Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אף פעם אני משתדל לא לעבור את המהירות המותרת וגם אם כן כולה ב10-15 קמ"ש וזה גם כדי לעקוף ומיד חוזר.

השאלה שלי היא אם המצלמות החדשות יכולות לתפוס את הרכב+השלט נהג חדש ולהפליל אותי או את בעל הרכב(אמא שלי)

תיאורתית , אם נהג חדש נתפס במצלמת מהירות אז לפי ההגיון הנהג חדש לא צריך לחשוש כי הוא לא יקבל את הקנס אלא בעל הרכב אבל יש את המצלמות החדשות שאי אפשר לדעת עד כמה הן מתוחכמות.

מישהו יכול לומר לי? סתם מתעניין.

תודה!

פורסם

המצלמה גם מזהה שאתה נוהג ביד אחת ואתה מקבל דוח נוסף

המצלמה מצלמת חתונות ובר מצוות בלילות להשלמת הכנסה

אה ושכחתי היא אוהבת שקיעות מרטיני ספר טוב ורכיבה על סוסים

ועכשיו מספיק עם הציניות.

המצלמה רק מתעדת את מהירות הנסיעה ומספר הרכב כלומר מי שרשום כבעל הרכב מקבל בדואר דוח ( או אם תרצה קבלה על תשלום מס למשטרת ישראל/לממשלת ישראל ושריה השמנים, שהאמת אין לי מושג מה הם עושים שם חוץ מלריב. בקיצור מאוד דומה לתשלום פרוטקשיין מבחינתי,לחארות בממשלה במיוחד לאחמד טיבי חמין זועבי וכו... הבוגדים )

הכביש הוא כמו בדיקת אק"ג אם זה קו ישר אתה מת -------------

• תוכן חדש...