Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רק לידיעה כללית. חבר פורום שהוא גם מורה לנהיגה אמר שמבחינת משרד התחבורה למרות שהתלמיד למד על אוטומטית בלבד הרישיון תקף גם לידני. היה אגב גם פסיקה של בג"צ אם אינני טועה לגבי תאונה ובה חברת הביטוח ניסתה להתנער מתשלום הפיצויים בטענה שרישיון הנהג הפוגע היה מוגבל לאוטומטי בלבד. אם אתה יכול גם לשלוח את האישה לכמה שיעורים על ידני והיא כשירה לזה. כמובן שמורי הנהיגה לרכבים ידניים לא מתלהבים לפרסם את זה כי אז הרבה יעברו ללמוד על אוטומט כי זה הרי יותר קל והרבה פרנסה תיגזל מהם או שהם יצטרכו לעבור לאוטומט שיותר יקר לאחזקה מבחינת דלק ובכלל יותר יקר לקניה.

לא יודע איך זה מבחינת משרד התחבורה אבל מבחינת המשטרה ברגע שרשום ברשיון נהיגה מוגבל לתיבת הילוכים אוטומטית בלבד ואתה נוהג על ידני, תקבל דו"ח על אי מילוי תנאים והגבלות הרשומים ברשיון הנהיגה.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האמת, כואב הלב לשמוע אי שביעות רצון מלקוח שהוציא את מיטב כספו על הרכב ובסוף מתאכזב.

כמו שכבר נכחת לדעת, הרכב אינו מתאים לצרכיך הבסיסיים ולצרכים של אישתך.

אי לכך הדבר הטוב ביותר הוא לשמור עליו ככל שניתן, לפרסם אותו ביד 2 ופשוט להחליף (עם כל הצער והכאב)

אתה מקובע על הטרייד של לובינסקי ואני לא יודע אם זה הדבר הנכון עבורך, הם יתנו לך רכב צרפתי אחר.

יש עוד חברות שמוכנות לעשות טרייד-אין, נסה לבדוק רכבים יפנים\קוראנים מבחינת אמינות והתאמה לאקלים של איזורך.

בנוסף אתה לא שם לב לחשבון פשוט -

אתה רוצה לקחת הלוואה של נניח 20K על רכב אוטומט לאישתך, תצטרך להחזיר במקרה הטוב 25K,

ואז אתה מחזיק 2 מכוניות, 2 טסטים, 2 ביטוחים. (עזוב את הדלק ומוסכים)

בנוסף, ה206 ממשיכה לאבד ערך.

בסופו של דבר, גם אם יתנו לך 50K על הרכב, ותחליף לרכב אוטומט שישרת נאמנה אותך ואת אישתך הרי שהרווחת וחסכת בLONG RUN.

אל תנסה ללכת ראש בראש\עצבים, זה רק יעלה לך יותר.

פורסם

או שבמקום להפסיד מעל 10,000 שקלים בטרייד ולהחליף רכב , להוציא הרבה פחות ולהפוך את הרשיון של האישה לידני.

רק אני רואה את הפתרון הזה?

אבל משום מה פותח השרשור פיתח סלידה מהיבואן ואז עבר לרכב עצמו , אם הבעיה היא ברכב ולא ביבואן שלא נותן טרייד , אז אפשר להחליף רכב , אחרת אני לא רואה שום סיבה מלבד לשלוח את האישה לעוד שיעורים

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

לגבי מיזוג, מילה קטנה. נהגתי בכמה פג'טות כבר. יש לנו 308 כמעט 3 שנים, לגיסי יש 307SW, ולחבר ממש טוב היתה עד ממש לאחרונה 206XSI. המזגן בינוני בימים חמים. ובטח לוקח לו זמן רב לקרר את תא הנוסעיםולהוציא אויר קפוא אם בכלל (רק בנסיעה ארוכה...). להשוואה, בפוקוס המזגן פשוט קרח מהשניה הראשונה שהוא מתחיל לעבוד.

לגבי המזגן - ב-306 שהיתה לי וב-307 שיש לי היום המזגן מקפיא את הנשמה!! אני תמיד הייתי שם על טמפ' שהיא לא הכי נמוכה (סבירה) ומהירות מפוח הכי נמוכה. ב-206 של אח שלי גם המזגן מעולה ומקרר יפה מאד את הרכב.

ב-407 הרגשתי שיש החלשות במזגן - אבל לדעתי זה בגלל שכל הרכב מבפנים הוא שחור ומפיץ חום באוטו. הטמפ' ביציאה מהפתחים היא 4 מעלות (נבדק עם תרמומטר).

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
אחרת אני לא רואה שום סיבה מלבד לשלוח את האישה לעוד שיעורים

"לשלוח את האישה" :roll:

לשלוח?!

ואם היא לא הולכת, אז אין טלוויזיה...?!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

1. כל רכב בן חצי שנה יהיה קשה מאוד למכירה.

מי יקנה רכב כזה אם בתוספת זניחה (שאפשר לקבל במימון במלא תשלומים כמו שכל הישראלים אוהבים) קונים חדש?

2. לא נראה לי שיש יותר מדי סופרמיני בנות שנה במגרשי הטריידאין לעשות עליהם ראש-בראש.

3. מצטרף לכל הקודמים פה - 10 שיעורי נהיגה + טסט יעלו פחות מ2000 שקל. כל דבר אחר שתעשה יעלה הרבה הרבה יותר.

למה מלכתחילה היא נבחנה על אוטומט אם ברשותך רכב ידני חדש?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
"לשלוח את האישה" :roll:

לשלוח?!

ואם היא לא הולכת, אז אין טלוויזיה...?!

יש לי עוד כמה רעיונות לאין.....

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מסקנה מהשרשור: בהעדר תכנון וחשיבה כלכלית לטווח הארוך זה מה שקורה.

קל מאוד להטיל את האשמה על ה"מערכת", במקרה הזה שוק יד 2, כאשר האשמה הבלעדית היא שלך שלא חשבת קדימה לפני שקנית את הרכב.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

• תוכן חדש...