Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שירות רע של סיאט הרצליה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואיך הוא יצליח להוכיח שבאמת הבטיחו לו?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה צעיר ולכן תלמד - במדינה שלנו, מה שלא כתוב לא קיים! וזה לא קשור ליבואן כזה או אחר. מנהל מכירות התחלף, מי שנתן לך את ההבטחה לא היה מוסמך וכו' וכו'. היתה יש הבטחה תת אלוף בצה"ל שאם אני עושה את הקורס קצינים אני אשובץ איפה שאבחר. קדחת בצלחת! לא הבטחתי לא זוכר כזה דבר תוכיח לי ובלה בלה בלה. כאמור תלמד ותזכור - לכל דבר שמבטיחים לך - תבקש את זה בכתב או במייל שתוכל להוכיח אחרי זה.

פורסם

שלום לחייל,

לפני כשנה היו אנשים אחרים באולם מרכז (אייל המנהל פוטר ועבר לאינפינטי),

כיום מנהל האולם שמו גיא כלב,כשיש לך יום חופשי סע לשם ודבר עם גיא ותסביר לו בצורה פשוטה את אשר הובטח .

מהכרותי עם מותג סיאט כיום יש לי הרגשה שהכל יסתיים בטוב ולא בטלפון (שכמו שכולנו יודעים -טלפון זה לא רציני לשני הצדדים).

נ.ב

תביעות וכד' לא יעזרו לך כי צריך הוכחה ולך אין.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

העיקר ששי עדיין שם.. איזה בחור..

מאז הקנייה עדיין יש לי אותו בפייסבוק ואנחנו מדברים כאחרוני החברים, ובסך הכל הוא מכר לי רכב.

פורסם
55 ש"ח אגרה בימ"ש תביעות קטנות, טופס תביעה, ביזבוז של כמה שעות לכל התהליך - והכסף לטיפול (אולי אפילו כמה אגורות יותר) אצל החייל.

בית משפט בא לעשות סדר ולא צדק .

אין לו סיכוי הקלוש שבקלושים לזכות בתביעה.

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

אני קניתי מאייל איביזה FR, והובטח לי 50% הנחה בטיפול ראשון,

אני מוכן לבוא להעיד בבית משפט עבור החייל שזה משהו נהוג.

אם זה יעזור? לא יודע.

אבל אני מוכן.

אגב, אני אקפוץ לשם בעצמי לבקש את מה שהובטח לי.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

נהוג?!

אתה טוען שנהוג לתת 50% הנחה

ומי שפתח את הנושא אומר שהבטיחו לו טיפול חינם, מה הקשר בין מחט לכוס תה ?!

בית משפט בנוי על טענות והוכחות די לטחון מים, כל עוד אין לו הקלטה או משהו שאפשר להסתמך עליו

הוא יבזבז זמן , כסף , וכאב ראש.

די תמשיך ומטעויות לומדים.

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

לי יש מיילים מאייל + הקלטות טלפוניות בהם הוא מאשר לי טיפול חינם כפיצוי על תקלות במסירת הרכב.

אני אפנה לסיאט ואבדוק אם הם מתכחשים לזה.

אייל פוטר? באמת מעניין למה....

פורסם
מסקנה:

מאחר ואנו לא חיים בשוויץ - לבקש הכל בכתב.

בשוויץ לא צריך לבקש כי ברור שמה שמבטיחים מגובה בכתובים.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בסוכנות ג.ג.ג ברעננה הובטח גם לי טיפול ראשון חינם במעמד קבלת הרכב, ומיד הוצאת את ספר הרכב ואמרתי לו רק תכתוב את זה פה בבקשה.

הבעיה עם הבחור שהוציא את הרכב מהרצליה היא פשוטה לא ניתן לאמת את מה שהוא אומר, למרות שבתור סוכנות גדולה לא הייתי נמק עם הייתי צריך לתת לעוד בחור אחד טיפול חינם. טיפול חינם תמיד ניתן ע"י שובר או בעל פה במידה ואתה מכיר אישית את אחד מהסוכנים הכרות ארוכה יותר ממועד המכירה או קבלה של הרכב.

בפעם הבאה לבקש מסמך או שיחתמו לך בספר הרכב.

פורסם

חברים תהיו רגועים,

מהכרותי עם מנהל המותג ומנהל האולם אני בטוח שהכל יהיה בסדר.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

גם לי הובטח דרך שי טיפול ראשון חינם וכמובן שלא קיבלתי אותו.

נסיתי לפנות לאייל אבל נאמר לי שהוא פוטר מזמן וגיא "ירש" את מקומו. - גם עם גיא הדיבורים הם לקיר:arrow:

פורסם

גם אני חשבתי להתחדש באיביזה חדשה לאחר 11 שנים עם איביזה 2001 מטופלת במוסך המכונית בירושלים

לאחרונה בקרתי הרבה במוסך דומה שהרכב מתיישן ,אייך האיביזה 85 כוח סוס גיר רגיל מבחינת איכות נסיעה

הכבישים בהחלט מורגשים ואיכותם נפגם לאחרונה ,חושב לקנות גיר רגיל.היות וקראתי על תיבות הD.S.G

עופר בן צבי

פורסם

היי, קודם כל אני רוצה להגיד שאני מתנצל על החוויה שחווית ואשמח לתקן זאת אשמח אם תשלח לי מייל עם הפרטים שלך על מנת שאחזור אלייך בהקדם. תודה מראש. שי.

לצערי לא ניתן להשאיר מיילים כאן אז אתה מוזמן להתקשר אליי לטלפון שלי 03-5779157 ולבקש אותי אם אני לא שם תבקש שיעבירו לך את הנייד שלי ושאישרתי זאת.

בנוסף אני אשמח לדעת אם יש עוד שאלות נוספות ולעזור בהן.

בברכה,

שי ישראלי.

• תוכן חדש...