Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מאיפה קנית את המתקן הזה שיש לך שם מברזל? כמה הוא עולה?

לא קניתי את זה, זה הגיע עם הרכב. כנראה שחברות הליסינג מתקינים כזה ברכבים שלהם

היתרון אצלי, שהאייפון מתחבר למערכת המקורית של הרכב דרך בלוטוס מובנה.

פורסם
misterb, אני חושב שדיבורית בלוטוס' יכולה לפתור את כל הבעיות סאונד, יש כאלו שבהן אפשר גם להוציא שיחות וגם לשמוע מוזיקה מהמכשיר, GPS והכל.

R'n'B, את הפלאח תמצא אצל כל מתקין דיבוריות ועלותו לא תעבור את הכמה עשרות שקלים לדעתי.

GavrielB, אשמח אם תביא קישור למוצר, נשמע מעניין :-)

בבקשה:

http://dexim.net/us/products/car/DCA234.html

ניתן להשיג בגו מובייל בסינמה סיטי ראשלצ

"גבינה חינם יש רק במלכודת של עכברים" :evil:

פורסם

זהירות מגנבים.

לשני חברים גנבו את האייפון שהיה מוצמד על מתקן כלשהו , ברמזור ,בקיץ שהחלון היה פתוח בשני המקרים חצה מישהו את הכביש ניגש ובפחות משנייה טס עם האייפון שלכם ביד שלו ,אתה ברמזור ,מה תשאיר את הרכב באמצע הכביש ותרדוף אחריו ...

לאחד האייפון היה החדש 4s בן יום .

תזהרו !!!

פורסם

אני מוכן להביא לחברים שלך כרית לישון עליה על ההגה..

אתה רואה שבנאדם מתקרב תהיה זהיר.

חוץ מזה מי שנוסע עם חלונות פתוחים עד הסוף יש לו בעיה..

נסיעה זהירה היא נסיעה עם חלונות פתוחים קצת כדי שיהיה אוויר במידה ולא מדליקים מזגן, ונעילת הדלתות.

לא חסרים סיפורים על אופנוענים וכו'..

"גבינה חינם יש רק במלכודת של עכברים" :evil:

פורסם

גבריאל אתה עומד ברמזור תהיה זהיר , מה אתה מחזיק את האייפון ביד ?

זה קורה תוך שניות הם באים מאחורה לפעמים אתה חכם לאחר מעשה ,זה ב2 שניות אין אייפון.

ובקיץ אתה אף פעם לא נוסע עם חלונות פתוחים ? רק מזגן ...

פורסם

אגב,

לדעתי אתה צריך להזיז את הפלאח הזה למקום יותר מרכזי ונוח מבחינת נגישות.

אני לא ממש מכיר את הפוקוס החדשה, הייתי ממליץ לך ללכת למתקינים של דיבוריות בשביל שיגידו לך איפה אפשר לשים את זה.

Polo 2012

פורסם
אגב,

לדעתי אתה צריך להזיז את הפלאח הזה למקום יותר מרכזי ונוח מבחינת נגישות.

אני לא ממש מכיר את הפוקוס החדשה, הייתי ממליץ לך ללכת למתקינים של דיבוריות בשביל שיגידו לך איפה אפשר לשים את זה.

גם במאזדה 3 של חבר זה ממוקם באותו מקום.

לטלפון זה נוח, אבל לניווט זה יכול להיות מסוכן. עדיף למקם את התושבת לפחות בגובה של הרדיו דיסק.

• תוכן חדש...