Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבר'ה, שבוע טוב!

אני מחפש לקנות גלאי רדאר ואני מחפש את הכי טוב שקיים- האם הולנטיין 1 הוא הכי טוב? ראיתי באינטרנט מה הוא כן מגלה, אבל לא ראיתי את התכונות השליליות- מה הוא לא מגלה? האם יש משהו שמגלה הכל? כולל המצלמות החדשות?

האם יש הבדל אם קונים יד שנייה או חדש?

האם זה חוקי? במידה ומשטרה עוצרת אותי אפשר להגיד לי משהו על זה?

תודה

פורסם

לפני שבוע הזמנתי אאודי A1, אז עשיתי נסיעת מבחן וראיתי את המכשיר הזה שם, באודי רוצים עליו 4500 אלף שקל, פלצנים,

התקשרתי לברר בעוד כמה מקומות, אמרו לי שהוא עולה בערך 2000 שקל, והוא לא יעזור לך עם המצלמות החדשות.. אז אין טעם לרכוש אותו, מה שכן הוא יעזור לך נגד לייזר של שוטר

פורסם

נטחן עשרות פעמים בפורום, תעשה חיפוש.

בשורה התחתונה - ולנטיין 1 הכי טוב שיש בתחום גלאי הרדאר, אבל יעיל רק נגד דבורה ומצלמות ניידות (ניידת גלויה או סמויה שעומדת בצד ומצלמת דרך הלוחית רישוי הקדמית). עולה כ-400 דולר בחו"ל, חוקי לגמרי. מתריע גם על לייזר אבל לא מספיק מוקדם כדי להמנע מתפיסה.

נגד המצלמות החדשות יש את הצ'יטה שנותן התראה ממוקדת לפי מיקום. יעיל מאד, עולה כ-150 דולר בחו"ל, 1300 ש"ח בארץ. חוקי.

נגד לייזר - רק משבש לייזר, לא חוקי ולא מיובא לארץ. יש בחו"ל - BLINDER. עולה כ-500 דולר.

כדי להיות מכוסה צריך את שלושת אלה, וגם אז זה לא לגמרי 100% (הדבורה יכולה לעקוץ במקרים מסויימים מאד).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...