Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שירות רע של סיאט הרצליה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני רוצה לשתף אותכם בבעיה שיש לי עם סוכנות סיאט הרצליה,שקניתי את האוטו סיאט איביזה 1.6 ידני בחודש פבואר שנה שעברה,נאמר לי שינתן לי במסגרת העיסקה טיפול ראשון (15,000) על חשבנום.

הנה הגיע השעה והסקאלה מראה 15000,ונזכרתי שבמהלך הקניייה הובטח לי טיפול חינם. ישר התקשרתי לסוכנות סיאט בהרצליה שדרך אגב קשה להשיג אותם וכל הזמן שירות ההודעות שלהם עונה אבל לא חשוב,שדיברתי עם הנציג שמה הוא דיבר איתי ואמר שהוא לא יודע על מה אני מדבר (בטון של "מי אתה בכלל") ביקש שהשאיר מספר טלפון ורכב ויחזרו אלי. השארתי לו את הפרטים וחיכיתי. לאחר שבוע של המתנה ש"יחזרו אלי" הרמתי טלפון לבדוק מה מתקדם עם הסיפור,שוב ענה לי נציג שלא הבין על מה אני מדבר ושוב ביקש שאשאיר אצלו פרטים לחזרה. ועוד הבטיח שיחזרו אלי בשעה הקרובה.. אך כמו רמת השירות בארץ מעשים לחוד,ודיבורים לחוד. וכמבון שעד עכשיו אף אחד לא חזר אלי! :evil:

מה אני עושה? אני חייל שתאמת כבד עליי ה-550 שקל של הטיפול הזה.

אל מי לפנות? כי סוכנות סיאט הנכבדת לא עזרה כ"כ.

תודה רבה!

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לך אסמכתא שמאשרת שמגיע לך טיפול חינם?

אתה יודע מה שם הנציג שאמר לך את זה? ועל סמך מה?

ובלי קשר, ממליץ לך לפנות אל שי, נציג סיאט בהרצליה.. בחור נחמד מאוד וישר.

ובלי קשר, אם תרצה יש לי שובר ל50 אחוז הנחה על הטיפול ה1 במוסך המרכזי בבני ברק,

אשמח לתת לך אותו. (כבר ביצעתי את הטיפול באיזור שלי)

פורסם

עצוב שהשרות ומה שמבטיחים במעמד הקנייה זה בגדר סיפורי מכירה ושרוצים לממש את מה שהובטח עוברים מסלול מכשולים !

תלחם עד הסוף עם הובטח שיקימו !

ועל תתרגש הם לא היחידים גם השרות בקרסו מתחת לכול ביקורת ובטח יש עוד יבואנים כאלו.

שהיה יום טוב

יתכן שהאור בקצה המנהרה זה אני עם הגיפ בפול גז אז זוז טמבל .:evil:

פורסם
יש לך אסמכתא שמאשרת שמגיע לך טיפול חינם?

אתה יודע מה שם הנציג שאמר לך את זה? ועל סמך מה?

ובלי קשר, ממליץ לך לפנות אל שי, נציג סיאט בהרצליה.. בחור נחמד מאוד וישר.

ובלי קשר, אם תרצה יש לי שובר ל50 אחוז הנחה על הטיפול ה1 במוסך המרכזי בבני ברק,

אשמח לתת לך אותו. (כבר ביצעתי את הטיפול באיזור שלי)

את האמת שלא לקחתי שום אסמכתא שמאשרת לי טיפול ראשון חינם,חשבתי זה מעודכן במחשב שלהם אוטומטי..

מישהו יודע אם יש נציג כלשהוא שמטפל בפניות הציבור בחברת סיאט?

פורסם

דרך אגב זה ממש לא אמור לעלות לך 550ש"ח במקרה ותשלם מכיסך.

הם אמורים להחליף לך רק שמן + פילטר,ואם מתחשק להם,לנקות עם צינור אוויר את הפילטר אוויר ואולי גם בדיקה ממוחשבת עם מחשב ייעודי לראות שהכל תקין.

כל הסיפור אמור לעלות גג 380-420ש"ח (כמו שעלה לי)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
את האמת שלא לקחתי שום אסמכתא שמאשרת לי טיפול ראשון חינם,חשבתי זה מעודכן במחשב שלהם אוטומטי..

מישהו יודע אם יש נציג כלשהוא שמטפל בפניות הציבור בחברת סיאט?

תבקש לדבר עם איל, מנהל האולם.

גם לי הבטיחו שובר, 50% לטיפול ראשון, אבל יש עוד 5000 ק"מ עד שאזדקק לו.

אני אתקשר לבקש אותו עקב הסיפור שלך, נראה מה הולך.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

אני חייל שתאמת כבד עליי ה-550 שקל של הטיפול הזה.

אל מי לפנות? כי סוכנות סיאט הנכבדת לא עזרה כ"כ.

תודה רבה!

מי שכבד לו לשלם 550 על טיפול לא צריך לקנות אוטו חדש.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

קנית רכב ב90,000 ו500 שקל כבד עליך, בנוסף לא ביקשת שום טופס או איזהו אסמכתא על הטיפול חינם ?!

אין לך על מי להתלונן חוץ מעל עצמך.

הזוי.

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

להזכירכם חוזה בע"פ הוא כמו חוזה בכתב.

לכל המגיבים ששופטים את החייל - מגוחך לראות אתכם מגיבים ככה. כנראה שהוא מעדיף להוציא את הכסף על דברים אחרים מאשר על טיפול שהובטח לו בחינם, לא?

יש פה אדישות אצל אנשים בחברה שלנו שפשוט קוראת לחברות\תאגידים לבוא ולדפוק אותנו, להפקיע מחירים ולגרום למצב שהבטחה בע"פ לא שווה כלום - אנשים צריכים לעמוד על שלהם מול אותם חברות\תאגידים עם כזה כח.

בכל מקרה, אני רוצה לציין שמאוד קשה לתפוס את הסוכנות הזאת.

בשירות ההודעות נלקחת ממך הודעה אך הנציגים לא חוזרים תמיד. כששאלתי את אחד המוקדנים שעובדים בשירות ההודעה למה לא חוזרים אלי הוא טען שההודעות עוברות בצורה מיידית לסניף וזה כבר באחריותם.

פורסם

למה להיכנס לבנאדם לכיס?

550 שקלים הם המון כסף לכל אחד, לא רק לחייל.

אולי הוא עבד קשה וחסך כל שקל בשביל האוטו הזה והיום שהוא חייל הוא מן הסתם מרוויח פחות?

וגם אם יש לו, הוא קיבל הבטחה לטיפול בחינם אז למה שלא יממש אותה?

כסף לא צומח על העצים, אני לא מבין את צרות העין הזאת.

אני חושב שכדאי שתנסה לגשת לשם, למצוא בדיוק את הסוכן שהזמנת אצלו ולקבל ממנו את האישור לטיפול.

להבא כמו שאתה מבין כדאי תמיד לבקש הכל כתוב וחתום, ככה זה בישראל לצערי הרב.

פורסם
להזכירכם חוזה בע"פ הוא כמו חוזה בכתב.

להזכירך חוזה בע"פ כמעט ואי אפשר להוכיח אז החוק שווה לחלק האחורי של גוף האדם.

אין פה שום צרות עין , 500 שקל הם הרבה כסף לרוב בני האדם , אבל כמעט ואין

מה לעשות עם זה (חוץ ממחווה טובה של הסוכנות) כל עוד אין שום תיעוד להבטחה.

בגלל זה כתבתי שהוא יכול לבוא עם הטענות לעצמו כי מטעויות לומדים.

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

פעם הבאה תבקש הכל בכתב, מטעויות לומדים.

אבל אם אכן הבטיחו לך תוציא להם את הנשמה סתם בשביל הכיף, מקסימום תיקח את התלוש של ה-חצי מחיר, לא נורא.

יש גם מקרים שאנשים הזמינו רכב במפרט ספציפי וקיבלו משהו אחר, אז הסוכן הבטיח והתחייב...ביג דיל...

שיכתבו הכל על הצעת המחיר ויחתמו. חלק מהסוכנויות אפילו יגיבו: "אסור לקשקש על הצעת מחיר!".

איך שהם רוצים, אז לא על ההצעה, העיקר כתוב וחתום על ידם.

ועוד משהו...

טיפול ראשון זה טיפול 15,000 ק"מ שכולל שמן ופילטר שמן. שמן = 100 ש"ח / פילטר שמן מקורי = 80 ש"ח

ב-EBAY ודומיו מצאתי פעם גם ב-20 ש"ח. אז מזמברים יופי בשביל עבודה של דקה אבל אתה חייב לעשות

במורשה בגלל אחריות, באסה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
להזכירך חוזה בע"פ כמעט ואי אפשר להוכיח אז החוק שווה לחלק האחורי של גוף האדם.

אין פה שום צרות עין , 500 שקל הם הרבה כסף לרוב בני האדם , אבל כמעט ואין

מה לעשות עם זה (חוץ ממחווה טובה של הסוכנות) כל עוד אין שום תיעוד להבטחה.

בגלל זה כתבתי שהוא יכול לבוא עם הטענות לעצמו כי מטעויות לומדים.

55 ש"ח אגרה בימ"ש תביעות קטנות, טופס תביעה, ביזבוז של כמה שעות לכל התהליך - והכסף לטיפול (אולי אפילו כמה אגורות יותר) אצל החייל.

• תוכן חדש...