Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחאת נהגי ישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סליחה אבל זה לא לעניין.

מבזבזים מיליארדים כשמתוך ה200 מצלמות נדמה לי שיש רק כמה עשרות של רמזורים, רוב המצלמות כאמור הינן מצלמות מהירות שמוצבות בכבישים ישרים ורחבים. זה לא לעניין. ועל זה בדיוק יש להתקומם. בדיוק כמו בסרטון האחרון עם המצלמה לאחר הורדה ל90 קמש, המטרה היא רק לעקוץ ולא באמת לאכוף.

אם המצלמות היו באמת לעניין של בטיחות והכסף היה מושקע חזרה במניעה ושיפור תשתיות ניחא, כשהאוצר יקח את הכסף הזה ויחלק חזרה לחרדים, אז זה לא לעניין. לי אישית נשבר הז** ממה שקורה פה בכמה השנים האחרונות. אין פה שום עניין של אכיפת החוק אלא יותר כמו ניצול הזדמנות לעשות רווח קל. אם המצלמות היו מוצבות באמת במקומות בעייתיים אז גם הייתי טוען אחרת.

ולראיה, גם מנכ"ל עמותת אור ירוק שלא בדיוק אהוד פה, אם תבדקו אצלו באתר תראו שגם הוא יצא חוצץ נגד מיקום המצלמות.

על זה רצוי וצריך למחות.

אני מסכים איתך לחלוטין על זה שאחוז המס בתחום התחבורה הוא סופר-גבוה (אולי הגבוה ביותר) ואחוז ההשקעה החוזרת בתחום היא אפסית.

זה בהחלט נושא למחאה ציבורית מקיפה.

אבל בין זה לבין המצלמות באופן ספציפי, אין קשר. אנשחנו משלמים מיסי עתק גם על רכישת רכב חדש, על דלק, על ביטוח, רשיון רכב ורשיון נהיגה. בתמורה, אנחנו לא מקבלים תשתית טובה של תחבורה ציבורית משום סוג, משטרת התנועה היא קטנה בגודלה ודלה בכוחה, ומספרם המצומצם של בתי המשפט לתעבורה קורס תחת העומס.

אבל שוב, זה לא קשור למצלמות. זה קשור לאופן שבו משתמשים בתקציב.

• תוכן חדש...