Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פעם היא הייתה כסופה....

איזה מזל שפרסמת שהרכב היה בעבר כסוף. אני פחדתי שהרסתם את ה-R8 הכי יפה בארץ (האדומה), לא יודע למה אבל האוטו הזה פשוט עושה לי את זה (חלום רחוק, אולי אוכל להרשות לעצמי אחת כזו עוד 10 שנים).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
משום מה לדעתי אהבתי ככה מאשר הלבן המזעזע לפני. יש יותר מדי מכוניות לבנות בארץ ככה שצבע שחור נראה בסדר.

:roll:

הצבע הלבן-שחור מאוד מרסן את הצורה המוחצנת והאגרסיבית שלה, כך שאתה באמת צודק. עדיין, היא קיימת בצבע לבן-כסוף, במקום לבן-שחור וזה חתיכת שינוי לטובה.

לא יודע למה אבל האוטו הזה פשוט עושה לי את זה (חלום רחוק, אולי אוכל להרשות לעצמי אחת כזו עוד 10 שנים).

אתה לא יודע מה זה להתאהב? ההרגשה המוזרה הזו שאתה לא יכול לסביר לאף אחד או אפילו לעצמך? :)

הלוואי וניפגש ברמזור בעוד עשר שנים ונשאל אחד את השני מהי צריכת הדלק של האחר:oops::roll: .

פורסם
איזה מזל שפרסמת שהרכב היה בעבר כסוף. אני פחדתי שהרסתם את ה-R8 הכי יפה בארץ (האדומה), לא יודע למה אבל האוטו הזה פשוט עושה לי את זה (חלום רחוק, אולי אוכל להרשות לעצמי אחת כזו עוד 10 שנים).

ההרגשה הכי טובה זה לא להסתובב איתה בתל אביב...אלא כביש החוף(לפני המצלמות לכיוון צפון) 2 בלילה דוך..לטבריה..שקט..מהירות.. והרגשה שאתה הכי קרוב אבל הכי קרוב לכביש..

פורסם

לפני 10 דקות, בנסיעה על דרך נמיר ראיתי מזראטי גרנדקבריולט.

DO WANT!!!

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...