Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שכנים צרי עין, השרשור ה100,546 בנושא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי בשכונה ילדים של איזה משפחה, שכל הזמן "מקרקרים" לי סביב הרכב. שמתי לב לזה לאחרונה,

ועשיתי מספר בדיקות, נגנבו לי 8 ונטילים ובוצעה שריטה אחת על הרכב שלי.

הרכב עומד מול מצלמות, שלצערי הם אינן מקליטות אלא רק מצלמות (מצלמות אינטרקום) .

אבל זה לא מטריד את הילדים, אני בטוח ב100 אחוז שהם גרמו לזה, הבעיה היא שאין לי הוכחות בעיניין.

איך אני כל כך בטוח? עשיתי בדיקה, החנתי את הרכב מול הבית שלהם וצפיתי בו מהחלון, הם בדקו אם הרכב פתוח,

הסתכלו פנימה, ושניה ליפני שהיה קורה משהו יצאתי החוצה כאילו כלום והם כמובן ברחו ונעלמו ליפני שהגעתי,

מקרה נוסף יום לאחר שנגנבו הונטילים בפעם ה2, יצא לי לעמוד עם האוטו ברחוב והם באו לבדוק אם שמתי חדשים..

ממש עשו סיבוב סביב הרכב והסתכלו.

ההורים שלהם לא אנשים שאפשר להגיע איתם להידברות ואני בטוח מנסיון העבר שלי שזה מהר מאוד יגיע לפסים אחרים,

מה אני יכול לעשות ?

והאם יש דרך ל"קבע" כיסוי אבק הונטיל ברכב?

הערך הכספי פחות חשוב לי, יותר מפריעה לי העובדה שנוגעים לי ברכוש הפרטי. ואני מאוד מתאפק לא ללמד אותם לקח

בדרך שבה הייתי רוצה, כי אחרי הכל הם ילדים.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תנסה להתקין מצלמה ולתפוס אותם בשעת מעשה,לאחר שיש בידך הוכחה לוונדליזם תיגש בצורה מכובדת ויפה להורים,בלי להתחמם וכו...

תודיע להם שאתה מתכוון להגיש תלונה במשטרה (אין צורך לידע אותם בצילומים,אם החלטת ההפך אז תודיע מבלי להראות) עם הם לא מתכוונים לשלם על הנזק ״שעבריינים הקטנים״ שלהם ביצעו (כנראה מצביע על החינוך שקיבלו מהורים שלהם ).

לא מוכנים מגיש תלונה ניגש לבית המשפט לתביעות קטנות,מוודא שאתה שולח מכתב תביעה בדואר רשום להורים,ברוב המקרים הדברים מסתיימים כאן מבלי לגשת לבית המשפט.

כואב לשמוע על מקרים כאלו שיש לאנשים צרות עין על רכוש של אדם אחר,אבל אין מה לעשות אנחנו חיים במדינה שחינוך בו שואף לאפס,היום הורים שעובדים בהייטק או סתם קשיי יום לא מסוגלים לעניק חינוך הולם (לא מדבר על לימודים וכו) של כיבוד הזולת ועזרה לזולת,כבוד לרכוש.

פורסם

אני אישית לא הייתי נשאר אדיש כמוך..

אם הם לא מוכנים להקשיב ולא מוכנים לחנך אז או שתעשה מה שזה שמעלי רשם

או שתקרקר להם גם אתה סביב האוטו :evil: מה שלא הולך במוח הולך בכח

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

רעיון, אולי.... כשאתה מחנה את הרכב, למרוח על הוונטיל צבע או חומר כלשהו שנשאר על הידיים לאורך זמן? כמו למשל חומר של חינה? לא יודע עד כמה זה פרקטי אבל אני בטוח שיש חומרים כאלה. מה שנקרא, "על ראש הגנב בוער הכובע".

פורסם

ואז ימרחו לו את הצבע על האוטו:roll:

אם מדובר בילדים קטנים יחסית, והם לא עושים נזק מלבד הגניבה של הוונטילים, אז אני במקומך עוזב את זה, אל תשים ונטילים חלופיים, אל תראה להם שאיכפת לך יותר מידי,

ילדים אוהבים את המשחקים האלו, וברגע שכבר לא תשחק איתם בשוטרים וגנבים הם ישתעממו ויעזבו את הרכב שלך.

כל זאת כמובן בתנאי שאין נזק רציני ומתוך הבנה שההורים יותר גרועים מהילדים.

פורסם

אפשר לכסות את הרכב , ולקשור את הכיסוי כמו שצריך,

כך שבשביל להגיע לרכב צריך לעבוד קודם כל על הקשירה ולהתיר אותה.

או לנסות להחנות במקום אחר ולא בקרבת החוליגנים הקטנים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תחנה מול הבית שלהם ותנסה לתפוס אותם על חם ולצלם במצלמת הפלאפון שלך או משהו.

תן להם לבצע את זממם ותצלם הכל. אל תצא אליהם.

אחרי שיעשו את הנזק גש עם זה ישירות למשטרה ותעשה סוף לסיפור הזה.

לצאת אחוצה ולהבריח אותם ככה תוכל להמשיך עד אין קץ.

שים לזה סוף כמו שצריך אם אי אפשר לדבר עם ההורים שלך אז אין לך ברירה.

פורסם

אוקיי, אז אני אמשיך את קו המחשבה שלי, אתה יכול למרוח חומר שמתגלה רק באור אולטרה סגול, כמו שמתואר באתר הזה:

http://www.glowtec.co.uk/uv-security-info.htm

אפשר למצוא אבקה ב EBAY. אתה מורח את האבקה על הוונטיל וכל מה שנשאר לך לעשות זה להגיע לבית הילדים עם מנורת אולטרא סגול ולעבור להם על הידיים. או שאתה יכול לארגן מסיבת שכונה במועדון, להזמין את הילדים, לשים הרבה מנורות אולטרא סגול, וזהו, בעייתך נפתרה. פשוט לא?

פורסם

שימרח אורניום על הונטילים ויתפוס את הילדים עם מונה גייגר :roll:

יש לך כבר מצלמה שמצלמת את האוטו ומעבירה את התמונה עד הבית.

תבדוק אם יש אפשרות "להתלבש" על הקו הזה ולהקליט כל מה שעובר שם (נגיד לנתק את הכבל מהאינטרקום לכמה ימים ולחבר ל Video-in במחשב).

ברגע שיש הוכחה מצולמת, גש להורים ובקש פיצוי על כל הנזק שנגרם עד עכשיו. אחרת, משטרה+בית משפט.

פורסם

ההורים שלהם לא אנשים שאפשר להגיע איתם להידברות ואני בטוח מנסיון העבר שלי שזה מהר מאוד יגיע לפסים אחרים,

אוקיי, אז אני אמשיך את קו המחשבה שלי, אתה יכול למרוח חומר שמתגלה רק באור אולטרה סגול, כמו שמתואר באתר הזה:

http://www.glowtec.co.uk/uv-security-info.htm

אפשר למצוא אבקה ב EBAY. אתה מורח את האבקה על הוונטיל וכל מה שנשאר לך לעשות זה להגיע לבית הילדים עם מנורת אולטרא סגול ולעבור להם על הידיים. או שאתה יכול לארגן מסיבת שכונה במועדון, להזמין את הילדים, לשים הרבה מנורות אולטרא סגול, וזהו, בעייתך נפתרה. פשוט לא?

adidas1 לפי מה שהוא כתב ההורים שלהם הם לא מסוג האנשים שניתן לנהל עימם שיחה,

אז נראה לך באמת שהם יתנו לשכן להגיע לביתם עם מנורת אולטרא ולבדוק את הילדים שלהם?

:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
adidas1 לפי מה שהוא כתב ההורים שלהם הם לא מסוג האנשים שניתן לנהל עימם שיחה,

אז נראה לך באמת שהם יתנו לשכן להגיע לביתם עם מנורת אולטרא ולבדוק את הילדים שלהם?

:roll:

ל'

אהההה, זה היה בצחוק אולי? :)

פורסם
תתקין מערכת של זרם שהיא תתחיל לעבוד כל פעם מתי שהרכב כבוי. :|

ואחרי זה עוד יתבעו אותו בבית משפט על זה

פורסם
קנה לך כלב פיטבול וצא לטייל איתו סביב האוטו 8) שהוא קשור כמובן...:wink:

תעשה את הטיול עם הכלב בזמן השילדים רואים... לא יתקרבו לרכב שלך יותר :-)

לואיס אורופזה ריש

סוכן מכירות

• תוכן חדש...