Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

קודם כל אני רוצה לומר שאני חדש בפורום וצפיתי בכמה אשכולות שביקשו עזרה לגבי כמה נושאים וההיענות ורמת הידע שלכם ממש גבוהה.

כמו שכתוב בכותרת, אני מעוניין לייבא גראנד צ'ירוקי 2011 לרדו עם ריפודי עור, מערכת מולטימדיה וסאן רוף.

יש לי בחור בארה"ב שקונה לי את הרכב, ומוביל אותו לפה, המכס לוקח 113% מהמחיר של ה KBB, והעמילי מכס פה רוצים ממש

הרבה כסף, זאת אומרת משהו כמו 10,000 ש"ח עמלות, שיחרורים וכל מניי הוצאות נילוות.

בקיצור עם כל ההוצאות אני מגיע למשהו כמ 200,000 ש"ח.

המחיר ש"יועצי היבוא" בארץ נותנים לרכב הזה הוא משהו כמו 210,000 ש"ח

אני לא מאמין שהם מרוויחים על כל רכב 10,000 ש"ח לא כולל מע"מ ומס.

איך אני יכול להוזיל את הקניה, ואם מישהו מכם מכיר דילר אמין באירופה שגם אפשר לקנות ממנו רכבים זה יהיה נהדר.

לא לכתוב בבקשה מספרים של "יועצי יבוא", אני מנסה לעשות את התהליך בעצמי, לוו דווקא בגלל החיסכון בעמלה שלהם, אלא מכיוון שהתלהליך מעניין אותי.

תודה רבה מראש.

עמית.

פורסם

בתור אחד שהיה עוסק בזה עד לפני שנתיים אני יכול להגיד לך שהייתי מוכר טוארג אחד הייתי מרוויח בין 80,000-110,000 נטו ישר לכיס על אחד שמכרתי, כי לא הייתי קונה אחד הייתי קונה 10 בפעם אחת. תלוי לאיזה "מתווך או יועץ" אתה פונה, כי יש הרבה חאפרים בשוק הזה וצריך מאוד להיזהר שלא מוכרים לך רכב שהוא אחרי תאונה או שהוא משועבד או אלף ואחד דברים שצריך לבדוק אותם אני אישית את העסקאות שלי הייתי מבצע ישירות דרך הדילרים שהיו עובדים עם היצרנים שם, ככה שהרכב היה יוצא מהמפעל וישר עובר לדילר ומהדילר ישר אלי.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

מותר להכניס רכב עם 0 קילומטר לארץ בייבוא אישי?

הייתי בטוח שצריך מינימום 6000.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני יודע שהרווח ביבוא מכוניות כאלה הוא גדול בגלל זה כתבתי שאני לא חושב שה"מתווכים" מרוויחים רק 10K אלא יותר.

י.ל כתבתי לך הודעה בפרטי, אשמח אם תוכל לעזור לי.

עמילי מכס נכנסים לתמונה מהרגע שהרכב נכנס לארץ, ומטפלים בכל שחרור הרכב מהמכס, סיווג הרכב וכו'...

כמובן שישנה אפשרות לייבא רכב חדש מחו"ל אבל זה לא משתלם לפי דעתי, מכיוון שגם אם אתה מביא רכב ישן או חדש, שניהם נרשמים בארץ כיד ראשונה, יבוא אישי.

עמית.

פורסם

י.ל אם אתה יכול לשלוח לי את המייל שלך בפרטי זה יהיה להיט, עושים לי בעיה עם ההודעה הפרטיות כי אין לי מספיק הודעות בפורום ...תודה!

עמית

פורסם

כמובן שישנה אפשרות לייבא רכב חדש מחו"ל אבל זה לא משתלם לפי דעתי, מכיוון שגם אם אתה מביא רכב ישן או חדש, שניהם נרשמים בארץ כיד ראשונה, יבוא אישי.

עמית.

לא לשכוח שיש כזה חוק בארץ, שמחייב אותך במכירה לספר אמת על הרכב...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אף אחד לא רמז על משהו אחר, יש גם קאר פקס, שיכול לתאר בדיוק מה עבר הרכב... בבקשה אנשים עוד תגובות יעילות...

פורסם

עמית, אתה צריך ללייבא בעצמך ביבוא אישי לא כי התהליך מעניין אותך אלא כי כך קובע צו יבוא חופשי שמסדיר זאת בסעיף 4 המפנה לעקורנות סעיף 2(ג)(1) שם נאסר במפורש על יבוא אישי באמצעות עוסק לצורכי אספקה - "מתווך", "יועץ" או כל מילה מכובסת אחרת היא בעצם "מאכער" שמייבא בשבילך את הרכב על שמך וזה למעשה יבוא מסחרי כי הוא מספק לך מוצר והוא עושה זאת תמורת כסף כך שהוא גם עוסק. אני אגלה לך סוד קטן: רוב המאכערים שמציעים בסכומים שתיארת פשוט מרמים ומנמיכים את מחיר הרכב והשיטות מגוונות בין אם ע"י זיוף חשבונית ספק ובין אם בפיצול החשבוניות והתשלומים לספק עבור הרכב ועוד שלל קומבינות שהם חושבים שאי אפשר לעלות עליהם .... 8)

עמיל מכס תפקידו להנפיק לך רשימון יבוא ולשחרר לך את הרכב מפיקוח המכס. וזהו. עמיל מכס אינו יבואן רכב.

שים לב לכל הכתבות לאחרונה העוסקות ביבוא אישי וכל מיני קומבינטורים שנעצרים בגלל שטויות כאלה, זה לא שווה את זה ...

אה, גם לא כדאי לנסות להכניס LIMITED ולהצהיר כאילו זה LAREDO, זה גם לא עובד ... :wink:

פורסם

חחח תודה על ההזהרה אבל שום דבר ממה שאמרת לא עזר לי.

בכל מקרה מה שאתה אומר לא ככ מדיוק, מהסיבה הפשוטה שלזייף חשבונית זה ממש פשוט, אבל לשכנע את המעריך שבאמת קנית את הרכב בככ קצת כסף, שאם אתה אומר שעושים את זה, אז כנראה מי שעושה את זה מכיר\משחד את המעריך.

עמית.

פורסם

אפשר להוציא דילים מצויינים מהדילר על רכב חדש, מה גם שיש פטור על מיסי מכירה אם הרכב מיועד ליצוא.

כדי לחתוך עלויות בצורה דרמטית יש ללכת למכרזים, שם אפשר למצוא רכבים עם פחות מ5K מייל על השעון ובמחירים של 30% פחות ממחיר השוק (לפה ולשם) ואז שוב אין את הצורך ברישום הרכב ותשלום מס מקומי בשיעור של 10% בערך.

על רישיון הסחר המקומי שלי ויתרתי לפני כשנתיים אך אני זוכר היטב איך מכוניות חדשות הגיעו למכרזים.

haters will hate

• תוכן חדש...