Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן ג'טה החדשה - דגשים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כנראה שהכותרת לא כל כך מתאימה אבל בכל מקרה -

ב - 01-03-12 ההורים שלי מקבלים את הג'טה החדשה מנוע 1.4 טורבו 122 כ"ס.

מכיוון שאין לנו ניסיון גדול בקבלת רכב חדש מהחברה רציתי לדעת למה לשים לב ובמה להתמקד כאשר אנחנו מקבלים את הרכב.

הזמנת הרכב בוצעה בחודש פברואר והרכב יגיע אלינו רק במרץ האם הוא יהיה רשום ברישיון הרכב מרץ או פברואר 2012? האם יש לזה חשיבות בקביעת המחירון כרכב יד שנייה?

האם אתם ממליצים על חנות או מתקין מסוים בכדי לאבזר את הרכב בריפודים, מגיני רוח ופסי ניקל לקישוט הגריל ומסביב לחלונות?

תודה רבה,

פורסם

קודם כל תתחדשו !!!

השאלה שלי אליכם ... קניתם רכב חדש השקעתם סכום נכבד אז למה להוסיף ריפודים לרכב חדש ? כדי שתמכרו אותו חדש ? אני אומר תהנו מהרכב תהנו מהמושבים וכאשר תמכרו אותו מי שיקנה את הרכב שיקנו הוא בעצמו ריפודים. הכי חשוב שאתם תהנו מהמוצר מההתחלה ועד הסוף ולא כבר לחשוב איך לשמור עליו למכירה. ניראה לי שבשביל זה מרכיבים ריפודים לא ?

תתחדשו ותהנו מהרכב ...

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

+1 לקודמי, גם אני תמיד הייתי מרכיב ריפודים על המושבים של הרכבים שהייתי קונה, בסוף היה יוצא שהייתי שומר על המושבים למי שהיה רוכש את הרכב ממני. ברכב הנוכחי כבר לא שמתי ריפודים בכלל כי זה מיותר לטעמי ובנוסף אני זה שנהנה מהכיסאות ללא הריפוד.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

תודה,

לגבי הריפודים אז ככה ההורים שלי מעשנים (הם טוענים שלא יעשנו ברכב....), ושני ילדים קטנים שאוכלים ברכב וכולי.... כך שלפי דעתי כדאי להרכיב ריפודים.

לגבי ניקלים ומגני רוח יש אולי למישהו המלצה?

יש משהו מיוחד שצריך לשים אליו לב בעת קבלת הרכב מהחברה?

פורסם

ב- 400 ש"ח פעם בשנה המוסך יוריד לך כל סימן מהמושבים והם ייראו חדשים. גם לי יש ילד...

לגבי שאר התוספות - לטעמי מיותרות, אבל זה עניין של טעם.

דגשים?

תבדוק שהכל נראה טוב ועובד - ואם לא, תציין בטופס החתימה.

אם התקינו לך דיבורית או חיישנים - תבדוק שעובדים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

תתחדש. לא צריך ריפודים. הבדים המודרניים דוחים כתמים ויש להם תפקיד בטיחותי חשוב: הם מונעים החלקה ו"צלילה" של הגוף אל מתחת לחגורת הבטיחות במקרה של תאונה! אל תזלזל בעובדה הזו - היא יכולה להיות ההבדל בין פגיעה קלה לפציעה רצינית!

We are the Human Race

פורסם

הזמנת הרכב בוצעה בחודש פברואר והרכב יגיע אלינו רק במרץ האם הוא יהיה רשום ברישיון הרכב מרץ או פברואר 2012? האם יש לזה חשיבות בקביעת המחירון כרכב יד שנייה?

תודה רבה,

מה שיהיה כתוב לך ברשיון הרכב ,זה התאריך שבו הרכב יעלה לכביש, כלומר במידה והרכב עלה לכביש בחודש מרץ 2012 זה מה שיהיה כתוב ברשיון הרכב.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

תודה רבה,

אני יעלה תמונות של הרכב בעזרת השם בשבוע הבא - נקווה שבחרנו בצבע מתאים - אפרפר בהיר.

יש איזה שהיא המלצה למתקין איכותי של ניקלים לרכב? יש לנו במשפחה אחת שחורה עם ניקלים לגריל ולמשקופי הדלתות ומאוד אהבתי, לא ניראה מוגזם מדי.

מישהו יודע אם מקבלים שני מפתחות לרכב?

שוב תודה,

פורסם

אני במקומך משאיר את הרכב מקורי כמו שהוא, הרכב מאד נאה גם ככה בלי כל הקשקושים מסביב.

כאשר תקבל את הרכב הוא יגיע כמובן עם 2 מפתחות.

שיהיה המון מזל טוב, עשיתם אחלה בחירה

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

• תוכן חדש...