Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נהג חדש, מבחינת החוק מותר לי לנסוע על רכב עם ביטוח חובה רגיל (לא של נהג צעיר)?

שמעתי מכל מיני אנשים שמבחינת החוק מותר אבל אם אני עושה תאונה הביטוח לא מכסה

זה נכון?

תודה

רז

פורסם

אסור לך לנהוג בלי ביטוח חובה, שכמו שציינת- אין לך.

ולא להיות מכוסה בזמן תאונה זה עניין קצת יותר גדול ממה שאפשר להבין מהפוסט שלך.

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם

מותר לכל בעל רישיון לנהוג בכל רכב שיש לו ביטוח חובה, ומתאים לרישיון, אפילו אם בעל הרכב קיבל הנחה בגלל שהוא מעל גיל 30, נניח.

מותר משמעותו הביטוח מכסה.

dirty old man

need love too

פורסם

יואל אתה לא כל כך צודק. ביטוח החובה מכסה כל נהג אם ורק אם הנהג שנסע נוסע לא בדרך קבע במכונית, הגדרה קצת קשה וקשה לחברת הביטוח להוכיח שאתה נוהג בדרך קבע ובכך להתנער מאחריות, אולם עדיין זו ההגדרה.

ROOONEEYY

• 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם

במסמך הביטוח לרכב שאתה מתכוון לנהוג בו יש את פרטי המינימום הנדרשים לנהיגה עפ״י מה שחברת הביטוח מכירה, כגון ״ברכב זה רשאי לנהוג כל נהג שגילו מעל גיל 21״ וכו׳. לשאלתך, כל עוד לא נרשם במסך ״כל נהג״ בלבד ללא פרטים מגבילים -כלשהם- (משמע הגבלות גיל, מין, ותק הנהג וכו׳) הביטוח לא יכסה. אם אתה מודאג רק מ״מה יגידו השוטרים״ דע שהם לא בודקים מסמכי ביטוח ואתה יכול לנהוג בלי ביטוח. הבעיה מתחילה בכל נגיעה שבה, אחרי בירורים ו/או הפעלת חברת

ביטוח, יתברר שנהג שאינו מורשה ע״י חברת הביטוח (אתה) נהג ברכב.. ואז חבל על הרישיון ועל הכסף שתשלם

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

הוא לא ציין בן כמה הוא בכלל...

נהג צעיר בחלק מהחברות זה עד גיל 21 וחלק זה עד 24.

אם עברת את הגיל הזה והוצאת רישיון מאוחר,

אתה נחשב רק נהג חדש, אבל עם וותק 0 שנים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בתעודת ביטוח החובה מצויית שנת הלידה של הנהג הכי צעיר שמורשה לנהוג באוטו. זאת בהנחה שהביטוח לא כולל נהגים ספציפיים (נהגים נקובי שם או משהו כזה......) אלא תקף לכל הנהגים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...