתי בצד..... הוא אמר שעברתי באדום ואני אמרתי :"איךךך.....אני ראיתי ירוקק לא יכול להיות...." לא רציתי להתווכח יותר מדי....ואמרתי שאני מצטער ..... בקיצור ....השוטר כתב את הדו"ח 250 שקל בלי נקודות....וכתב שרכבתי על קטנוע שחור....ואני …
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
- 1 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
חבר שלי קיבל השבוע בדואר דו"ח מהירות 138 קמ"ש, ע"י מצלמת מהירות, העברה לפי הכתוב הייתה בכביש 1. הציטוט המדוייק הוא "1 מערב ק"מ 6". איפה ממוקם ק"מ 6? הספירה מתחילה מכיוון ירושלים (או ים המלח?) או מכיוון תל אביב? החבר טוען שעם הרכב הזה הוא אף פעם לא היה בירושלים, מה שדי שולל את הספירה מכיוון מזרח. אם מכיוון מערב, ק"מ 6 יוצא +- איזור מחלף שפרים. איפה יש שם מצלמה? אני נוסע על כביש 1 כל יום לעבודה, ואף פעם לא ראיתי שם מצלמות מהירות. יכול להיות שמדובר במצלמות האדומות שתוארו תמיד כ"בקרת תנועה"? (מצד שני, המצלמות האלה נמצאות מזרחה יותר אאל"ט) בקיצור, מישהו יודע משהו על מצלמות על כביש 1?
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
יצרנית הרכב השנייה בגודלה באירופה הפסידה לא פחות מחצי מיליארד יורו בששת החודשים האחרונים של 2011. כעת היא מתחילה למכור נכסים יקרי-ערך כדי לממן את המשך הפעילות לינק: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4190678,00.html
הודעה אחרונה מאת רוכב בודד, -
-
- 2 עוקבים
- 21 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום, אני מחפש למתקן שיחזיק את האייפון או סתם מחזיק אוניברסלי שיש לו 2 דפנות הנצמדות ומחזיקות את המכשיר. כל מה שיש ברשת זה זרוע שמתחברת לשמשה, אני מחפש משהו שאוכל לחבר אותו דרך ברגים לתושבת מיוחדת שמותקנת אצלי ברכב מצ"ב תמונה של התושבת שיש לי ברכב. אודה לכם על כל המלצה/רעיון/קישורים/EBAY
הודעה אחרונה מאת R'n'B, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום גברים קניתי או יותר נכון קיבלתי לבדיקה ולנטין 1 נוסע אני נוסע, בערך לכל מצלמה שיש והוא פשוט לא מצפצף... אני עם מאזדה 3 נסעתי ב : כביש 4 - לצומת מורשה מכיון דרום לכיון צפון עד רענה היום בשעה 18:00 (יום שישי) ולא ציפצף לי... נסעתי לבית עזרא - חמישי (עם בעל המכשיר) ב 21:00 וגם לא ציפצף נסעתי בכביש 4 בין גשר ראשון לחולון מזרח - גם שם לא ציפצף לי ( היום בשעה 17:45) נסעתי גם בכביש בין חולות ליבנה - נאדה .. כלום, גורנישט. אני יודע שכל המצלמות "הישנות " לא עובדות תמיד , יש שעות מוגדרות, ולפעמים גם הסרט צילום שלהם מלא אז היא לא מצלמת. השאלה שלי , מישהו מכיר באזור המרכז והסיבבה מצלמה שכן עובדת ? כך שאוכל לבדוק את גלאי ? האם יש דרך אחרת? חשבתי בהתח…
הודעה אחרונה מאת N911, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
שוחררו תמונות ראשונות לפני החשיפה הרשמית של קיה סיד החדשה בתערוכת ז'נבה. נראית כמו אופטימה קטנה
הודעה אחרונה מאת LEGACY 1.8, -
-
שלום לכולם, קיבלתי טופס לחידוש רישיון הרכב ולהפתעתי ראיתי שנוספה שם שורת כיתוב המציינת את מספר הקילומטרים שהרכב עבר בשנה הקודמת בעת הטסט. מישהו נתקל בענין הזה ויכול להסביר מדוע זה נעשה? תודה והמשך יום נפלא.
הודעה אחרונה מאת Black Joker, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 911 צפיות
קראתי את הכתבה בYNET: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4188974,00.html כתבה נחמדה מאוד, חבל רק שנכתב שם דבר מטופש שכזה: נתחיל מזה שהיצרן יושב כרגע באופן רשמי על שישה דורות ולא חמישה, אם כבר לכתוב משהו בסגנון בסוגריים, אז הכתב יכול היה לכתוב: חמישה אם לא מתייחסים לדור השישי, בכל אופן שתי האפשרויות נשמעות לי תמוהות. עכשיו אני מנסה להבין מה זאת בדיוק מתיחת פנים? שינוי ספוילרים? מנועים חדשים? מערכות בטיחות? שינויים בכיול שלדה ומתלים? עיצוב פנים חדש? הרי אני יכול לומר שכל הדורות של ה911 זה בכלל בעצם דור אחד שעבר כל פעם "מתיחת פנים".
הודעה אחרונה מאת Adamm,
-
מי מחובר 32 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 425 אורחים (הצג רשימה מלאה)