רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,570 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
די אני פשוט לא יכול לשלם כל פעם סכומים כאלו! אני נוהג בקיה פורטה אבל המחירים של הדלק הורגים אותי! אני רוצה לעושת משהו בנידון וחשבתי על כל יום נבחר תחנה ולא נתדלק בה דעתכם בנושא? לשמל יום ראשון סונול יום שני אלונית וכו' וכו' מישהו בעד? או שנמשיך לשבת מאחורי המקדלת ולבכות?
הודעה אחרונה מאת roee, -
-
- 8 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היום נצפתה מונית קיה ריו החדשה. למה זה מוזר? כי עד היום רכבים קטנים ששווקו למוניות, היו רק גרסאות סדאן או סטיישן רכבי סופר מיני כמו: סיאט קורודובה, סקודה פאביה סטיישן, פולו קלאסיק. הריו החדשה היתה בגרסת האצ'בק, זה די הגיוני כיוון שלגרסת הסדאן אין כרגע דיזל, אבל עד היום לא היה שיווק של סופר מיני למוניות. עד היום רכבי הצ'באק ששווקו למוניות, היו מקטגוריית המשפחתיות ומעלה, ביניהם: פולקסוואגן גולף, סיטרואן C4, פיג'ו 307/308, אופל אסטרה החדשה (כבר יש 2 מוניות אסטרה האצ'בק באילת). זכור לי תקדים שפיאט הגישו בגלל הדובלו ומאז התחילו למכור גם טנדרונים כמוניות, האם למישהו ידוע על תקדים כזה לאחרונה לגבי רכבי סופר מיני, ואולי זה יפתח את הדרך לייבוא של סופר מיני עם מנוע…
הודעה אחרונה מאת edemal, -
- 4 תגובות
- 813 צפיות
שלום, הזמנתי לפני שבועיים philips xtreme-vsion וקראתי פה בפורום שהם נותנות יותר אור ולבנות, הרכבתי אותם והרגשתי ממש טיפה הבדל באור וגם ממש טיפה יותר בהירות (עדיין צהובות), שלחתי מכתב לPOWERBULBS והם אמרו לי שאם אני רוצה אני יכול להחזיר להם את הנורות ולקבל החזר כספי, עכשיו איך אני עושה את זה אין לי מושג, ללכת לדואר עם החבילה ומה אני עושה איתה? ביקשתי מהם כתובת אבל הם עדיין לא החזירו לי, וכמה יעלה לי לשלוח אותם בחזרה? תודה על העזרה!
הודעה אחרונה מאת spirit69, -
הנה לינק לסקר הקודם וכעת לסקר החדש - מכוניות סופר-מיני: המשימה פשוטה מאוד - בחרו את המכונית שאתם מעדיפים מבין המתחרות. זו יכולה להיות המכונית הכי יפה לדעתכם, הכי טכנולוגית או הכי מעניינת - מה שבא לכם. אתם מוזמנים גם להגיב ולספר לנו מדוע בחרתם דווקא בה. הבחירה מוגבלת למכונית אחת לכל גולש, אז ביחרו בחוכמה! תודה ל-netcarshow.com על התמונות... בחירה נעימה! שברולט סוניק סיטרואן C3 פיאט פונטו איוו פורד פיאסטה הונדה ג'אז יונדאי i20 לנצ'יה אפסילון מאזדה 2 ניסאן מיקרה אופל קורסה פיג'ו 208 רנו קליאו סיאט איביזה סקודה פאביה סוזוקי סוויפט טו…
הודעה אחרונה מאת niro002, -
שלום לכולם. אני רוצה לשתף אותכם בבעיה שיש לי עם סוכנות סיאט הרצליה,שקניתי את האוטו סיאט איביזה 1.6 ידני בחודש פבואר שנה שעברה,נאמר לי שינתן לי במסגרת העיסקה טיפול ראשון (15,000) על חשבנום. הנה הגיע השעה והסקאלה מראה 15000,ונזכרתי שבמהלך הקניייה הובטח לי טיפול חינם. ישר התקשרתי לסוכנות סיאט בהרצליה שדרך אגב קשה להשיג אותם וכל הזמן שירות ההודעות שלהם עונה אבל לא חשוב,שדיברתי עם הנציג שמה הוא דיבר איתי ואמר שהוא לא יודע על מה אני מדבר (בטון של "מי אתה בכלל") ביקש שהשאיר מספר טלפון ורכב ויחזרו אלי. השארתי לו את הפרטים וחיכיתי. לאחר שבוע של המתנה ש"יחזרו אלי" הרמתי טלפון לבדוק מה מתקדם עם הסיפור,שוב ענה לי נציג שלא הבין על מה אני מדבר ושוב ביקש שאשאיר אצלו פרטים לחזרה. …
הודעה אחרונה מאת itzik_b, -
לאחרונה רכשתי לאשתי ניסן גוק ויש לי מעט בעיות עם הרכב ועם השרות של החברה רציתי לדעת עם רק אני במצב זה או שיש עוד אנשים במצב דומה? אצלי הבעיה בחגורות בטיחות וברעש קל מהמנוע. ובעיה גדולה עם השרות! הרכב עם 8000 ק"מ
הודעה אחרונה מאת סופר גיפ, -
- 3 תגובות
- 879 צפיות
שלום , היום נסעתי מדרום למרכז, אחרי יבנה עוד כמה קילומטרים וירדתי לאיילון 20 ( בת ים, חולון וכו'), המשכתי כול הזמן ישר וישר עברתי את מקווה ישראל , קצת לפני הגשר היו פסים ( אני מניח שאלה פסי דריכה שמצלמות מהירות לא?), עברתי אותם על מהירות 108 . למה לצפות ? לקנס? משפט? אחר? תודה
הודעה אחרונה מאת jonnyw, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 772 צפיות
מישהו יכול לעזור לי לזהות את הרכב שמופיע בקליפ הזה בהתחלה חשבתי שזה אקורה או פונטיאק.... תודה.
הודעה אחרונה מאת superb, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
קנינו רכב לפני כחודשיים והיום קיבלנו מכתב שלא חודש רשיון רכב. הקטע הוא שיש תוקף עד 2012 ברשיון אך אין חותמת של הבנק זה אמור שהאגרה לא שולמה?
הודעה אחרונה מאת GoRide, -
-
- 6 תגובות
- 11 אלף צפיות
אני נהג חדש, מבחינת החוק מותר לי לנסוע על רכב עם ביטוח חובה רגיל (לא של נהג צעיר)? שמעתי מכל מיני אנשים שמבחינת החוק מותר אבל אם אני עושה תאונה הביטוח לא מכסה זה נכון? תודה רז
הודעה אחרונה מאת Legend, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
כאילו שלא ידענו - המצלמות נועדו רק לסחיטת כסף מהציבור, ואין בנוכחותן שום פן בטיחותי. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4185990,00.html השאירו אותי כבר ללא מילים..
הודעה אחרונה מאת שומאכר, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 54 תגובות
- 8.7 אלף צפיות
קניתי את הרכב במיטב כספי במזומן בחודש 7-2011,לאחרונה אשתי הוציאה רישיון נהיגה על אוטומט {לצערי}ואין באפשרותנו לקנות רכב נוסף ואני נאלץ למכור אותו.כדי קנות אוטומטי.הרכב מפורסם בכל הלוחות באינטרנט אך לצערי לא היה אפילו טלפון אחד!!!ירדתי במחיר למחיר שחיטה של 63000 ש"ח אך עדיין ללא טלפונים! כשניסיתי להחליף אותו אצל היבואן עם 107 רובוטית חדשה הם שלחו לי הצעה מגוחכת של 54000 ש"ח לפני בדיקה,שעלי לממן גם כן!כשקניתי מהם את הרכב אמרו לי ש"תמיד תוכל לעשות טרייד אין,אצלנו תמיד מזכים מחירון"המחירון היום לפי חודש עליה לכביש הוא 72000 ש"ח.אך הם בשלהם.לא זזים מההצעה הזו.מה גם שה 107 היה במבצע 68000 ש"ח אך המחירון הוא 72000 ש"ח.כמובן שהם רוצים את התוספת עד המחירון ובמזומן.את הרכב הזה{206+…
הודעה אחרונה מאת shayBB, -
-
הרעיון לאשכול עלה לי בעקבות האשכול על המכונית הכי טובה שנהגתם בה. זה כמעט אותו הדבר, רק הפוך כאן, תספרו על מכוניות שאולי לא היו המכונות הכי טובות על הכביש, או בכלל, אבל כאלו שהזכרון הסובייקטיבי שלכם גורם להן להראות כמו מינימום פורשה 911 בדמיון אז אני אתחיל: פיאט אונו, שנת 96. מנוע 1400. הדבר היחיד שהיה מדוייק בה, זה התזמון של כל חודשיים (כמו שעון שוויצרי!) ביקור במוסך. פעם הגיר, פעם מע' קרור - קיצר, בלי רגע אחד משעמם. אלא מאי? המנוע הקטן, היה גדול יחסית לרכב, ובשילוב של הילוכים קצרים, היה ממש כיף לנהוג בה. השיא היה כשהיא תפרה את איזור הכינרת בלי למצמץ, וזכתה בשם 'סבטלנה' - יען כי היא אולי איטלקיה קטנה, אבל בפנים יש לה נשמה של רוסיה קשוחה! אאל"ט, מערכ…
הודעה אחרונה מאת edan82, -
- 28 תגובות
- 8.7 אלף צפיות
אתמול עצרה אותי ניידת שהתחבאה טוב מאוד, רצו לתת לי דוח של 250 שקל על שלט חדש שלא היה תלוי. השלט לא נדבק לי לשמשה אז אני מכניס חלק ממנו לחריץ בצד ימין האחורי של הרכב באופן שאפשר לראות אותו ואחרי שהסברתי לשוטר שזה שלט חדש שאחותי קיבלה שעברה טסט וגם הוא לא נדבק אז הוא ויתר לי ואמר לי לקנות חדש למה פעם הבאה אני אקבל את הדוח. ניסיתי דבק דו צדדי שזה נדבק מצויין הבעיה עם ההורים נוהגים צריך להוריד את השלט. (אין לי פרסום של המורה נהיגה שלי בצד השני של השלט או חלק כתום שאפשר להפוך ואז לא רואים שכתוב נהג חדש) -יש למישהו איזה רעיון ?
הודעה אחרונה מאת MosheRE, -
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 7.3 אלף צפיות
רציתי לשתף אתכם בכתבה שהכנתי על סובארו אאוטבק בשביל פורום סובארוהוליק. חשוב לי לציין שהכתבה היא לא מבחן השוואתי מול מתחרות אפשריות (ישנה השוואה רק לדור הקודם), אני לא כתב רכב או מתיימר להיות כזה, כתבתי אותה כחוויה שלי בתור איש סובארו אז תקחו את זה בחשבון לפני שאתם קוטלים. תודה ענקית לחברת סובארו שנתנה לי לבחון את הרכב ותודה לדניאל סגל על נידוב האאוטבק הישנה ועזרה עם ליזי וצילום רוב התמונות.
הודעה אחרונה מאת Platinum, -
- 5 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
האם חייב במסמכים הרפואיים ששולחים שיהיה כתוב ממש את אחוזי הנכות(60% ומעלה) או שמספיק מסמכים המעידים על בעיות קשות בהתניידות וקושי בהליכה ? האם רופא אורטופד יכול לקבוע אחוזי נכות?
הודעה אחרונה מאת הספגטי המעופף, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום אני רוצה להזמין 3 חלקים מ EBAY אלו השלושה חלקים עכשיו האם יכנס לארץ בלי אישורים ממשרד התחבורה ? http://www.ebay.com/itm/04-suzuki-ltz400-COMPLETE-RADIATOR-FAN-ASSEMBLY-kfx-dvx-ltz-400-400z-/260950538292?pt=Motors_ATV_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item3cc1dd3834#ht_500wt_1156 http://www.ebay.com/itm/2003-suzuki-ltz400-kfx400-dvx400-ignition-switch-factory-key-/270911689298?pt=Motors_ATV_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item3f13985252#ht_500wt_1156 http://www.ebay.com/itm/Suzuki-LTZ400-Radiator-Shroud-LTZ-400-Z400-KFX-DVX-/110823310127?pt=Motors_ATV_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item19cd95832f#ht_500wt_1156 או עם יש משהוא שיכ…
הודעה אחרונה מאת CLIPPER159, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
כידוע לכולם, יש בארץ את הסוזוקי אלטו המצליחה. מה שהרבה לא יודעים זה שבאירופה נמכרת גם גרסה של ניסאן, ויש מדינות בהם גם הסוזוקי וגם הניסאן נמכרות בה. השאלה היא למה קרסו לא מייבאים את הרכב הזה, שיכול לנגוס בנתח שוק של סוזוקי אלטו ושאר רכבי המיני. ומי שחושב על כפילויות, בקרוב גם הטויוטה אייגו תמכר פה (זהה לפיג'ו 107) וגם שלישיית המיני של פולקסוואגן (אפ, סיטיגו ומיי).
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ישבתי שעות באינטרנט וקיבצתי מכל מיני אתרים את מיקומי המצלמות בישראל כולל כל סוגי המצלמות מארבים וכו'. הקובץ כולל גם את מצלמות המהירות החדשות. הקובץ הוא בפורמט txt ואין לי מושג איך לבנות סוג קובץ אחר. אני אישית משתמש באפליקציה לאנדרואיד שנקראת radardroid וטענתי לתוכה את הקובץ. סה"כ 710 אזהרות. אשמח להערות תיקונים והוספות. speedcamsIsrael.txt
הודעה אחרונה מאת benny.brit, -
אז... מה המכונית הכי טובה שנהגתם עליה? בואו לשתף אותנו בעמוד הפייסבוק של קארספורום
הודעה אחרונה מאת VitaliGal, -
- 6 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
במהיר ועצבני רואים שיוצא לדודג' צ'ארג'ר 1970 מהמכסה מנוע איזשהו חלק.. מה זה הדבר הזה?? זה חלק מהדגם או איזשהו תוסף? סליחה על הבורות...
הודעה אחרונה מאת mill3r, -
מחאת נהגי ישראל 1 2
מאת Tricepz- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
טוב אני מודע לעובדה שנושא המחאות כבר ניהיה נדוש, אבל ברוח הפוסטים העולים והצילומים האחרונים בקלות ניתן להבין שלא הולך להיות לנו קל עם חלוף הזמן שכל תקופות ההרצה למיניהן יגמרו, ויעלו את מספר המצלמות (שהפרוייקט יקבל עוד פוש) אנחנו הולכים להיות קורבנות של האוצר וסביר להניח יותר מפעם אחת. נוסיף על זה שאת הכסף גם לא נקבל חזרה לתשתיות או שיפור הכבישים, אלא לאוצר ככסף שהוא יעשה איתו על כל העולה על דעתו, אני חושב שבאמת חייבים למתוח את הגבול, איפה כל חברי הכנסת? איפה הגופים השונים שייצאו נגד המהלך המטומטם הזה שכשל בבריטניה + עוד מקומות? לא גיבשתי רעיון עדיין למחאה, איך להביע אותה, ייצוג, וכדומה אבל אני חושב שבמוקדם או במאוחר, תצוץ מחאה בעקבות הדוחות שיגיעו (פשוט הנהגים עדיי…
הודעה אחרונה מאת GoRide, -
- 1 תגובות
- 801 צפיות
צברתי לחובתי 12 נקודות ואני חייל ונהג בצבא עם רשיון אזרחי וצבאי .. מותר לי לנהוג ברכב צבאי ואזרחי בזמן שאני צריך להשלים את הקורס נהיגה מונעת?? תודה לעוזרים..
הודעה אחרונה מאת oranp83, -
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
*קרדיט לתומר שפירסם את זה בפייסבוק(לא אני צילמתי)
הודעה אחרונה מאת daveM, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
היי, (זה אולי ארוך טיפה אבל בסוף יש מוסר השכל) מי שמכיר אותי יודע שאני טיפוס של חורף שמאוד אוהב את הגשם ואת הקור אך מאז שיש ברשותי את האיביזה השחורה הגשם הפך להיות האויב הכי גדול שלי. הסיבה: אני משקיע פעם בשבוע/שבועיים בערך שעתיים וחצי עד שלוש בניקיון מאסיבי של הרכב שמתחיל מפנים ומגיע לכל חור כולל דפנות בתא המנוע ומאחורי הברקסים וחורים שלא ברא השטן שאף אחד חוץ ממוסכניק על ליפט לא יכול לראות. למה? לא יודע, מחלת נפש אולי או אולי כי אני יקה פוץ רציני הבעיה היא שאחרי דינדוש שכזה כל תחזית מזג אויר חורפית הופכת להיות מעין סרט אימה של אם ירד גשם ויהרוס לי את הכל או לא... כן, ככה אני, אחרי שנעלתי את האוטו ואני בדרכי לדלת הבית אני אוהב להסתובב אחורה ולהסתכל פעם א…
הודעה אחרונה מאת GavrielB, -
-
- 0 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היום במהלך סידורים נתקלתי בתצפית יוצאת דופן בקריית מוצקין. תענוג לעיניים
הודעה אחרונה מאת scoob, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 825 צפיות
שלום אולי מישהו יכול להסביר לי איך זה כשאני נוסע על רכב עם מנוע TSI 1.2 אני מרגיש שהרכב ממש זריז ויודע לפתח מהירות 0-100 בזמן קצר (על פי הרגשה בלבד) ולא כמו שרשום אצל היצרן , לדוגמא 12 שניות 0-100. אני לא הראשון שמספר על ביצועים של 1.2 טורבו ומתאר זאת כרכב זריז... וזאת ביחס לרכבים עם מנוע גדול יותר והספק כוח סוס רב יותר , אולי זה קשור לקג"מ ? תודה
הודעה אחרונה מאת שומאכר, -
-
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הוצגה M6 הדור הבא: מידע נוסף: http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/528/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/%D7%A0%D7%97%D7%A9%D7%A4%D7%94%3a-%D7%91%D7%9E%D7%95%D7%95-M6-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94
הודעה אחרונה מאת gozal, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
מישהו מכיר את הרכב או הסיפור מאחוריו? צילמתי היום.
הודעה אחרונה מאת itzik901, -
-
- 1 תגובות
- 527 צפיות
יש לי כריזמה 98. רמקולים קדמיים ואחוריים גוססים.. רעשים סטטיים ב"ווליום גבוה". אני רוצה לקנות מאיביי רמקולים ורדיו דיסק כי גם הרדיו דיסק עצמו ענתיקה ומקרטע. א. מה זה מגבר? ב. האם שווה לקנות רמקולים איכותיים בלי מגבר? ג.כמה עולה להתקין רמקוליים קדמיים ואחוריים+רדיו דיסק?
הודעה אחרונה מאת maatrixx,
-
מי מחובר 32 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 425 אורחים (הצג רשימה מלאה)