Jump to content

R.K.O

  • הודעות

    35
  • כאן מאז:

הנקודות של R.K.O

נהג חדש

נהג חדש (2/14)

1

מוניטין

  1. מאיזה סיבה סתם בשביל לדעת?
  2. שאלתי 3 חשמלאים וגם את מידן הבחור שמביא מצערות כאלו וכולם אמרו לי שאין בעיה להרכיב את המצערת של ה 8 שסתומים במקום ה16 השאלה האם לא יהיה בעיה בגלל הפתח היותר קטן של המצערת ביחס לפתח המקורי?
  3. יש איזה חשמלאי בפורום שיכול לעזור?
  4. אני אלך ישר לשאלה לרכב פולסוואגן פולו 16V 97 דגם AFH חייב בית מצערת מסויים או שאפשרי להרכיב גם בית מצערת של פולו רגילה לא 16V
  5. איזה בעיות ? אגב עלו על הבעיה ככול הנראה מנוע שהבאתי הגיע גם עם בעית המצערת( מחלה בפולו?) חלקי החילוף מהם קניתי את המנוע יביאו לי בית מצערת להחלפה... מנהלים אפשר לנעול תודה על העזרה
  6. זה פילטר פתוח ככה שאני מנקה אותו פעם בכמה זמן(רוב הזמן הוא נקי ) יש מצב שזה מצערת תקולה למרות שזה מנוע יבוא שעובר בדיקה?
  7. השאלה אם זה קויל? והאם צריך קויל מיוחד לפולו?
  8. שלום לכולם. כמה פרטים על הרכב פולו 97 16V 1400 שעברה הרבה בעיות.... בעבר היתה בעיה עם בית מצערת ונזילה..אחרי הרבה התבטויות הוחלף מנוע... הבעיה שכשאני נותן גז המנוע מגמגם ולעיתים מתכבה ..הוא יכול לנסוע טוב ואז כשאני מעלה טיפה יותר מהר את הגז הוא מתחיל להשתעל. המכונאי שהרכיב את המנוע אמר לי שהמנוע הונע ועבד על הרכב במשך 3 שעות ונגמר הדלק ברכב ויש מצב שזה כול הליכלוך שהצתבר ולנסות ולנסוע עם הרכב 50 ק"מ ואם לא עוזר אז לחזור אליו , השאלה האם זה לא יזיק שאני אמשיך לנסוע? אגב יש גם ביג פיירים כשאני נותן גז ואז המנוע נשמע טוב עד לפעם הבאה שהוא נחנק אגב ניסיתי גם לרסס חומר ניקוי לפרפר של המצערת ...לא עוזר?
  9. רציתי לדעת בלוק מנוע ב פולו 16V , שנת 97 הוא מברזל או אלומניום ?
  10. שלום לכולם . יש לי פולו 16V שנת 97 ויש לי כמה שאלות למבינים בניכם יש לי רעש כשאני נוהג ומסובב את ההגה שמאלה מאין תיקתוקים מאזור הגלגל הימיני הקדמי , מישהו מכיר ? רציתי לדעת האם מישהו מכיר אתר הנותן מחירים לחלקי רכבים בעיברית ? האם מישהו מכיר מוסך אמין לרכבי פולסוואגן ובכלל מוסך אמין באזור רמלה , לוד , רחובות , נס ציונה , באר יעקב ? מישהו יודע כמה עולה טיפול 10000 פחות או יותר לרכב כזה שלא עבר טיפול במשך שנה ?
  11. אני לא מהצפון המנוע לא נשמע מתאמץ נשמע כאילו הוא לא מחובר למסילה. יש אולי הצעה לשיפוץ באיזור רמלה ?
  12. שלום לכולם יש לי פולו 16V שנת 97 ויש לי בעיה בחלון שמאל , עד לא מזמן החלון היה עולה ויורד חלק ואחרי כמה זמן הוא התחיל לעשות בעיות ולעלות לאט לאט , כמובן שאני לא טיפלתי בזמן בחלון וזה החמיר עד כדי כך שהוא לא זז יותר בלי " מגע אנושי ". יש לציין שאני לוחץ על כפתור ההרמה המנוע משמיע רעש רגיל אבל החלון לא עולה. יש עצות ?
  13. הזמנת גיר מחול יעלה הרבה יותר בגלל הייבוא וזה בעצם אותו גיר מפירוק....
  14. דיברתי עם רון מהמוסך ומה שהוא אומר זה ככה. 1. למצוא חלקים לשיפוץ זה כמעט בלתי אפשרי. 2. להחליף גיר זה בעיה כי לא ניתן למצוא גיר מסוג זה (AFH ) 3. אפשר להחליף לגיר פשוט של פולו אבל זה ישנה את תגובת הרכב... מחר אני אקפוץ אליו כדי לבדוק אם ניתן להחליף רק את הגלגל החמישי ובזה לפתור את הבעיה תודה
×
×
  • תוכן חדש...