Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי את הרכב במיטב כספי במזומן בחודש 7-2011,לאחרונה אשתי הוציאה רישיון נהיגה על אוטומט {לצערי}ואין באפשרותנו לקנות רכב נוסף ואני נאלץ למכור אותו.כדי קנות אוטומטי.הרכב מפורסם בכל הלוחות באינטרנט אך לצערי לא היה אפילו טלפון אחד!!!ירדתי במחיר למחיר שחיטה של 63000 ש"ח אך עדיין ללא טלפונים! כשניסיתי להחליף אותו אצל היבואן עם 107 רובוטית חדשה הם שלחו לי הצעה מגוחכת של 54000 ש"ח לפני בדיקה,שעלי לממן גם כן!כשקניתי מהם את הרכב אמרו לי ש"תמיד תוכל לעשות טרייד אין,אצלנו תמיד מזכים מחירון"המחירון היום לפי חודש עליה לכביש הוא 72000 ש"ח.אך הם בשלהם.לא זזים מההצעה הזו.מה גם שה 107 היה במבצע 68000 ש"ח אך המחירון הוא 72000 ש"ח.כמובן שהם רוצים את התוספת עד המחירון ובמזומן.את הרכב הזה{206+}אני אמכור בכל מחיר אבל לא להם!!! וברכב צרפתי אתרחק כמו מאש!!ולבסוף מדובר ברכב במצב תצוגה{חדש לחלוטין}ללא שום שריטה או שפשוף או סימן של פתיחת דלת אפילו!! זה מקרה קלאסי של יבואן חמדן שמוכן לדרוך על הלקוחות שלו כשהם צריכים אותו!!עכשיו תשאלו איך השירות?אז ככה:כל עוד הרכב באחריות הם יספרו לכם שהכל תקין ו"ככה הרכב הזה" אבל איך שהאחריות נגמרת הם ימצאו שורה שלמה של תקלות. ראו הוזהרתם !!!

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לצערנו שירות והגינות הפכו למילה גסה בארצנו, נשאר לנו להצביע ברגליים. ולא להתפתות למבצעים כשאר מאחוריהם

עומדת חברה שכרגע מציעה לך עסקה טובה ואח"כ דופקת אותך.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

קצת סבלנות, לי לקח 3 חודשים למכור מאזדה 3 במצב הכי מצויין שיכול להיות, עם 30 אלף ק"מ מתחת לממוצע.

כמוך, כל הזמן הורדתי והעליתי מחיר, והייתי בטוח שאף אחד לא יקנה את האוטו. וגם במקרה שלי, בחודש הראשון בכלל לא התקשרו, ולאחר מכן היו טלפונים בודדים.

בסופו של דבר, האדם הראשון שהיה רציני ובא לראות את הרכב, קנה אותו מייד ב 3 אלף ש"ח מתחת למחירון.

תן לזמן לעשות את שלו, לכל רכב יש קונה.

פורסם

סתם מחשבה..

לא יותר פשוט לשלוח את אישתך ללמוד עוד קצת נהיגה ולעשות רשיון נורמאלי?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

Guest ספורטמוטורי
פורסם

אני מציע לך להמתין בסבלנות,ובכלל אני די מופתע מהתגובה שלך,לא ידעת שצרפתיות בדר"כ לא סחירות?!!

פורסם

אני מצטער אבל אני באמת לא מבין מה אתה רוצה

את הרכב מכרו במבצע של קרוב ל70K ש"ח. גם אם אתה לא קנית אותו במבצע (וגם אם נתעלם לרגע לחלוטין מהמבצע כאילו הוא לא היה) יש היום את הרנו קליאו - רכב מאוד דומה בנתונים שלו (ובתחומים מסויימים - עדיף) בכ-70K ש"ח חדש מהסוכנות. עכשיו תגיד אתה בכנות - אם אתה היית היום לקראת קניית רכב (ידני) האם היית משלם 63K על פג'ו 206+ משומשת כשיש קליאו חדשה ב70K? כנראה שלא. אז לא חשוב מה המחירון אומר - הוא פשוט לא רלוונטי.

בקשר ללובינסקי - הם היו יכולים ללכת לכיוונך על מנת שתצא מרוצה אבל שוב בהתחשב בקליאו (ובפאביה שנמצאת עכשיו במבצע) אני לא רואה אותם מוכרים את הרכב שלך מטרייד אין בהרבה יותר מ54K. אז יש ללכת לקראת הלקוח ויש פשוט להפסיד. להפסיד כמעט אף אחד לא מוכן וזה לדעתי גם די מובן.

פורסם
סתם מחשבה..

לא יותר פשוט לשלוח את אישתך ללמוד עוד קצת נהיגה ולעשות רשיון נורמאלי?

ביג לייק!

מה היא הוציאה עכשיו רשיון על אוטומט? הידניות חוזרות ובגדול.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

הכותרת של הפוסט הזה היא פשוט גזענות מוטורית.

כמעט בלתי אפשרי היום למכור כל מכונית סופר-מיני משומשת בשוק הפרטי שהמחירון שלה מעל 60K כיוון שבסכום הזה כבר אפשר לקנות רכב חדש מהניילונים + תנאי מימון נוחים. מה קשור רכב צרפתי?

בנוסף בתקופת ההחדרה של הרכב הזה לפני שנה הוא נמכר במבצעים סביב 73K, ככה ש72K "מחיר מחירון" לרכב משומש הוא ממש לא ריאלי.

פורסם

זה באמת לא נראה לי הגיוני...

למכור רכב שלם כמו שאתה מתאר במצב שכזה ועוד להפסיד כעשרת אלפים שקל, או לשלוח את אשתך להוציא רשיון על ידני במחיר הרבה יותר מוזל (אם אני לא טועה בגלל שיש לה כבר רשיון על אוטומט אז אולי יהיה לה הקלות לגיר רגיל)

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

למיטב הבנתי שוק הרכב מת!, גופה! פגר!

תקרא לזה איך שתרצה, מאוד קשה למכור גם דגמים מבוקשים.

אצלך המצב "קצת" יותר קשה.

כי, לקהל היעד שמעוניין ברכב שלך בתוספת זניחה במחיר אפשר לקנות רכב חדש מהשקית.

206 עם הפלוס הגדול זה סוס מת, ואנשים לא אוהבים סוסים מתים. (אני לא טוען שזה לא רכב טוב, רק שיש לו מחליף).

או שתתפשר על מחיר השוק ~55 או שתחכה. אולי יבוא קונה ואולי לא!

זה לא קשור ליבואן ולא לשום דבא אחר מלבד מצב השוק.

היבואן לא עובד לשם שמיים. גם הוא יתקע עם הרכב וגם לו יש עלויות וזה הגיוני שגם הוא לא ימכור את הרכב שלך במחיר מחירון. עם כל הצער וההפסד הכספי. זה מה שיש.

ומילה של פולניה - אם אישתך התחילה ללמוד על אוטומט, מה קנית ידני?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני מבין שאתה מאשים את היבואן שלא מוכן לקנות את הרכב שלך במחירון כאשר שוק המשומשות מת לחלוטין וחברות הליסינג מורידות מחירים בצורה מטורפת רק כדי להוציא מכוניות מהמגרש, אבל אתה רוצה מחירון וכשלא נותנים לך אתה יוצא ומשמיץ...

נו טוב, אולי תארגן לעצמך גם טלפון מאריאלה ממפעל הפיס.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

סלח לי אבל אתה חיי בהזיות.

אתה באמת מאמין שהרכב שלך שווה 63K ש"ח?

רנו קליאו, סקודה פאביה, סיאט איביזה, פולו ואולי שכחתי עוד כמה, כולן עדיפות על ה-206 ועולות באזור 70K ש"ח כחדשות מהיבואן.

אז למה שמישהו ירכוש רכב משומש (אומנם בן חצי שנה, אבל עדיין משומש) ב-10% הנחה בלבד?

כי המחירון 72K?! - לך תימכור ללוי יצחק, אולי הוא יקנה..

ולמה אתה חושב שלובינסקי לא בסדר, האם אתה חושב שסוחר רכב יציע לך יותר?

פעם אחרונה שבדקתי לובינסקי לא עוסקים בפילנתרופיה.

לגבי הבטחה לטרייד עתידי במחיר מחירון, אני מניח שהם לא מתכוונים לעתיד כל כך קרוב, לפי ההנחה שלך זה יוצא לך משתלם יותר מאשר השכרת רכב.

כל חצי שנה תעשה איתם טרייד בעלות של 6K ש"ח - 1000 ש"ח לחודש להשכרת רכב נשמע לי מעולה..

אולי אתה בעצם רוצה שהם יחליפו לך את ה-206 ב-106 אוט' ללא תוספת מחיר (וגם יוסיפו עץ ריח על חשבונם)?

אני מניח שאם היית מופיע בסוכנות בעוד 3-4 שנים ומעוניין בטרייד היית מקבל מחיר שהרבה יותר קרוב למחירון.

לגבי המשפט הזה: "זה מקרה קלאסי של יבואן חמדן שמוכן לדרוך על הלקוחות שלו כשהם צריכים אותו!!עכשיו תשאלו איך השירות?אז ככה:כל עוד הרכב באחריות הם יספרו לכם שהכל תקין ו"ככה הרכב הזה" אבל איך שהאחריות נגמרת הם ימצאו שורה שלמה של תקלות. ראו הוזהרתם !!!"

מאיפה לך לדעת איך הם מתיחסים אליך במסגרת האחריות (הרכב אצלך חצי שנה, כמה כבר הספקת להשתמש באחריות??) והאם אתה חוזה עתידות בכדי לחזות את היחס כלפיך בעוד שנתיים וחצי?!

יכול להיות שאתה משמיץ אותם ללא ביסוס מספק?!

עצתי לך, תמכור את הרכב בשוק הפרטי במחיר ריאלי (55-60K אולי תמצא קונה) ותרכוש משומש בן שנה אוט' במחיר ריאלי לא פחות (כולם עוברים שחיטה במחירון, בטח כשמדובר ברכב מהסיגמנט של מיני-סופר מיני בן פחות משנה).

פורסם

לגבי המשפט הזה: "זה מקרה קלאסי של יבואן חמדן שמוכן לדרוך על הלקוחות שלו כשהם צריכים אותו!!עכשיו תשאלו איך השירות?אז ככה:כל עוד הרכב באחריות הם יספרו לכם שהכל תקין ו"ככה הרכב הזה" אבל איך שהאחריות נגמרת הם ימצאו שורה שלמה של תקלות. ראו הוזהרתם !!!"

מאיפה לך לדעת איך הם מתיחסים אליך במסגרת האחריות (הרכב אצלך חצי שנה, כמה כבר הספקת להשתמש באחריות??) והאם אתה חוזה עתידות בכדי לחזות את היחס כלפיך בעוד שנתיים וחצי?!

יכול להיות שאתה משמיץ אותם ללא ביסוס מספק?!

אלון, זה לא השמצה , זה הוצאת דיבה ללא כל ביסוס כיוון שפותח השירשור לא הצליח לעשות סיבוב על היבואן .

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

בשביל הספורט: נסה איזה רכב שבא לך מלוח יד 2, לאחר שבוע נסה שוב. לאחר שבועיים (אל דאגה הוא יהיה בלוח), בדוק את המחיר וכך הלאה.

כפי שאמרו לפני: השוק מת- גופה מתפוררת.

אתה רוצה על רכב יד 2 מחיר כמעט זהה ל כ7 רכבים חדשים הנמכרים כיום.

נו באמת, אתה לא מתכוון לזה נכון? ואם כן אז זה לא הצרפתייה, זה הנאיביות.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

• תוכן חדש...