Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול עצרה אותי ניידת שהתחבאה טוב מאוד, רצו לתת לי דוח של 250 שקל על שלט חדש שלא היה תלוי.

השלט לא נדבק לי לשמשה אז אני מכניס חלק ממנו לחריץ בצד ימין האחורי של הרכב באופן שאפשר לראות אותו ואחרי שהסברתי לשוטר שזה שלט חדש שאחותי קיבלה שעברה טסט וגם הוא לא נדבק אז הוא ויתר לי ואמר לי לקנות חדש למה פעם הבאה אני אקבל את הדוח.

ניסיתי דבק דו צדדי שזה נדבק מצויין הבעיה עם ההורים נוהגים צריך להוריד את השלט.

(אין לי פרסום של המורה נהיגה שלי בצד השני של השלט או חלק כתום שאפשר להפוך ואז לא רואים שכתוב נהג חדש)

-יש למישהו איזה רעיון ?

פורסם

אתה רוצה להגיד לי שלהניח את השלט למטה ולא לתלות זה קנס ? אני תמיד שם אותו בחריץ למטה רואים אותו בצורה מעולה מה הקטע שהוא צריך להיות תלוי ? ממש מוזר...

אני ניסיתי לשפוך עליו גם מים - זה לא עוזר... השלט תמיד נופל אבל הוא החזיק קצת יותר , תנסה לשפוך מים על הווקאומים ותדביק מהר - אם אצלך זה שלט פלסטיק אולי זה יחזיק טוב . אצלי זה פח כבד.

Miata ND2

פורסם

לא יודע מה איתכם, אבל אני קניתי שלט נהג חדש ב-10 שקלים. וכל יום ההורים מורידים אותו לגמרי (או מורידים "חצי" ככה שהוא לא בולט ומפריע) ואני מעלה אותו בערבים \ בנסיעות שלי. והוא ממשיך להדבק אחלה.

פורסם

תוכל לעשות מה שאני עשיתי עם שלט הלמכירה של המאזדיינת- לקחת חתיכת פלסטיק דק, בצורה של T, לתלות את השלט עם סיכות\ברגים\כח המחשבה של צ'אק נוריס\מה שתבחר על הקו העליון של ה-T, ולדחוף את הקו התחתון בין המושבים האחוריים. קל מאד להוצאה והכנסה בשניות, לא שורט (תלוי עד כמה הפלסטיק רך יחסית ועם עיגלת לו יפה את הקצוות).

אם יזדמן לך להגיע לחיפה בקרוב, דבר איתי, ואעזור לך עם החומר גלם והעבודה. עניין של פחות מחצי שעה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אצלי השלט של המורה תפוס עם הוואקומים האלה, שמתי קצת רוק על האצבע ומרחתי טוב, והוא תפוס שם כמה חודשים טובים.

המורה שלי עשה פטנט שאפשר לקפל את ה"נהג חדש", והוא נתפס עם סקוצ'ים בקיפול.

מי שיוצא לנסיעות ארוכות, מקפל אותו.

ככה בנסיעות עירוניות לא נוגעים בו, ואני לפעמים גם לא שם אותו. (הוא זרוק למטה במכונית שאני נוהג בה פחות, בזאת שאני נהג עיקרי בה השלט תפוס ומקפלים אותו במקרה הצורך).

בכללי אם הוא לא רשם כלום אתה יכול לסמוך על המזל, רק תנהג נורמאלי ולא חשוד.

פורסם

השלט שלי נמצא על המגש האחורי עם הפנים כלפי מעלה, אם יעצור אותי שוטר נגיד לו שהוא נפל מבמפר או משהו. :?

(אני ואמא שלי עושים המון חילופים במהלך היום, אז זה הפתרון שלי)

חלומות גדולים ברכב קטן :wink:

פורסם

ולהרגעת הציבור, אני בחיים לא קיבלתי דוח על השלט ואצלי הוא היה מונח בכלל הפוך מאונך ובצורות שונות מהסיבה הפשוטה שמתישהו זה נופל גם אם תשים קולה (שזו שיטה די טובה) זה בסוף יפול.

פשוט מסבירים יפה לשוטרים שזה נופל והם מבינים אותך (אגב, עוד אפשרות זה לדחוף את זה בין השמשה האחורית לבין אורות הברקס, לא נופל משם ;))

"גבינה חינם יש רק במלכודת של עכברים" :evil:

פורסם

אני לא מבין אותכם חחחח לי יש מפלסטיק גם בעשר שקל ופשוט מתי שאני נוסע באוטו פשוט יורק על הוואקום הזה מורח עם הצבע וזה לא נופל בחיים אפילו קשה לי להוריד את זה ושמישו אחר נוסע מורידים את זה לגמרי

פורסם

גבריאל - לשים את זה בין השמשה לאור ברקס (כשזה מסתיר את האור ברקס) זה מסוכן מאוד! בבקשה אל תעשה את זה.

בקיץ דבק דו"צ או כל דבק שלא עמיד בחום לא יתפוס.

אם אתם באמת רוצים להצמיד וואקום לשמשה בלי שהוא ייפול, תעשו את זה כשהוואקום והשמשה חמים (למשל אחרי שהאוטו עמד בשמש). אני בטוח שיש פה חבר'ה שיוכלו להסביר למה זה בצורה יותר מובנת ממני :lol:

חלומות גדולים ברכב קטן :wink:

• תוכן חדש...