Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל קורסה OPC

Hold
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסכים איתך לגבי השיפור, אבל לא חסר רכבים (בכללי הכוונה) שקויילאוברים ישפרו אותן משמעותית. לכן, לא תראה אותי מציע למישהו שיקנה ריו וישפר אותה בקויילאוברים במקום לקנות פני מאזדה 3 :wink: (נכתב בהומור כמובן, ואני מסכים איתך שיש רכבים ששיפור כזה עושה פלאים).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
40K פחות?

אכן כך.

אני הוצאתי מהם את הקופרה (עם קסנון מקורי) ב175k על הכביש ואני מכיר בחור אחד שהוציא אותה ב-168k...

כבוד הוא לי.

אני מאוד מעריך את הדעה שלך ושמח שאתה מסכים עם דבריי.

GuyHar - שים לב שבכל הפוסט שלי דיברתי על FR משופרת אל מול קופרה סטנדרטית.

הרי ברור שאם כסטאנדרט מול סטאנדרט הקופרה טובה יותר, היא תיהיה טובה יותר אחרי שיפורים.

המטרה היית להציג אפשרות של רכב שבשיפור שעלותו קטנה יחסית מקבלים תועלת שהופכת את הקופרה ללא כל כך רלוונטית בסכום כסף שהיא מוצעת.

ברור לי שזו כוונתך.

יחד עם זאת, זכור כי אפשר לשים קיט קווילאוברים גם על קופרה...

בכל מקרה, הקופרה מגיעה עם ג'אנטים גדולים יותר, צמיגים בחתך נמוך יותר, קסנון, מושבים הרבה הרבה יותר יפים, נוחים ואוחזים ולעניות דעתי - היא גם נראת משמעותית טוב יותר!

כך שבעייני ה-FR לא ברת השוואה לקופרה אלא למול הקורסה או GTI...

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

ראה ידידי, בחיים צריך להכנס לפרופורציות, ביחוד שמדובר במדינת ישראל בה כל שדרוג ברמת גימור/דגם עולה כסף, והרבה.

פרופורציות מבחינתי בחלק מהמקרים זה גם לדעת איפה לשים את הכסף שלך והאם התמורה לכך הולמת.

עכשיו, במידה והתמונה בסמלון שלך משקפת את המציאות שלך, אזי אתה בעלים גאה ומאושר של לאון קופרה יפיפיה, ועל כך אני מאחל לך כיף טהור ודרכים טובות, ולכן גם אנסה להמנע מלהכנס איתך לדיון עמוק בשל האמוציות העלולות להתעורר בך (מישהו אמר דיסוננס קוגנטיבי ? :lol: ).

רק אגיד שיופי זה בעיניין המתבונן, ולכל אחד טעם משלו, ודווקא במקרה הזה אני איתך, גם בעיניי הלאון קופרה יפה יותר מהלאון FR, אבל יש אנשים שיגידו אחרת.

אוסיף ואומר שאם זה היה הכסף שלי והבחירה שלי, אז הייתי מעדיף את הלאון FR ובשאר הכסף להתפנק בקוילאוברים, צ'יפ ועוד תחביבים אחרים שיש לי. אבל זה אני.

בלי קשר, במקרה של האיביזה FR ואיביזה קופרה, שם אני חושב שדווקא ה FR סולידית, בוגרת ויפה יותר.

תהנה בחלקך, עשית בחירה יפה.

מחשבה בוראת מציאות.

• תוכן חדש...